Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Yahu eMule kendisi için açtığım portu görüyor, uTorrent görmüyor. Firewall falan da açık değil, neden olabilir ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Port açtıktan sonra port forwarding de yaptın mı? Ona rağmen olmadıysa benim modem gibi bir sapık modemin varsa, modemi kapatıp açman gerekiyor olabilir. Yine olmuyorsa torrent client'inde bir yamukluk olabilir. Ben uTorrent 1.6.1 kullanıyorum memnunum. Zaten sonraki versiyonlarında spyware var denmişti bu başlıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Port Forwarding yapmadım, port açmaktan farklı bir olay mı ki o? Bende de aynı versiyonu var uTorrent'in, o konuyu gördükten sonra buna dönmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Evet port forwarding farklı bir şey. Port açmak sadece o porta gelen paketlerin firewall'dan geçmesini sağlıyor. Örnek olarak IP adresin X.X.X.X olsun, kullandığın port da 4935 olsun. Dışardan senin router'ına şöyle bir paket geliyor: X.X.X.X:4935. Port forwarding yapmamışsan router'ın bu paketi hangi bilgisayara göndereceğini bilemiyor. Port forwarding yaptığında router'a "4935 portuna gelen tüm paketleri şu bilgisayara gönder" demiş oluyorsun. Nasıl yapılacağı http://www.portforward.com/ adresinde nerdeyse her modem için ayrıntılı olarak anlatılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 O zaman o siteyle uğraşmadan önce son kez şansımı deneyeyim, eMule'da sadece port açtım, gayet rahat bir şekilde çalışıyor 100kb/s'la dl yapabiliyorum. Port Forward'la falan uğraşmadım yani, o nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Belki modeminde router yoktur. Ama öyle olsaydı uTorrent'in de düzgün çalışması lazımdı. Belki eMule high id alamamasına rağmen hızlı indiriyordur? İndirdiğin şeyin ne kadar rahat bulunduğuna bağlı olarak oluyor bazen öyle. başlatta cmd yazdıktan sonra ipconfig /all yazınca çıkan IP adresini yazabilir misin? İlk üç kısmını yazsan yeter. 192.168.0.X gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 10.0.0.x =P Edit: Bu arada eMule High ID. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 O zaman router'ın var. Ya eMule port forwarding gerektirmeden high id alıyor bir şekilde, ya da farkına varmadan port forwarding yapmışsın. :) eMule'ün hangi portu kullandığına bak. Onu kapatıp uTorrent'e aynı portu ata. Port forwarding yapmışsan bir şekilde, uTorrent'in de çalışması lazım. Olmuyorsa port forwarding yapman lazım uTorrent'te tam bağlantı alabilmen için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 port forwardingi port açarken aynı anda yapıyorsun zaten ben bunun böyle olmadığı bir modem görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Göstereyim hemen: Ne yazik ki benim modemim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 statik ip var mı? şahsen benim modem klasik airties ve görüyor portu.Bundan önce USRobotics 9001 sure connect vardı.Oda görüyordu. Utorrentte UNP Port mapping'i kapa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar