Voys Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 böyle harf gelıodu basıoduk. neydi o oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 http://www.play4traffic.com ? edit: bu değil sanırım bunda kelime geliyor ama iyi yine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 bu tarz ama türkçe ve harf harf olan olursa daha iyi olur, elini hızlandırmaya çalışan bi arkadaşım varda ona yardımcı olsun dıye arıyorum. bunda ben bile 8. level a gelebildim ancak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 up beat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 klavyedeki hızını geliştirmek istiyosa oyun moyun hikaye.(imo) Chat yapsın, günlük yazıyorsa bunu bilgisayarda yazsın. Her ikisinde de aklındakileri bir an önce yazıya dökmek için ister istemez hızlanmaya çalışma durumu söz konusu olur, sık tekrarı sonucunda da eller hızlanır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 yav said: klavyedeki hızını geliştirmek istiyosa oyun moyun hikaye.(imo) Chat yapsın, günlük yazıyorsa bunu bilgisayarda yazsın. Her ikisinde de aklındakileri bir an önce yazıya dökmek için ister istemez hızlanmaya çalışma durumu söz konusu olur, sık tekrarı sonucunda da eller hızlanır :p başını okuyuncu mukemmel bi tavsiye geliyo sandım da. ne chati ne gunlugu aga :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 deşifre ekibine katılsın, daha hızlı yetiştireyim diye acaip hızlı yazıyorsun sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Ultima online oynasın bence :D Bende oynayım bakalım,patiyi up'layalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar