RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ARkadaşlar sigaradan ve soğuk biradan mütevellit boğazımda yanma var...Ne yapcam bilemedim.Şimdi doktorada gitmek istemiyorum.Sıcak çay-mentollü olips filan denedim az biraz kesti ama yetmiyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 papatya çayı dene. kesmezse 1 kilo yoğurt ye. yoğurt kesin çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 valla zamanla geçer o . sıcak ol , kalın şeyler giy. soğuk şeyler tüketme , acı ye .yoğurt olabilir. bi de dinlen pek ortalarda gezme . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 yerin ne kadar sıcak olursa olsun soğuk birayı bırak. Kendine dikkat et. Bana da oldu (soğuk koladan). Bırakınca görüceksin işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Abi bira da sıcak içilmiyoki sidik gibi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 seçimini yap, ya buz gibi bira, yada boğazın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 O zaman şaraba filan yöneleyim ben :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 cok bomba anne tarifi veriyim ben limonu sikiyorsun guzelce, suyunun icine 2 kasık bal koyuyosun, cok az da sıcak su ekliyosun sonra onu iciyosun bi kaç seferden sonra bogazlarin asiri duzeliyor. denendi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Ben onu kusarım, daha etkili olur. Hem giriş hem çıkışta temizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 @dory 3 gündür fena bi öksürük var. Geçirir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ortada fena bi salgin var sanırım su aralar kis geldi hastaliklar basladi ben de onlardan birine yakalandim öksürüyorum hem de pek fena kesilmek bilmeyen bi oksuruk kaptirinca 15 20 dk rahat sürüyo, bogazlarim mahfoldu tabi bayramda bursaya gittigimde annem bundan yapti sürekli 5-6 saatte bir iciyodum, orda baya düzelmişti ankaraya dondum, tabi yine azitti. ama işe yariyo evet bogazlara cok iyi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 aynen ben de, ciğerlerim fırlicak ağzımdan birz daha zorlasam. memleket havası yaramadı, tatil mundar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Eve dönünce deniyim. Öksürmekten klavyeyi seçemiyorum =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 montla seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 3. kutuda mı etkisi başlıyor o meretin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ben onu şeker diye yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 zaten başka işlevi yok onun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 aquila said: ben onu şeker diye yiyorum. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Vicks vardı eskiden şeker olarak,duruyo mu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Aynadan bak, gırtlak bembeyazsa doktor, kıpkırmızıysa ama dayanamıyorsan gene doktor. Evde nasıl atlatılır, bünyeyi sıcak tutucan, BOL SU İÇECEN, ama ÇOK içecen, ve ılık içecen. yudum yudum su iç işte. İltihaplar beyazsa biraya bir süre veda etsen güzel olur, çünkü antibiyotikle falan geçer o. Kulak burun boğazcıya gitmen lazım gelebilir =). Düriyenin tarif deli işe yarar, çünkü bal da çok iyi geliyor evet. Çok soğuk çok sıcak içmeyecen yemeyecen. Son olduğunda 2 hafta sürdü, son 1 hafta konuşamıyordum. 11 tane falan iğne yedim toplamda =) ciddiye almak lazım eheh. Unuttum, sigarayı azalt/bırak o dönem için bide Strepsils şeker direk, Tantrum modeli sprey falan işe yarayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 grip aşısı oldum, donla geziyorum bişey olmuyor. mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Len günde 2-3 sigara içiyom bi de onu mu bırakcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ballı karabiber ye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ballı karabiberi çok insan tavsiye etti ama bizzat denedim bi halta yaramadığını gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 kingpin said: grip aşısı oldum, donla geziyorum bişey olmuyor. mutluyum. oha harbi mi lan, iyice test et, ben de olim madem rahat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar