BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Buluşma 26 sına alınmıştır. Üşengeçlikten kurtulursam liste çıkartıcam :D Şimdi şöle yazsın gelicekler . Frp oynıycam Bara kalcam Lan party ye kalcam Nargile içicem Ben frp oynıycam bodrack ta frp ye geliyor silmarwen de frpye geliyor villians ta frpye geliyor başka frp ci var mı :D frp oynıycağımız yer bar olduğu için bir yandan içilip sarhoşta oluncak tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Hah 26 olarak kararlaştırıldıysa FRP tayfasına yazın beni (ama pek bi şey bilmiorum, fazla deneyimim yok :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Gelipte hiç frp oynamamısa kıyak yapcakmısınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 nasıl şimdi bu olayların gercekleşme sırası.hepsinin aynı anda olabileceği bir ortam da değildir artık di mi yani höh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 winterfest midir unifest midir nedir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ahhahah sori! [spo][/spo] dolayısıyla yorgun olurum çok fena kalkamam ben kesin..özür bi de ii eğlenceler dilerim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Yalnız DMler kimler olacak hangi oyunlar oynatılacak vs kararlaştırılsın yoksa orda yok abi ben dm olmicam geyikleri döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 kalkamazmış ne mızmızsınız ya of. neyse ben gelirim bi olay çıkmazsa. bara gelirim bir de olası bir ihtimal lan partiye kalırım (kalanlara bakar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Bar ve lan party'ye gelirim ben de. FRP'den sonra uyuşukluk çöküyor bana, uyur kalırım bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 E frpye kimse gelmio mu beylikdüzü tayfasından başka:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 25 yapın abi ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 25i ve 26sı gelemeyenler neden gelemediğini yazsın kapıştıralım sebepleri d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 CthuLhu said: ahhahah sori! [spo][/spo] dolayısıyla yorgun olurum çok fena kalkamam ben kesin..özür bi de ii eğlenceler dilerim =) Adam gırayndkor/hardçorpanç konserine gidiyor, kalkması imkansız olur, moshpitlerden çıkarıp getirmemiz gerekecek. Ben 25'inde gelirsem 12'ye kadar falan durabilirim max, çünkü 26 ve 27'sinde sabahın köründe kalkıp sınavlara gitmem gerekecek, 26'sında ise sınav çıkışı 2-3 saat uzundur görmediğim bir arkadaşla buluşup eve kaçacağım, ama çoğunluk 25 ya da 26 diyor, gerçekten gelmeyi istiyorum buluşmaya aslında, ama 1 kişi yüzünden de 1 hafta daha ertelenmez diye tahmin ediyorum? 27'sinden sonraki hafta her gün boşum ama onu söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 frp neymiş gaymisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 FRP istiyorsanız sonraki gün orta dünya cafe'de FRP con var zaten, çıkışta zydar'la basıp gidicez. Şimdilik bar + lan party gayet hoş. Cumartesi uygun, hiçbir gün herkese birden uymayacaktır. 26'sı güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 benim 26 sı abi , ilkokul buluşmam var facebook ve çok önceden söz verdim. full onlarla olucam . ondan . 25 i yapın gelirim kesin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 lan party/frp simdilik bi sorun gozukmuyor gelıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 bizim planımız hem paticikle frp yapmak akşam lan partye kalmak ertesi günde frpnet conv a katılmak valla . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 naabak ? 25 imi 26 sı mı ? bide frp midir nedir o ? O.o ay sonu buluşmamı olur para yok pul yok O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Şimdi 26 mı yapalım 25 mi? Yani bi kesinleşsin artık, insanlar ık bık edicek sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 organizasyoncu söylesin . ona göre darılma kırılma olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Gelmeyeceksin o kadar sdfgs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ge-le-mez-sin eahaeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 25i yapın ben geliyim sora konsere kaçıyım karavana..takssim yapın falan filan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 iyi 25 olsun bana 2side uyuyor kardeşim aaa yeter lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar