Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steamde indirim varmış , ne alsam ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rewendor said:

steam friendste connection error veriyo bende şu anda nedense restart da işe yaramadı ama community penceresinden gördüm accept ettim.

bendede aynısı oluyodu. sol ustten steame tıkla change user de. logout olucan. tekrar gir duzelio.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

Rewendor said:

steam friendste connection error veriyo bende şu anda nedense restart da işe yaramadı ama community penceresinden gördüm accept ettim.

bendede aynısı oluyodu. sol ustten steame tıkla change user de. logout olucan. tekrar gir duzelio.

denedim onu da, friends hala sorunlu, ana sayfada da altta no connection diyo zaten. DNS'le falan mı alakalı acaba...
Mesaj tarihi:
tamam Spidee bende de ekli gözüküyosun zaten, bekliyorum bakalım. muhtemelen friends offline olduğu için gelmedi gözüküyo bana, düzelmesini bekliyorum şimdilik olmadı dürterim sonra :)
Mesaj tarihi:
mokoko said:

moriQ said:

aldım ben. Spidee ye teşekkürler.

iniyor. akşam oynarız.

banada attı spidee'de nerden goruluyo geldiği falan??

direk pencere açıldı next next dedim inmeye başladı.
Mesaj tarihi:
gift şeklinde ise direk steami açtığında hediye geldi bilmemkimden diye çıkıyor. ama steam de mi problem var şuan bilemiyorum. flist filan da gözükmüyor. bağlanamıyor diyo.
Mesaj tarihi:
steam problemli, forumlarında da söylüyolar, kimilerinde hiç açılmıyoumuş, bende açılıyo ama her şey offline, friendlist falan...

Zaten statlerden belli

http://store.steampowered.com/stats/
Mesaj tarihi:
Aslında benim hatam oldu galiba, friend listte online olduktan sonra yolladıklarımda pencere tak diye açılmış galiba. Friend listte offline gözükenlere yolladıklarımda oldu bu problem.
Mesaj tarihi:
bugun bi problem var kimse yok steam de evet. tek basima online duruyor gibi biseyim. 3 kisi falan online.

acamayanlar steam klasorunde blob dosyalarini silip oyle acsin steam i.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...