Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 büyükler içinde kim daha başarılı?

suBzer0

Öne çıkan mesajlar

pwnbot said:
Mike said:
pwnbot said:
valla ilginc, real madrid'i yenmis super kupayi almis galatasaray'a da balli kura dersiniz siz.

o kupa alınırken kac yasındaydın sen.

14 yasindaydim, peki ya sen? hiç turkiye kupasi gorebildin mi? sanmiyorum.

ooff ne cevap be valla bravo(tu)(:P)
Sosyal ağlarda paylaş

aytimania said:
hahah bi fenerlinin sorduğu soruya da bakın...7 sene önce alınmış bi uefa kupasıyla dalga geçme çabası...25 mi 26 mı sene evvel alınmış bi türkiye kupasını gözardı ederek sorulan yakışıksız bi soru bence

tamamda,
biz 25 sene önce aldıgımız turkıye kupasıylamı övünüyoruz?
7 sene önce aldıgınız uefa ile hala daha övünüp burda ayar verme cabasındasınız.

yazık yahu.
içerlemişsiniz.
atın dışarı.
Sosyal ağlarda paylaş

khala said:
LucifeL said:
@Bonjo Öle yapmalarının sebebi kendilerinin kıskanç olmasıdır.Çünkü 55bin kişilik şahane bir stadları yok.Avrupada adından söz ettiren transferleri yok.Borç içinde yüzen takımların taraftarları tesisleri hiç saymıyorum hazmedip tebrik etmeleri gerekirken ortaya saçma sapan laflar konuşmak onların işi.

alp tesis tesis diye konuşuyosun
metin oktay tesislerine hiç gelmediğini varsayıyorum.
stad diyosun Türkiye'nin hatta Avrupa'nın en iyi stadlarından birini yapıyoruz Allahın izniyle.Her klübün borcu var sanki klüp üyesisiniz bi yerinizden sallıyorsunuz fazla tv izlemeyin.
Yiğitcim stadını yaptıktan sonra konuşman gerekir bence çünkü daha harfiyat çalışması yapılıyor elde olan şeylerden bahsediyoruz.

Metin Oktay tesislerini gördüm Samandırayı da Nevzat Demir tesislerini gördüm Metin Oktay tesisleri yanına yaklaşamaz.

Bu arada ben değil ama eniştem kulüp üyesi Yiğitcim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...