Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 renegade ops 4 pack aldık 4.müz yok, var mı katılmak isteyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 2.5 dolara DLC'ler dahil Renegade Ops isteyen var mı? aldık giftleyecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 2,5 dolar için kastırmam kömür kabul ederim diyorsanız alayım. ya da xcom pack var. fiyatı nedir bilmiyorum, bende duracağına veririm, 2.5 dolar altı değildir sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 bana dlc gelmediğinden malesef kastırıcam 2,5 dolar için (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Dlc varsa ben alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 lethe öm atıp biraz erken davrandı olmazsa söylerim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 kaç kömüre portal 2 verirler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 komur basına 0,6 dolar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Ohh bugün en sonunda adam gibi indirimler geldi. Red Faction Armageddon o fiyata değer mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 arkadaşlar renegade ops olan olursa 1 fazladan bana öm atsın lütfen. 3 coal var %25 coupon var verrim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 yine locked bişi var ya ofs. bastion alınır mı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 o All I Want for Christmas is Sewers not in ur region diyor. ühüh hiç çalıştığım yerlerden sormuyor ama steam bi mtgden flm gelse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ahahaha havadan renegade ops geldi 3 tane görev falan da deil 4 pack alanlar bi bakın size de gelmiş mi fazladan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Bastion 5 dolar. Almayanı dövüyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Revangelis said: ahahaha havadan renegade ops geldi 3 tane görev falan da deil 4 pack alanlar bi bakın size de gelmiş mi fazladan ahaha bu renegade ops iyi buglıymış ya bende alsaydım keske bi 4pack asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 sen sus benimkini çaldın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 şaka şaka üzülme shfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 birini zıplatsana bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 x3 albion ve demolition inc karşılığı veririm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Bu sene hic oyun almamaya dogru gidiyordum da bastion'a 5$ vereyim artik. Hak etti fazlasiyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 test drive unlimited 2 iyi mi ? tdu'yu oynamıştım biraz, fena değildi de araba yarışları bi noktadan sonra bayıyor beni, bu nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Revangelis said: ahahaha havadan renegade ops geldi 3 tane görev falan da deil 4 pack alanlar bi bakın size de gelmiş mi fazladan ahaha merhaba, bende arıyorumda renegade opsun birini alabilir miyim? 3 coalım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 7 coal harcadım -%25lik kupon çıktı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Meov said: Revangelis said: ahahaha havadan renegade ops geldi 3 tane görev falan da deil 4 pack alanlar bi bakın size de gelmiş mi fazladan ahaha merhaba, bende arıyorumda renegade opsun birini alabilir miyim? 3 coalım var coala değil de oyuna karşı satmayı planlıyorum, ama elimde kalırsa son anda bakarız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Renegade Ops'u ben de alabilirim. Dün söylemiştim zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar