-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Video, kayıt mayıt yok mu hiç yahu? Çok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=w6w4kfbanYE fazıl sayın genç bakış konuşması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Yalnız youtube'ta videoya yapılan yorumlar korkunç, herkes Fazıl Say'a saydırmış falan, yazık. Cahillerin ülkesiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Ben cahil değilim; ama kalıp savaşmayacak adam sittirsin gitsin. Ha Fazıl Say'ın şahsında bu tiplere hakarette bulunur muyum? Bulunmam. Git, nereye gidiyorsan git. Bu ülkede varsa düzeltilmesi gereken birşey, ben kellemi koyarım altına düzelsin diye. Ben giderim diyenin, vatanseverliği kıçıma kadar. Gitsin ABD'ye kızını alıp, benim çocuklarım kalsın burda. Cumhurbaşkanı beni çağırmamış o da sitime kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Gitmemiş olmasından fark etmeniz gereken bir şey yok mu peki? Bir sorunu dile getirmek desem ben; bu şekilde dile getirmiş ki ses getirsin, yoksa bir yere gittiği var mı şu anda Fazıl Say'ın? Hayır? Ee? ayrıca bu forum dahil, türkiyedeki insanların %90 ı bunu düşünmüş, bu %90ın da yarısından fazlası (sallıyorum) bence fırsatını bulsa çeker gider. ülkemi seviyorum ayakları yapmasın kimse, kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Gitmemiş olmasından anlamam gereken, Fazıl lafının adamı değil daha başka ne anlayayım. Adam, "giderim haaaa" demiş. İster gitsin ister gitmesin. Ben kimseye demedim gitsin diye; ama gidecek olan da bu ülke ve insanlarının iyiliği için konuşuyorun ayaklarına yatmasın, kokar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 buna da anti-kapak mı demeliyiz? Fazıl Say'a dava açılmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 sir said: buna da anti-kapak mı demeliyiz? Fazıl Say'a dava açılmayacak Diyemezsin anti-kapak, gelen baskılar sonucu adamlar geri adım attı, dava açmaktan vazgeçti. Hala "anti-kapak" olarak yorumlayabilmen senin algı gücünü ve algıyı değerlendirme yetini gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 e iyi de okusana, resim-müzik derslerinin kaldırıldığı falan yokmuş, hatta yeni öğretmenler de atanıyomuş. bakanlık boş yere suçlanmış. gerçek ortaya çıkınca da davadan vazgeçmişler, ki devam edebilirlerdi yani. abi koskoca bakanlık yani, ne baskısı fsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Koskoca basbakan ota boka dava aciyor , bakanlik niye yapmasin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 abi açmıyolar işte zaten, hem hangi baskıdan dolayı vazgeçsin ki bakanlık dava açmaktan..okumadan yazmayın hele bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 bizim müzik ve resim derslerimiz doğuştan gelen yeteneği bile köreltebilecek cinsten resim, müzik, beden iş olsun diye konulan dersler kaldırılması gibi bir saçmalışa kafa yorcağına nitelik açısıdan bir eleştiri getirseymiş bir işe yararmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spunraider Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Fazıl say'dan gurur duyanlar utanmalı !!! Ülkesinin taşını toprağını satan,kadrolaştıran,halkı ezen bir adamın zaferini kabullenen bir insanın neresiyle gurur duyacaksınız.Çıkın gidin hadi o zaman.Bu topraklara 5 millet saldırmış halk gitmemiş. Başlarım jön jön akımlara... Bu topraklar benim bu topraklar bu halkın.Ampuller ugruna vatanımı terkedicez.Feykim hadi bakalım pff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 abi(neden erkek olarak şey ettim bilmiyorum) normal acc'ınla yazsaydın kızzakdıkki biz sana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spunraider Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Cuce said: abi(neden erkek olarak şey ettim bilmiyorum) normal acc'ınla yazsaydın kızzakdıkki biz sana.. Benmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Spunraider said: Fazıl say'dan gurur duyanlar utanmalı !!! Ülkesinin taşını toprağını satan,kadrolaştıran,halkı ezen bir adamın zaferini kabullenen bir insanın neresiyle gurur duyacaksınız.Çıkın gidin hadi o zaman.Bu topraklara 5 millet saldırmış halk gitmemiş. Başlarım jön jön akımlara... Bu topraklar benim bu topraklar bu halkın.Ampuller ugruna vatanımı terkedicez.Feykim hadi bakalım pff... Saçmalamanın lüzumu hiç yok. Ben Fazıl Say'ı bireysel olarakta tanıyorum ne tarz birisi olduğunu biliyorum."HEY VATANIM" diyip 3 kuruş için ülkesini satan adamlardan daha vatansever bi adam Fazıl Say.Ülkesini sattığı falan yok ayrıca.Yaptığı müzikle dünyaya Türkiye'nin adını duyurmuş bi adamı elbette savunucam.Binlerce insanın problemini dile getirmiş bi adamıda elbet savunucam.Ülkesinin taşını toprağını satan dediğin adam,okulda gördüğü batı kültürü ve müzik eğitimini bu yönde kullanmayıp,Aşık veysel'inden bilmemnesine kadar halk müziklerini derleyip modern müzik yaratan bi adam ayrıca. Yaptığı müzikleri "törkiş klasikıl müyusik,ooo yeaa" diye dinleyen birsürü gavur var. Bişeyi kabullenen bi adam olsaydı zaten,hiç bişey demeden çıkar giderdi bu ülkeden.Biyere gittiği yok adamın.Şuanda Türkiye'nin sanatçı diye nitelendirdiği hangi sanatçı kalktı da Fazıl Say gibi bu yönetime tepki gösterip,eleştiri yapabildi? Taşını toprağını satmıyo,bu şartlarda yaşamak istemezse çıkar gider başka ülkede yaşar,kendi tercihi ayrıca.Ha gider orda derki "ben Türk'üm,herzaman Türkiye'liyim,benim vatanım orası" ozamanda vatan hainimi olacak bu adam?Jön Jön akım diyene kadar,siz kendi saçmasapan sağcı akımlarınızı frenleyin önce. @Huun,sende güzel söylemişsin abi.Yalnız seninde atladığın biyer var.Aç karnına sanat olmuyo.İmkan tanınmadan da sanat olmuyo.Bugun Fazıl Say,Meb Şura Salonunda konser vercem dese,bu herifler şu olaylardan sonra,Fazıl Say'a Meb Şura salonunu açtırmazlar belkide.Sanata olanak tanınmazsa bu adam neyle savaşacak?Neyle para kazanıp neyle hayatını sürdürecek?Aç karnına sanatta olmuyo,sanatla savaşılmıyoda.Eline silah alıp dağamı çıksın sanata izin verin diye? Savaşsın diyosunuz neyle savaşacak,ne yaparak savaşacak buna bi örnek verin. 10 sene konservatuvar okudum,ve başka bi enstürman çalmıyo olsaydım işsizdim şuanda.Neden?Senelerdir 1 tane bile yeni orkestra kurulmadı,hali hazırdaki orkestralarda da tabiri caizse FOSİL olmuş amcalar çalıyo halen.Hadi ben neyse,mezun arkadaşlarımdan aç gezenler var,sadece burada değil tüm türkiye çapında konservatuvar mezunları sürünüyo resmen.Bu adamlar neyle savaşsın?Ben ne ile savaşıyım?Barlarda sarhoş eğlendirerek bu yönetime karşımı savaşıyım? Hiç kusura bakmayın ama bunun savaşılacak bi yanı yok.İmkan yoksa,savaşabileceğin bi yer yok,müzik yapabileceğin,para kazanabileceğin,hayatını sürdürebileceğin hiçbişey yok.Ha tabi,"10 sene konservatuvar okudum ama ne iş olsa yaparım abi" diyosan o ayrı. Şu şartlarda bende gidip yurtdışında yaşamayı tercih ederdim,tercih ediyorumda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 neyle savaşıcağı nasıl savaşıcağı cok acık, muzik dinliyen kitleyi uyandırıcak, kazandığı parayla muzisyenle r yetiştiicek, iş imkanı sağlıycak, daha fazla uerticek daha fazla uğraşıcak daha fazla calışıcak. sonra bunalrı yapmaya devam edicek bi yandaad bas bas bağırıcak gelip höd diyicekler hüd diyicekler ama o devam edicek durmıycak, bunun örnekleri var bu ülkede, Azız Nesin diye bi adam yaşadı bu ülkede, ömründe tek gün gecmediki adamın ölüm tehlikesi altında yaşamasın ama adam yıllarca calıştı uğraştı didindi, sayıız cocuk yetiştirdi arkasında kendisine bağlı olmıyan o gittiğindede işlemeye devam edicek miraslar bıraktı. savaşa cepheye sırtın dönük başlamazsın.. dipnot: kesinlikle karşı değilim insanların baska ülkelere gitmesine, cok mansız buluyorum aıckcası ülkelere bölünmüş olmsını dünyanın bu sınırlarla boğuşmamızı, ama burdaki durum cok daha farklı, türkiyede yaşamayıcak durumda, veye yaşamak istemiyen, veya dışarıda daha iyisini bulmuş insanların gitmesiyle burdaki duruma rasında bi bağlantı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 AthleT said: Dün izledim bende o programı. Osman Yağmurdereli'nin konuşmaları pek tatmin etmedi beni. Eski bakanın da "sanatçı" açıklamasını çok saçma buldum tabii. Ortada ki elemanı hiç saymıyorum. Baldudak, tribünlere oynuyor her seferinde. Saçma bir Genç Bakış programıydı. Gözden kaçan bir konu vardı. O da %75'lik kesimin -sonra uyudum- fırsat bulursalar yurt dışında yaşayacakları gerçeğiydi. Bunun da değerlendirilmesi lazım diye düşünüyorum. Burda degerlendirilecek birsey yok. Kendi ulkesinde azinlik olup surunmektense, yurtdisinda azinlik olarak surunmeyi tercih ediyor. Ya da daha iyi yaşam seviyesine ulaşacağini düşünüyor ve buradaki çarpıklıklardan, adam kaydırmadan, din sömürüsünden ve kolpa muhafazakar liberallerden rahatsızlar. Ha, savaş da vermiyorum bu arada, vermeyeceğim de. Bulduğum ilk fırsatta çekip gideceğim. Ne yaparsanız yapın. İsteyen kalıp savaşır, isteyen çeker gider. Onun yorumunu yapmak da size düşmez. (Hala söylüyorum bu ülkede şeriat tehlikesi yok, ama belirli bir düzen yok, yarın halkın ya da yönetimin ne yapacağını, ne görüşte olabileceğini tahmin bile edemezsiniz.Ülke hep gününü yaşadı,gününü yaşıyor. Geleceğe yönelik hiçbir şey yok. Bir stabilite yok.Ülkenin 50 yıl içinde gelişmiş bir ülke olabilme ihtimali pek yok. O yüzden daha stabil,daha gelişmiş, mutlu, huzurlu ve refah seviyesi daha yüksek bir yer bulana kadar kendi savaşımı vereceğim. Ben kendim için yaşarım, başkaları için değil.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 dun egce skyturk de ferhan sensoy vardi cok guzel analtti beni mgibi hissedenelrin dusuncelerini super ozetledi soyel yutub a dusse koyucam buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, piyano virtüözü Fazıl Say'ın açıklamalarıyla ilgili olarak, ''Sanatçıların kendi işleriyle meşgul olup bu tür siyasi çekişmelere araç olabilecek tavırlara ilgi göstermemelerinin daha doğru olacağına inanıyorum'' dedi. Günay, katıldığı bir televizyon programında soruları yanıtladı. Fazıl Say'ın açıklamalarıyla ilgili soru üzerine Günay, Say'ın gitmeye niyeti olmadığını düşündüğünü belirtti. Say'ın zaten yeteri kadar yurt dışına gittiğini, yılın bir kaç yüz gününü yurt dışında geçirdiğini ifade eden Günay, ''Tartışmanın karşılıklı anlayışsızlıklardan da bir miktar abartıldığı kanısındayım. İlk açıklama bir yabancı gazeteye yapılmıştı ve bir yabancıyla söyleşi sırasında basının alıntılamasıydı. Sanıyorum daha baştan karşılıklı düzeltme şansı vardı ama bazı politikacı arkadaşlarımız dahil oldular, bu tartışmaya. Onlar sert açıklamalar yapınca tabii o da genç bir adam, o da sert cevaplar verme ihtiyacı hissetti ve tartışma gereksiz yere büyüdü'' diye konuştu. Türkiye'de bazı çevrelerin bir sanatçının ya da yazarın üzerinden siyasi iktidara dönük olumsuzluk kampanyası sürdürmeye gayret ettiklerini belirten Günay, ''Sanatçıların kendi işleriyle meşgul olup bu tür siyasi çekişmelere araç olabilecek tavırlara ilgi göstermemelerinin daha doğru olacağına inanıyorum'' dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Açıklama gayet normal, Ertuğrul Günay'ın kalkıp Fazıl Say haklı diyecek hali yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Fazıl Say'ın son dönem açıklamalarından sonra ki dönemi oturup özümserseniz adamın bu ülkeyi çok sevdiğini gayet rahatlıkla anlarsınız. Şöyle bir düşünelim: Dünya'da bir yer var orada size çok değer veriliyor, yaptığınız iş ciddiye alınıyor, el üstünde tutuluyorsunuz. Bir diğer yerde doğmuşsunuz, büyümüşsünüz ama sizi çok az bir kesim dinliyor, gerisi tanımıyor, tanımakta istemiyor. Dünya'da ünlü olmanıza rağmen ülkede ciddiye alınmıyorsunuz gerekli merciler tarafından. O ülkenin adını dünyada duyuran sayılı insanlardan biri olmasına rağmen "giderse gitsin, ne olacak?" diyen bir cahil cüheyla, klasik müzikten zerre anlamayan kasımpaşalı tarafından kovuluyorsunuz. Afedersiniz ama arkama bakmam giderim, ülkemide çok daha iyi temsil ederim. Fazıl Say kimsenin yapamadığını yapmış, kimsenin söyleyemediğini sert bir dille söylemiş. Helal olsun diyorum. Üstüne bu adam tehtid mesajları alıyor ya. Bu nasıl ülke. Bende gidicem. NOT: Viktor video'yu bekliyorum, bilseydim bende izlerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 dün çok iyiydi ferhan şensoy un olduğu program (yutup a düşerse diye aykırı sorular ismi) osman yağmurdereli "Bu arkadaşımızı kim beğeniyor " dedi dün. no comment yes komedi. http://www.haberturk.com/haber.asp?id=49410&cat=160&dt=2007/12/29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 soyel yaran bir diyalog vardi sunucu-abi bide toplum yanlis bilgileniyor vb vb yuzunden tv kanallarinda radyolarda boyle kultur yerlerinde diyanetten adam bulundurucaklarmis ferhan sensoy-yapar yani blah blah sunucu-yani abi ortaoyuncualrda imammi alicaksiniz kadroya yani nasil olcuak bu blahblah ferhan sensoy-valla benim haciyla hocayalda pek isim olmaz fazla, bizde bir tane vardi ilahiyat mezunu oda sonra ateist oldu sunucu-*kopmamak icin kendini zor tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Kanser Osman'ın en çok beyin hücrelerine zarar vermiş sanırım.. Beyini canlı yayında Fazıl'a cevap vermeye yetmedi, 1 gün düşünüp ondan sonra cevap verdi.. Gene beceremedi ama.. Bütün yavşaklara rağmen, helal olsun Fazıl'a.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar