CuteButPsycho Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Bugun telefon almak icin bi dukkana gittim. aklimda N72 vardi. fakat ellerinde şuan yokmuş. onun yerine bir ust modeli n70 war dedi adam. N70 ile N72 arasinda fark nedir ? yaklasik 50 Ytl daha pahali N70. Bu fiyata degecek bir fark varmi ? Ayrica nasil oluyorda 72 olarak cikardiklari cihaz 70in alt modeli oluyor orasida enteresan geldi bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 ya 70 ya 95 al başka birşey alma kimseyide takma. Bende N70 ve 8900 var ama bana kalsa cep telefonu kullanmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 arkadaşım ben n72 kullanıyorum mesaj yazarken ekranda beyazlık filan oluşuyo.. 3 tane farklı n72 denedim bide n 70 denedim ondada oldu..hepsinde bu problem var yani.. onu kafana takarsan samsung al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 N70'ten şaşma gerek foto kalitesi gerek ses kalitesi harika.Çok fazla renk olması sebebiyle 2megapixel olan çoğu telefondan daha iyi resim çekiyor.70 mi 72 mi diyorsan Mutlaka 70. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Şöyle söyleyeyim n70 kullanıyorum mutluyum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 N72 kullanıyorum tek farkı on yüzde bulunan vga kamera. Hem kalitesiz hem de Türkiye'de görüntülü konuşma henüz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Bu soru üzerinden bişey sorucam n 70 imde telefon çekecekken hep ön kamera açılıyor sonra arkaya geçiyor bi an ve 3 saniye sonra kapanıyor sonra yeniden açılıyor kafasına göre bunun nedeni nedir bieln var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 n70 in tek farkı sanırım ön tarafında dandik bi kamerası olması onun dısında bi özelligi yok şekil bakımından ama siyah n72 yi tek geçerim su ana kadar hiç bi sorunla karşılaşmadım sapasaglam duruyo telefon(bikere pinpon masasının sivri yerine carpip ekranı içten kırmıstım ama o sayılmaz :DD ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Hotdog said: n70 in tek farkı sanırım ön tarafında dandik bi kamerası olması onun dısında bi özelligi yok şekil bakımından ama siyah n72 yi tek geçerim su ana kadar hiç bi sorunla karşılaşmadım sapasaglam duruyo telefon(bikere pinpon masasının sivri yerine carpip ekranı içten kırmıstım ama o sayılmaz :DD )Çağların allah belasını versin derim sadece gaza etirdi ayrıca problem salak telefoncunun orjinal abi diye kakaladığı kapağın temassızlığıymış yarın ortamı basıp telefoncuyu tarıycam :D Not:vermesin beraber kupon yaptık yatar fln şimdi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 n72 almayın aldırmayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 N70'in süper güzel siyah kapağı var ayrıca renk işini dert etmeyin yani,başka renkler de var. N 70 biraz daha ağır 72'den. N70 CPU olarak daha hızlı galiba(siz gene de bir bakın) Çokda fark etmez ama bana sorarsan 70 ezer gerisi bakar Nokia deyince N70'ten daha iyisi aklıma gelmiyor açıkçası.Gerçi yeni kapaklı modeller de fena deil galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Onu alma beni al muhabbetine dönmüş. Gördüğüm kadarıyla Nokia'dan vazgeçemeyen bir arkadaşım daha burda.Şahsen ben e65 aldım ve memnunum N serilerinin genelinde sorun var.Fikrimce E65 al veya birazcık bekleyip yeni çıkacak modellerden tercihini kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar