toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 son 4 saat. kisi bası 3 liraya geliyor. yalnız satın alan kisi kendine hediye edemiyor herelde? 10 pack'in icinden birini kendine alabiliyor mu satın alacak kisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Alabiliyordur heralde canım, o sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Zaten "Purchase as a Gift" yapılmıyor, kendine alıp sonra kod falan dağıtıyorsun heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Aa iyiymiş bu topluluk, yazın beni de. Yaparım internetten havale falan bi şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ekleyin benide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Doldu liste arkadaşlar. Hadi ready check, herkese ok midir? said: mulgear6 Snake Xenocide Rewendor Spidee toggie mokoko Kojiroh moriQ Griswold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 benden ok iban verin özelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Tememdir, bekliyorum IBAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 daha once 4packlerden almistim, bazilarinda direk bir oyunu hesabima gecti diger 3 unu gift yaptirdi, bazilarinda 4 adet gift verdi kendime giftledim. eger giftleriniz redeem edilene kadar problem cikarsa mail veya baska sekillerde de gift atabiliyorsunuz . problem cikmaz yani oyle veya boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ben varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 benden de ok, kime nasıl para ödüyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 kime odedigimizi bilelim de rastgele biri om atıp goturmesin parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Gunes aliyor, bana oduyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 di yurtdisina kacicakmis paralari alinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Ehah, şöyle yapabiliriz, ben şimdi alayım süresi dolmadan, herkes yollasın bana IDlerini, giftleyeyim. IBAN numarasını şu anda bilmiyorum, yarına kadar öğrenir yarın ÖM ile gönderirim sizlere, yollayabiliyorsanız öyle yollarsınız. Yok yollayamıyorsanız da görüşüyoruz ediyoruz zaten mütemadiyen, bir şekil yaparız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Ben IBAN numarami da biliyorum. adsadaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 iyi o zaman id: toggie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 spidee, karaborsa yap. al sen simdi suresi dolana kadar yollamayanlardan 5 lira al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Benim ID de Kojiroh. Şu an evde değilim gerçi, 7 gibi falan anca evde olup redeem edebilirim muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 mulgear6'ya çok fahiş fiyata vereceğim de, diğer arkadaşlara yapmam karaborsa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Ekledim ikinizi de, friend requestleri kabul ettiğiniz zaman yollarım anında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ID Rewendor benim de. Yarın okulda olacam zaten IBAN'ı yolladığında yollarım ben de parayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Dağıtıma çıktım, requestleri kabul edenler oyunu kapıyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 adam noel baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 steam friendste connection error veriyo bende şu anda nedense restart da işe yaramadı ama community penceresinden gördüm accept ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar