Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 steame eklenebiliyor mu deyyusx? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 steamsiz oynanmıyor zate steamworks oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 hmm oynamadım da hala zaten, alırım sanırım sağol Silp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bu arada ip'mi saklayarak girdim bizde gözükmeyen batman arkham city indirimi %50'ymiş Le Fuu- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 son 10dakka bakalım neler gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 aente said: bu arada ip'mi saklayarak girdim bizde gözükmeyen batman arkham city indirimi %50'ymiş Le Fuu- bunu böle alsak, library'e girdikten sonra artık hala bir problem çıkıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Ona baktım da ben, bazıları oyunu hiç indirememiş, bazılarında play tuşu kaybolmuş falan. Postlar biraz eskiydi gerçi, daha sonra düzelttiler ise bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 @sabo abi çok güzel sordun satın almaya izin vereceğini bile sanmıyorum ben açıkcası, sonuçta purchase kısmına gelirken senin accountun location'ını bilip "la yörü" çekebilir. daha da kötüsü alıp da steamden oyna dediğin de çalışmaması gibi bir lecındıri durum olursa epic fail is epic olur. sana riks budur diyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 operation flashpoint aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 şu brink nası ya? bi falsosu vardı sanırım bu oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 of ne alsam ya, şu 1 gblık oyunu indireyim de achieve yapayım bari free imiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 senko said: şu brink nası ya? bi falsosu vardı sanırım bu oyunun dandik sakın para verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bugün gelen oyunlar pek iyi değil gibi. öyle heyecan veren bişey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 mass effectler 5 dolar torchlight belki alınabilir limboyu çok seven vardı o belki o kadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Loxias said: senko said: şu brink nası ya? bi falsosu vardı sanırım bu oyunun dandik sakın para verme eyw, vermedim paramı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bu rise of immortal mmo sanırım. indirip yapan var mı görevi? bir görev için 10 saat levelle falan uğraşmayalım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 adam çalışıyor gift plese :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 her şeyi geçtim de, bu game manual'leri kim 25 euro verip alıyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ahmedinejad said: bu rise of immortal mmo sanırım. indirip yapan var mı görevi? bir görev için 10 saat levelle falan uğraşmayalım sonra. abi o achieveler daha sonra da yapılabiliyor sen koy download'a yarın öbürsü gün yaparsın bi ara 10 asist nedir ki? ps: harbi nedir la? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 sabonis said: aente said: bu arada ip'mi saklayarak girdim bizde gözükmeyen batman arkham city indirimi %50'ymiş Le Fuu- bunu böle alsak, library'e girdikten sonra artık hala bir problem çıkıyor mu? bunun cevabını bilen yok mu ayol? aente senin cevabı gördüm de bir kesinlik yok eyvallah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 inat ettim complete pack cıkana kadar almicam su fo new vegas ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 green man gaming'de 26 aralık tarihinde geçerli voucher var Arkham City için %60 indirim sağlayan. bana mail olarak gelen kod öyle unique gibi durmuyor, gerekirse buraya da yazarım. Ama oradan aldığınızda steam'den aktive oluyor mu, region muhabbeti geçerli mi bilmiyorum, bilen biri yazsın şuraya ona göre paylaşayım voucheri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 libraryde olduktan sonra bi sıkıntı olmuyo hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dgs52 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 şu operation flashpoint nası bi oyun? serverları dolu oluyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 dgs52 said: şu operation flashpoint nası bi oyun? serverları dolu oluyo mu? Feci kötü OF'ler, zaten serinin eskilerini yapan firma başka isimle çıkarıyor artık, ARMA ismiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar