Kharon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 arcane said: Dijital satışın en büyük eksikliği ikinci el değeri olmaması. aynen, ki wallet demememin sebebi de bu, wallet icindeki para bildigim kadariyla nadir durumlar disinda refund edilmiyor. steam in cebinden para gitmiyor, artik el degistiren oyundan da para kazanir hale gelmis oluyor. tabii buna bi zaman kisitlamasi gelmezse yeni oyun satislari baltalanir kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 takas olayini niye dusunmusler, gayet guzeldi sistem. Takas var diye oyun fiyatlarini arttirmasinlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 yanlıs alıntı yapmısım ya. arcane demis aldıgımız fiyat uzerinden olsun diye, ona hitaben yazdım. iyi de 3 sene once 50$ a aldıgın oyun ile yarın cıkacak olan oyunu takas edememeliyiz. yani o gunku degeri neyse o degerde biseyle takas edebiliriz gibi geliyor. ya da yeni cıkan oyunlar takaslarda kullanılamayacak da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damncore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 olm para dursun cebinizde lan? manyakmısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Damncore said: olm para dursun cebinizde lan? manyakmısınız. Bunu diyeni dovuyolar haci. Aman diyim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 tales of monkey island'ı kaptım 5$'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 bende alcam . hatta şimdi hemen ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ALDIIIIIIM ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Simdi hemen dedigin sure 3,5 saat miydi ? E bravo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Ühüh bende vardı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 di said: Simdi hemen dedigin sure 3,5 saat miydi ? E bravo =) ne bileyim zor geldi cüzdanı bul kartı al huh! bu demek oluyo ki 3.5 saat yerimden oynamamışım. helal bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 toggie said: yanlıs alıntı yapmısım ya. arcane demis aldıgımız fiyat uzerinden olsun diye, ona hitaben yazdım. iyi de 3 sene once 50$ a aldıgın oyun ile yarın cıkacak olan oyunu takas edememeliyiz. yani o gunku degeri neyse o degerde biseyle takas edebiliriz gibi geliyor. ya da yeni cıkan oyunlar takaslarda kullanılamayacak da olabilir.O günkü değeri 50 dolar işte, para aynı para. Oyunun değeri tabii ki azalacak ama adamın harcadığı para değişmeyeceğinden onun 50 dolar verdiği oyuna 5 dolarlık oyun muamelesi yaparsan, o adam bir daha senin dükkanından yeni oyun almaz. Zaten yeni çıkan oyunun hiçbir şekilde takasa açık olmadığını varsaydım. Aksi halde Steam zararlı çıkar. 50 dolara alınan oyunla 5 dolara alınanın aynı takas değerine sahip olması da aynı şekilde sonuçlanır. Yeni oyun yerine indirim oyunlarına abanılır. Herşey bir yana, en başta takasın olacağını sanmıyorum. Gerçekleşmesi halinde aşırı limitli olmayan bir şekilde sisteme entegre edileceğini sanmıyorum. Aslı varsa sadece Steam'i heyecanlandıran bir sistem olacaktır. Hatırlatırım, seneler önce "Dijitale geçiş çok önemli, böylece daha ucuza oyun sunabileceğiz" diyenler bugün aksine, o zamana kıyasla daha pahalıya oyun satmakla meşgul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 takas falan yok ya, michael patcher kıçından uydurmuş. adamın işi bu gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 wallet oyunlardaki micro ödemeleri için getirilmiş bi sistem ya takas falan hangi firma böyle salaklık yapar? Her takastan belli bir miktar kazanç sağlasa bile yine de zarar eder, takas olmasa oyunu isteyen gidip paşa paşa alacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 http://store.steampowered.com/app/35140 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 5 gün boyunca gene indirimler yapıcaklarmış birde wish listinizdeki 5 oyunu çekiliş ile (düşük bir olasılıkla günde 30 kişi gibi) hediye ediceklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 dolduralım wishlisti bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 doldurucak oyun bulamadim asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 test drive unlimited 2, hawx 2, witcher 2, darksiders, fo:new vegas koydum ben ilk beşe de hiç sanmıyorum çıkacağını sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 bu sene duzgun bilgisayar oyunu cikmayacak olmasi cok aci. diablo falan cikiyo mu bare? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 portal 2, dcuniverse online, witcher 2, fm11 ve bir oyun daha koydum ben de. ama sonuncusu ne hatırlamıyorum eğer kazanırsam bana da sürpriz olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Of başlamışlar yine mantık sınırlarını zorlayan indirimlere. Bi ay da paramız cebimizde kalsaydı ya dfsfdsd Edit: Black Ops, Civ 5 ve TDU2 ekledim ben de. Eminim bi şey çıkmayacağından da işte dursun sdfds. Yalnız GTA türevleri aslında store'da olmasına rağmen satılmıyo sanırım Türkiye'deyiz diye. O olay olmasaydı asılacaktım direk yeni çıkan pakede (GTA4 + Gay Tony + Liberty City Stories falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 CSS ekledim de. 2 tane download başladı şimdi. CSS ve CSS beta diye. bu beta ne ayak ? durdurdum onu direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 preorderdakileri de hediye ederler mi çıkarsa, milyonlarca kişi arasından 30'a girmek imkansız gerçi ama gariban hayali işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 call of versinler bana aga ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar