mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 bi hafta kadardır migrate etmeye calıyorum karakteri 3-4 tane kartla denememe ragmen hepsinde payment rejected sorunu cıkıyo (kartların herşeyleri dogru ve wow da kullanıyorum) ortaya soyle bi soru cıkıyo.. NEDEN? yardım edin lutfen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Tanri wow oynamani istemiyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Account frozensa transfer yapmadığını duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 degil ama payment canceled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 bizde o kadar zmandır kullandığımız kartla açamıyoruz charı. payment sorunu var. Master Card. Acaba değişen bişey olduda haberimiz mi yok ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 transfer gereksinimlerini biliyorsundur herelde ama yine de bi kontrol et. https://www.wow-europe.com/character/pct/character-transfer-faq-small.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 yok ya son aşamada transferi onaylarken girilen kart seysinde sorun cıarkıyo yarın arena puanımı alıp denicem bi daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 kartı girdim ödeme olarak su an account active görünüyo ama yine payment rejected :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 abi nasıl çözülür bu sorun?ben yaşıyorum suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ikinizi de yaşiosanız genel olarak bi migrate de sorun vardır. Kapalıdır sistem bişeydir bi forumlara bakın . belki vardır sizin gibi aynı problemi yaşayan insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 yok abi payment rejected diyo.banka mı çektirmiyo blizzard mı çekmeyi kabul etmiyo noluyo anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 aynı sorun bende de var 5-6 arkadaş migrate ettik ve 4 tannesi aynı kredi kartıyla ödendi. Ben denedim en son ve bende hata verdi işin komik yanı aynı kartla aylık ödemeyi yapmış olmasıydı. blizz e mail attım adamlar kartta sorun var diyorlar kafayı yiyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 migrate etmeye çalışırken para birimi olarak pound mu yoksa euro mu istiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 farketmiyor.15 £/20 € yazıyor.kartta para filan var herşeyi tamam kartın.tarihi de geçik değil.acc nin parasını ödediğim kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bende accin parasını aynı karttan ödüyordum. migrate için 15 pound yazdı. ödeyemedim. bankayı aradım dediler sizin kartınız pound üzerinden ödeme yapmıyor diye. anlamadım bende saçma bişey, aylık ödemeyi yapabiliyorum ama migrateyi yapamıyorum. bankaya sorun derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 frozen la alakası yok daha dün frozenn ken migrate ettim sonra acc yi açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 hangi char bu migrate atılcak olan :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 tarihine bak noob. hani olmuş migrate yapalı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Kartın farklı ulkelerde kullanılmadıgına emınsın degıl mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Banka ile konuş, tek çözüm bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 endless_night said: hangi char bu migrate atılcak olan :)o öf endless ottan .. nem kapma 2007 de açmısım o topici sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Aynı sorunu ben de yaşıyorum yıllardır hesabımın parasını ödediğim ve alışveriş yaptığım kartımı kabul etmiyor. Başka kart da denedim hepsi rejected. Sorun belki Akbank'ta ya da MasterCard'dadır diycem siz de bunları kullanıyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ben garanti kullanıyodum o zamanlar ama hemen her bankanın kartını denemişimdir arkadaslardan filan yok yani hiç bi şekilde olmadı sonunda charı sattım yeni kasarım daha kolay olur dedim sattıgım adamla konustum geçen o da migrate edememiş edit: bunu okuyan gültmeytlerim bu topic 2007 de açılmıstır su anki druidimle bi alakası bulunmamaktadır ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 aynı sorunu bende yaşıyorum 5 farklı kartla denedim yıllardır wow un parasını ödediğim kartla denedim hepsine reject dedi, ve hiçbir çare bulamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Retrive passwarod'u çalışmayan migrate ederken ödemeyi kabul etmeyen aylık ödemesini yapamayan acc to acc migrate olayında 2 acc arasında charı sıkışan bir çok bu saydığım sorunlara sahip oyuncu var blizz forumlarına bakabilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar