Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Full burs alırsam gelmem lan zaten sdfs. O puanı bozdurur bozdurur harcarım. o dandik burs bile hayal gibi aslında =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 git test çöz lan uyma bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Kanka Sabancı'yı tutturamazsan sıkma canını, Maraş'a gelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Bize gelme de, nereye gidersen git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 İlk mesajı okuduktan sonra durdum, güldüm, güldüm ve güldüm. Sabancıda yeterince ekmek yok mu da buna muhtaçsınız gibi gelsin demişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 ideali sabancı olmamalı ya bi insanın =( yazık asdfg. bone a katılıyorum yani. ha ama istanbulda oturmayan(veya gebze, ki sabancı orada) biri için sabancının yurtlarında kalmak ve ilişki diye mutlu bir evliliğe imza atmak her össci gencin hakkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 her neyse çocuk ideal ednimiş kendine başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 idealsizler de var OSMAN GİBİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Olm idealsiz olmak daha iyi Senin gibi 3. sinif okullarda hayali idealler pesinde kosup sonra hayatin agir yargisini yasamak daha kotu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 aga seninki gibi 3. sınıf bile olamamış adam gibi mezunu olmayan okullarda okuyup sonra böyle duygusallaşıp türkiye'nin en iyi birkaç üni'sinden birinde en köklü bölümlerden birinde okuyan birine sataşmak, sana çok yakışıyor : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Arkadaşlar, arkadaşlar. Yapmayın. Hihihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Sly-One said: aga seninki gibi 3. sınıf bile olamamış adam gibi mezunu olmayan okullarda okuyup sonra böyle duygusallaşıp türkiye'nin en iyi birkaç üni'sinden birinde en köklü bölümlerden birinde okuyan birine sataşmak, sana çok yakışıyor : )Okul bitince kapikule gumruk kapisinin sol tarafini goremeyecek adamlar konusmasin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 konuşmasın benim derdim değil : ) sol tarafına geçip de aklı türklerde kalanlardan olmaktansa içerde kalırım ztn ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Penth ırçını satmasana it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Sly-One said: konuşmasın benim derdim değil : ) sol tarafına geçip de aklı türklerde kalanlardan olmaktansa içerde kalırım ztn ;) PWNED. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 AWMAGAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 buralar asla eskisi gibi olmucak =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Kolay gelsin Ekmek. Başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Ekmek gitti, ben dotayı yüklüyorum o zaman sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Sly-One said: konuşmasın benim derdim değil : ) sol tarafına geçip de aklı türklerde kalanlardan olmaktansa içerde kalırım ztn ;)Saglak misin solak misin bilmiyorum ama biz senin gibi 7/24 yanimizda sevgilimizle gezmiyoruz. Ne zamandir gozum vardi, oraya nasipmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 odtuye gelsene ekmek, ankarada sana krallar gibi bakalim. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Ebü çucuma. Çalış çalış iyidir. Beni sevmesen de gönlüm sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Kim bana mesaj atacak Warhammer oynuyorum rahatsız etme diye, kimden dinleyeceğim lan WH Beta yeniliklerini. =( 2009'da da ben giriyorum anasını satayım, WH Online çıkacak, millet etrafta koşturacak "agatör cephe çok fenaydı elfin teki çaktı kulağını söktüm cebime soktum." diye, ben evde götümün üzerinde oturacağım. =( Neyse geçici hostunuz benim artık. Her gün yanımdaki nazar boncuğuna bakarak ekoyu hatırlıyorum. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Sly-One said: idealsizler de var OSMAN GİBİ. Nerden biliosun //? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Alacakaranlık kuşağı diye küfür etmiş adam lan hahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar