Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Big Fish

Xanros

Öne çıkan mesajlar

(Filmin ismi buydu sanırım)Acaba nasıl olcak arkadaşlar sizce?Amerikada Yüzüklerin Efendisinin hasılatını kırmış diyorlardı.[signature][hline]Kayayı parçalayan,suyun şiddeti değil,damlaların sürekliliğidir.

[Bu mesaj Xanros tarafından 21 January 2004 18:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jankis, 21 January 2004 18:27 tarihinde demiş ki:
yüzüklerin efendisinin hasılatını geçmiş diyo o zaman finding nemo'dan bahsediyodur
Big Fish'in buna yaklaşık bi hasılat bile yapmadığını biliyorum

Haklisin arkadaş karıştırmış kesinlikle. Finding Memo olmasi lzmdi o bende duydum.[signature][hline]Icq =224455507
Mail = Xharloan
Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR.........
Asi vE Mavi

[Bu mesaj Xharloan tarafından 21 January 2004 18:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hmm eminsiniz dimi o olduğundan nebiliyim aklıma geldi ama animasyon olduğu için bu kadar büyük bir başarı elde edemez diyordum ama yanılmışım demekki[signature][hline]Kayayı parçalayan,suyun şiddeti değil,damlaların sürekliliğidir.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.imdb.com/title/tt0319061/

filmin adı "Big Fish", bugün izledim süper bi filmdi baya duygusal vede çokta komikti nemodan bahsetmior evet bu film yuzuklerin efendisini geçti hasılatta!

nemo ile bagladiniz ya koptum film cok guzel ama eminim insanlar izleyipde "vadavada çok kötüydü" dicek.. ben sonunda agladim yanımda kız vardi caktırmamaya çalıştım ama cidden sonu superdi.

konusuda kısaca başından geçen olaylari ogluna masal gibi anlatan ama cocugu buyuyunce oglunun guvenini surekli bişiler uydurdugundan kaybeden bi adamin hikayesi.

ben izlerken bi an düşündüm keşke cocugum olsa bende ona hobbit lotr fln okusam kendi başımdan geçen olaylari anlatsam "bak oglum biz annenle boyle taniştik" fln modunda..cok duygulandim ondan :D[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OutTrader, 21 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki:
http://www.imdb.com/title/tt0319061/

filmin adı "Big Fish", bugün izledim süper bi filmdi baya duygusal vede çokta komikti nemodan bahsetmior evet bu film yuzuklerin efendisini geçti hasılatta!

ehem yok öyle bişiy
yüzüklerin efendisi şu ana kadar 325 milyon civarı hasılat yaptı.

alıntı: Kralın Dönüşü geçen haftaya göre sadece %26 oranında seyirci kaybetti ve dördüncü sırada kendine yer buldu. Film Kuzey Amerika hasılatını 326 milyon dolara yükselterek tüm zamanlar listesinde Lion King'in hemen arkasında 11. sıraya yükseldi.

Big Fish ise Amerika'da 6.haftasına giriyo ve toplam hasılatı 37 milyon
yüzüklerin efendisini toplamda geçen finding nemo'dur 339 milyon dolar hasılatla

alıntı: Bu filmin arkasından gelen üç film çok küçük farklarla sıralandılar. Geçen haftanın birincisi olan Tim Burton'un yönettiği Big Fish bir sıra gerilerken, Ice Cube'un başrolünü oynadığı haftanın yeni filmi Torque üçüncü sırayı aldı.
Big Fish
Bu Hafta: 10,400,000
Toplam: 37,951,000

arkadaş tim burton'ınkinden bahsediyo olabilir ama hasılat görüldüğü gibi

alıntılar sinemafanatik.com'dandır[signature][hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)
Sosyal ağlarda paylaş

bi an okudum oha dedim cankis herif accounting delisi fln mi ezbere bilio box office fln alintiymiş :D
bişide geçti ben haberlerde izledim!tamam hadi olmadi ben çok beğendim o yeter :)[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Sosyal ağlarda paylaş

kadrosunun süper olmasının yanı sıra Tim Burton yazması benim için süper bi önem teşkil ediyor
uzun süredir bekliyorum bu filmi[signature][hline]Küçük bir adada terk edildiniz. Ve ufukta hiç kara parçası bile göremiyorsunuz. Hangi 3 şeyin olmasını isterdiniz?
zgrw, 13 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki:
Black pearl, Bloodmoss, Mandrake Root

Sosyal ağlarda paylaş

ben ntv de izlemiştim bir sinema programında,konu arkadaşın anlattığı gibiydi ama bilemiyorum artık.[signature][hline]Kayayı parçalayan,suyun şiddeti değil,damlaların sürekliliğidir.

[Bu mesaj Xanros tarafından 22 January 2004 11:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Big Fish : Bildiğiniz gibi Tim Burton yeni filmi ile alışık olmadığımız dram türüne yakın bir filmle geliyor. Bigh Fish adlı bu yapımda Ewan McGregor ve Albert Finney'den sonra oynayacak diğer isim olarak Billy Crudup (Sleepers, Almost Famous) belirlendi.

Filmin senaryosu, ölmek üzere olan bir baba (Finney) ve babasının geçmiş yıllarda yaşadığı olayları anlamaya çalışan oğlu (Crudup) hakkında. McGregor, babanın gençlik dönemlerindeki halini canlandıracak. Çekimler Ocak ayında başlıyor.

Artık var ;)[signature][hline]Kayayı parçalayan,suyun şiddeti değil,damlaların sürekliliğidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...