Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 valla ipod/iphone için apple store'da bedava verseler oynanmayacak oyunların 2$ olduğu düşünülürse, böyle kampanyaları gördükçe oynamayacağım oyunları alasım geliyor. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 allah belanı versin steam x-com complete pack 2 dolar ve alamıyorum, sanırım region sebebiyle başkasına gift olarak yollatsam oluyo mu bi fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 olur. proxy ile de olur fakat ayni mac adresine sahip bi nic ile yaparsan o islemi banlanma ihtimali var. ama gift ile bi problem olmuyor o kesin. edit:tropico 3 de 13 dolar olmus, cok basarili oyundu almak lazim aslinda =/ edit2: ilginc olan sey satis olmayan regiondaki steam kullanicilarina link cikmaz genelde, bende link var ama giremiyorum , ilginc olmus o . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 of x-com'a yapılır mı bu. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 abi bi kampanya haberi gordugunuzde yazacaksanı eger buraya link de verin. steam'in sitesinde kampanya aramak deli ediyo beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 abi link veremiyorum ki açamıyorum bile kampanyanın sayfasını sağda complete pack 2 dolar diyo o deil de kardeşim almanyada, benim steam acc ile girip satın alsa problem çıkmaz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 x-com sayfasının linki çıkmıyor bile avrupalı olduğumuz için zaten, sorun orda. :/ var mı abd'de yaşayan gift edebilecek birisi x-com pack'i? ben de ona gift ederim istediği mukabil birşeyi. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Repler Bioshock 2'ye indirim yapıp, alana Bioshock hediye eden Steam'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Revangelis said: abi link veremiyorum ki açamıyorum bile kampanyanın sayfasını sağda complete pack 2 dolar diyo o deil de kardeşim almanyada, benim steam acc ile girip satın alsa problem çıkmaz dimi? onun yerine kardesin steam account alip sana gift atsa daha garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 evet denedik zaten billing adresi sorun çıkarttı aldık şimdi bi acc ona yollicak bana bakalım olcak mı edik: evet gift olarak yolladı şu an çok mutlu mesut bi insanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Thank you for your purchase! aldım şimdi Türkiye'den sorunsuz. edit: paypal'la aldım, 3.1 TL tutmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 hayda ahahaha resmen düzeltmişler açılıyo şu an evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 boşuna uğraşmışsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 2 dolara değil 2 euroya aldım bi de oturup ağlasam mı ehaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ahahahah bi sakatlik oldugu belliydi cunku reklam banner i dahi cikmaz o regionda satilmayan oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 hiç adam gibi xcom oynayamadım ben ya, bunlardan birini denemiştim zamanında çok velettim anlamamıştım pek bir şey. hangisiyle başlasam şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ben terror from the deep ve apocalypse e hastaydim. enforcer ise mdk gibi bi tps ydi xcom fikrinin ustune yatmis. tabi yanlis hatirlamiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 gariban ve batık microprose'un linki bile yok developer tabında :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 oley! x-com'u kapıyorum şimdi heh. diğer indirimler: tropico 3 13.60$ freedom force serisi 2$(çok iyiydi bunlar da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 x-com u haber veren herkese çok teşekkürler. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 X-com u nasıl alıyorsunuz be =P amerika harici satışı yokki. Ben gift olarak arkadaşa yollatmıştım zamanında =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 değiştirmişler demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 işte 1 saat önce filan değiştirdiler biz nerdrage açtıktan sonra. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Yanlıs kesin arşivde bulunması gereken bir kolleksiyon xcom, 2 dolar da yuh yani artık =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Sam said: oley! x-com'u kapıyorum şimdi heh. diğer indirimler: tropico 3 13.60$ freedom force serisi 2$(çok iyiydi bunlar da) 2 gun evvel gidip aldim game.co.uk dan 24 pound girdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar