Snake Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 bende de steam çok sorunlu şu anda. 10 dkda girdi. friendse hiç girmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Rewendor said: steam friendste connection error veriyo bende şu anda nedense restart da işe yaramadı ama community penceresinden gördüm accept ettim. bendede aynısı oluyodu. sol ustten steame tıkla change user de. logout olucan. tekrar gir duzelio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 aldım ben. Spidee ye teşekkürler. iniyor. akşam oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 mokoko said: Rewendor said: steam friendste connection error veriyo bende şu anda nedense restart da işe yaramadı ama community penceresinden gördüm accept ettim. bendede aynısı oluyodu. sol ustten steame tıkla change user de. logout olucan. tekrar gir duzelio. denedim onu da, friends hala sorunlu, ana sayfada da altta no connection diyo zaten. DNS'le falan mı alakalı acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 su an girmiyo steame steamden çıkıp denedim de olmadı dnsle alakalı değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ben de steam'in acılmasını bekliyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 moriQ said: aldım ben. Spidee ye teşekkürler. iniyor. akşam oynarız. banada attı spidee'de nerden goruluyo geldiği falan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 hediyemi aldım ben de. teşekkürler spidee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Rewendor sen eklendin abi benim listeme, yolladım gifti görünce. Bir resend seçeneği var da, 2. bir tane yollayacak falan diye riske edemiyorum şimdilik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 moriQ said: aldım ben. Spidee ye teşekkürler. Su tam "aldim, kaciyorum" cumlesi be. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 bana gelmedi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 tamam Spidee bende de ekli gözüküyosun zaten, bekliyorum bakalım. muhtemelen friends offline olduğu için gelmedi gözüküyo bana, düzelmesini bekliyorum şimdilik olmadı dürterim sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 şu oyunun nişan olayı rezildi ya kamerası fallouttaki third persona benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ne steam acılıyo ne community sayfasına girebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 mulgear6 said: bana gelmedi =( Yolladım sana da =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 mokoko said: moriQ said: aldım ben. Spidee ye teşekkürler. iniyor. akşam oynarız. banada attı spidee'de nerden goruluyo geldiği falan?? cevap plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 mokoko said: moriQ said: aldım ben. Spidee ye teşekkürler. iniyor. akşam oynarız. banada attı spidee'de nerden goruluyo geldiği falan?? direk pencere açıldı next next dedim inmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 gift şeklinde ise direk steami açtığında hediye geldi bilmemkimden diye çıkıyor. ama steam de mi problem var şuan bilemiyorum. flist filan da gözükmüyor. bağlanamıyor diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 steam problemli, forumlarında da söylüyolar, kimilerinde hiç açılmıyoumuş, bende açılıyo ama her şey offline, friendlist falan... Zaten statlerden belli http://store.steampowered.com/stats/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 steam acılmıyor. community sayfasında friend request gorunmuyor. paticik'e bile zar zor giriyorum. bu nasıl bi baglantıdır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 bende şimdi restart atıyım dedim steam'e giremiorm şimdi tekrar. bakalım duzeldiği zaman hallederiz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 steam forumlarında download regionunu değiştirince log in olabildiklerini söyleyenler var ama ne kadar doğru bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Aslında benim hatam oldu galiba, friend listte online olduktan sonra yolladıklarımda pencere tak diye açılmış galiba. Friend listte offline gözükenlere yolladıklarımda oldu bu problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 bugun bi problem var kimse yok steam de evet. tek basima online duruyor gibi biseyim. 3 kisi falan online. acamayanlar steam klasorunde blob dosyalarini silip oyle acsin steam i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 steam acıldı friends yok sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar