Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 bişeyle rkonuşuruz diye korkuyoruz... lan partyde keyifli yahu işte demekki canımız cekmiş hazık arada varken tatil mtil diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Daha ilk postta var zaten sonrada adekse akarız diye. Milletin de hoşuna giderse yapalım, çogunuga uyarız yani. Bence yapalım, böyle geniş ölçekli event. Önce gidilir yenir içilir muhabbet edilir, sonra adekste birbirimizi üzeriz. Awesome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 PAzar olursa her şekil akarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 güneş malağı düz buluşmadan sonra kafe dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 BeIlow said: Artık liste çıkartalım :) zamanı : hala belli deil ama çok geç değil yapılcaklar : multi-social olaylar liste : BeIlow Khanx Custodem ? ? Bundan sonra yazında listeye ekleyim . Dediğim gibi, 26'sından önce ya da 27'sinden sonra. 20'si demiş birkaç kişi, uyar bana. Yazın listeye şimdiden. Ayriyetten İkshun, füksü gelmediğine göre gunnerın ben oluyorum sanırım. Ek olarak da dönüşümlü oynayalım, unutma Füksü + Sen varken gunnersız kafa tutuyordum rahat size. Hayır bu postuma ayar verme sakın, VERME LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 yalan olucak gibi bu buluşma kimseden ses çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 hangi ayın 27 si bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Spideeynen gelicez biz, yazın listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 lan party dışında her şeye varım ben de , finallerim de bitmiş oh temiz . bi daha ne yapılıcak , ne zaman ve saat kaçta yapılıcak birileri bir şeyler derse ben de gelebilirim. 20 si mi diyosunuz ?kim organize ediyor bi de? edit : 26 ocakta olursa gelemem ben.19 ocaktan itibaren ordayım ki ben bu buluşmanın yalan olmaması hasebiyle efendim ,26 ocaktan önceki bir tarihi daha bi leziz buluyorum , katılımın da bir şekil olacağını düşünüyorum. tellos hymnofsnuk arkasokak gibi adamları da getirebilme ihtimalim yüksek olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 çılgın evlat gelmedigimi nerden çıkardın. @zun: detaylardan haberdar edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Buluşma nerede ne zaman yapılacak? Belki bende gelirim :D 6 sayfalık konuyu okumayı gözüm yemedi açıkçası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 yer belli degil, 2 hafta sonra gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Phyx said: çılgın evlat gelmedigimi nerden çıkardın. @zun: detaylardan haberdar edersin Kolun mu kırık? Ayrıca be kesin geliyorum. Gunner'ım gelirse Phyx, gelmezse Zheld, Zheld gelmezse Deli-oğlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 27si tam final dönemi ortası.bi saatte olsa gelmeye çalışırım ayarlayın siz malik'i istiyorum.ulan bu adam finalleri halledip geliyor biz finallerin ortasında...neyse konuşmiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 kanka iste dönem ortasında da geleyim ayıp ediyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 gençler nasıl yapıyoruz be.bir ayar çekin yani artık . kim üstlenio buluşmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 sanırsam buluşma iki hafta sonra gibi.. ama yer belli değil.. dimi ?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 oo sinada geliyo hayret:P duruma göre gelebilirim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 geçe kaldı biraz ben tatile gidiyorum antalyaya size iyi eglenceler kızlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 25 inde olsun diyorum buluşma kabul edenler etmeyenler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 hep beraber cumaya mı gitçez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 MADBOY'da imam olur ne güzel işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 uygunmudur dedim program belli istersen sen cumaya gidersin isteyenlerle bişi diyemem ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 25 i uygun bana . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 25ide uyar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar