Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

migrate de payment rejected sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi hafta kadardır migrate etmeye calıyorum karakteri 3-4 tane kartla denememe ragmen hepsinde payment rejected sorunu cıkıyo (kartların herşeyleri dogru ve wow da kullanıyorum)
ortaya soyle bi soru cıkıyo.. NEDEN? yardım edin lutfen :/
Mesaj tarihi:
bizde o kadar zmandır kullandığımız kartla açamıyoruz charı. payment sorunu var. Master Card. Acaba değişen bişey olduda haberimiz mi yok ki?
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ikinizi de yaşiosanız genel olarak bi migrate de sorun vardır. Kapalıdır sistem bişeydir bi forumlara bakın . belki vardır sizin gibi aynı problemi yaşayan insanlar.
Mesaj tarihi:
aynı sorun bende de var 5-6 arkadaş migrate ettik ve 4 tannesi aynı kredi kartıyla ödendi. Ben denedim en son ve bende hata verdi işin komik yanı aynı kartla aylık ödemeyi yapmış olmasıydı. blizz e mail attım adamlar kartta sorun var diyorlar kafayı yiyecem.
Mesaj tarihi:
bende accin parasını aynı karttan ödüyordum. migrate için 15 pound yazdı. ödeyemedim.

bankayı aradım dediler sizin kartınız pound üzerinden ödeme yapmıyor diye. anlamadım bende saçma bişey, aylık ödemeyi yapabiliyorum ama migrateyi yapamıyorum. bankaya sorun derim.
Mesaj tarihi:
Aynı sorunu ben de yaşıyorum yıllardır hesabımın parasını ödediğim ve alışveriş yaptığım kartımı kabul etmiyor. Başka kart da denedim hepsi rejected.

Sorun belki Akbank'ta ya da MasterCard'dadır diycem siz de bunları kullanıyorsanız
Mesaj tarihi:
ben garanti kullanıyodum o zamanlar
ama hemen her bankanın kartını denemişimdir arkadaslardan filan
yok yani hiç bi şekilde olmadı
sonunda charı sattım yeni kasarım daha kolay olur dedim
sattıgım adamla konustum geçen o da migrate edememiş

edit: bunu okuyan gültmeytlerim bu topic 2007 de açılmıstır su anki druidimle bi alakası bulunmamaktadır ^^
Mesaj tarihi:
aynı sorunu bende yaşıyorum 5 farklı kartla denedim yıllardır wow un parasını ödediğim kartla denedim hepsine reject dedi, ve hiçbir çare bulamiyorum.
Mesaj tarihi:
Retrive passwarod'u çalışmayan migrate ederken ödemeyi kabul etmeyen aylık ödemesini yapamayan acc to acc migrate olayında 2 acc arasında charı sıkışan bir çok bu saydığım sorunlara sahip oyuncu var blizz forumlarına bakabilirsiniz...
  • Yeni Oluştur...