Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Helldorado

KingOfLoss

Öne çıkan mesajlar

Norveçli bu arkadaşlar A drinking song adlı şarkıları ve radyo eksen sayesinde pek ünlü oldular ülkemizde. Hatta "ulan bizi norveçte bile bu kadar dinleyen yok" demişlermiymiş neymiş. 10-11 ocak 2008 tarihinlerinde Ankara IF Performance Hall ve İstanbul Balans Music Hall'da tekrar ülkemizde iki konser verecekler. Şahsen ben İstanbul'daki konseri kaçırmayacağım. Suç ortağı fena olmaz açıkçası.

Dinlememiş olanlar Youtube'dan A Drinking Song ve Dead River klipleriyle bir fikir sahibi olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

A drinking song un bu kadar tutmasının sebebi radyo eksenin çok güzel reklam yapışıydı NTV de çıktı tüm doğuş grubu medya organlarında çıktı.
Üzerine birde bizim sürekli kendilierini sex and the city dizisinde hisseden blog kızlarımız bloglarına koyunca dahada sevildi tutuldu.

Şahsen ben drinking song dan başka şarkılarını sevmedim.Telefon melodisi bile oldu kimi arasan çalıyordu bi aralar.
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
A drinking song un bu kadar tutmasının sebebi radyo eksenin çok güzel reklam yapışıydı NTV de çıktı tüm doğuş grubu medya organlarında çıktı.
Üzerine birde bizim sürekli kendilierini sex and the city dizisinde hisseden blog kızlarımız bloglarına koyunca dahada sevildi tutuldu.

reklamında etkisi vardır tabi ama, esas sebebi melodisinin bizim soundumuza yakın olması.

not:hatta bunu seven "steve miller - serenade" bunu da sevdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...