KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Norveçli bu arkadaşlar A drinking song adlı şarkıları ve radyo eksen sayesinde pek ünlü oldular ülkemizde. Hatta "ulan bizi norveçte bile bu kadar dinleyen yok" demişlermiymiş neymiş. 10-11 ocak 2008 tarihinlerinde Ankara IF Performance Hall ve İstanbul Balans Music Hall'da tekrar ülkemizde iki konser verecekler. Şahsen ben İstanbul'daki konseri kaçırmayacağım. Suç ortağı fena olmaz açıkçası. Dinlememiş olanlar Youtube'dan A Drinking Song ve Dead River klipleriyle bir fikir sahibi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Oha aynen diskografi Süpermiş valla, para uydurursam falan gelebilirim valla konsere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 a drinking song ile çıktılar, aynı hızda kayboldular. artık bu grubu kimse dinlemiyor, farkettiniz mi bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Last.fm'de merak ettim baktım, türkler fanı olmuş adamların nedense =) tamamen türkler dinliyor gibi bir şey. Dediğin gibi olmuş yani. O da değil, similar artists'te GÜLŞEN var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Aslında gayet devam ediyolar şuan. 4 albüm çalışması falan da var. Yeni konsere de geliyolar ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 ben ilk duyduğumda yerli grup sanmıştım eheh, adeta bizden biri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 A drinking song un bu kadar tutmasının sebebi radyo eksenin çok güzel reklam yapışıydı NTV de çıktı tüm doğuş grubu medya organlarında çıktı. Üzerine birde bizim sürekli kendilierini sex and the city dizisinde hisseden blog kızlarımız bloglarına koyunca dahada sevildi tutuldu. Şahsen ben drinking song dan başka şarkılarını sevmedim.Telefon melodisi bile oldu kimi arasan çalıyordu bi aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 patimuzik 5 ay evel hastasıydım simdi hala seviorm.lakin snrm ben de bir tek bu sarkılarını seviorm gerisi artık dinlemek istemiorm hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 bLackcha0s said: A drinking song un bu kadar tutmasının sebebi radyo eksenin çok güzel reklam yapışıydı NTV de çıktı tüm doğuş grubu medya organlarında çıktı. Üzerine birde bizim sürekli kendilierini sex and the city dizisinde hisseden blog kızlarımız bloglarına koyunca dahada sevildi tutuldu. reklamında etkisi vardır tabi ama, esas sebebi melodisinin bizim soundumuza yakın olması. not:hatta bunu seven "steve miller - serenade" bunu da sevdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar