Mumu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 doğru barcelona'nın sayısız gollük pozisyonu var ya zaten. real madrid nou camp'ta sakin ve defansif oynadı ve ezdi barcelona'yı bunu kabul edelim. genel bi açıklama yazdım yukarda editleyip zaten lucifel ordan devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Şimdi bişey söylicem bana kızıcaksınız , bence ronaldinho herkesin ölüp bittiği kadar takıma faydalı bir futbolcu değil , bence o bir top cambazı. Belki çok güzel maçlar çıkarıyor ve muhteşem paslar atıyor olabilir ama bana sanki hep işin zoruna kaçıyormuş gibi geliyor. Yani bana sorarsanız ben lampard , kaka vs futbolcuları ronaldinho'ya tercih ederim.Dün gece maçta sinir etti beni adam sanki pes oynuyormuş gibi milletin içinden filan geçmeye çalışıyor. 10 kere 15 kere zorluyor bir adamı sonunda geçmeyi başarıyor ve bütün tv'ler o hareketleri tekrar tekrar gösteriyor. Bana sanki sponsorların ve medyanın şişirmesi gibi geliyor , tamam topla imkansız hareketleri yapıyor ama bu hareketlerin takıma faydası tartışılır.. bana yüklenmeye başlayabilirsiniz ama bunlar kişisel görüşlerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mumu said: doğru barcelona'nın sayısız gollük pozisyonu var ya zaten. real madrid nou camp'ta sakin ve defansif oynadı ve ezdi barcelona'yı bunu kabul edelim. genel bi açıklama yazdım yukarda editleyip zaten lucifel ordan devam edersin.Mumu canım benim ben inanmıyorum Barca yı ezdiğine bir verkaçta gol oldu golden önce 3 atağın 2 si Real kalesinde %100 gol pozisyonu oldu Casillas olmasa 1-0 Barca öne gecebilirdi. Bu sene Real Nistelrooy ve Sinejder'in ortaya koyduğu iyi ve sonuç a yönelik futbol sayesinde az puan kaybetti ama böle gideceğini zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 bence yanlış düşünüyorsun. 7 puan fark var barça'nın bunu kapatıp şampiyon olabileceğini söylemek bence körlük olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ben şampiyon olur demeiyorum ama real böle daha çok sürdüremez diyorum yani daha iyi de olabilir diye düşünmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Hakem sertliklere fazla müsade etti. Ronaldinho yerden kalkmad ama pozisynoların çoğunda düşürüldü. Deco çıktıktan sonra Barca pek bişi yapamadı. Dos santos etkisiz, Krkic biraz dha hareketli gibi. Robinho Puyol'u her pozisyonda geçti, resmen rezil etti. Baptista'yı da hep beğenmişimdir, oynatmayan Arsenal'a burdan yuhçekiyorum. k.d: Bu Dos Santos, krkic, Messi, Robinho, bu genç yaşlarnıda dünyanın en büyük takımlarnıda oynarlar ve götleri kalkmaz, afedersiniz, velakin bizim Burak Beşiktaş'ta oynuyorum diye götü kalkar. Ben de bunu anlamıyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Baptista'nın golü izledim, güzel çakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 LucifeL said: ben şampiyon olur demeiyorum ama real böle daha çok sürdüremez diyorum yani daha iyi de olabilir diye düşünmek lazım. o ne demek ya? real madrid mi daha iyi olabilir diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 aktiftablet said: Bu Dos Santos, krkic, Messi, Robinho, bu genç yaşlarnıda dünyanın en büyük takımlarnıda oynarlar ve götleri kalkmaz, afedersiniz, velakin bizim Burak Beşiktaş'ta oynuyorum diye götü kalkar. Ben de bunu anlamıyorum işte. olabileceği en iyi takımda, ondandır belki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 krkiçle giovanniyle çoluk çocukla reali nası yenecek barca ya bu sene favorim realdi farkı 7 ye çıkardılar yardırmaya devam etsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 krkiç ve geovanni dediğin adamlar şu an 3 tane Lincoln eder biliyorsun demi ona bakarsan messi krkiç ve geovanni den 2 yaş büyük messi yide oynatma o da çocuk daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 nickimde gs yazıo die lincoln ne alaka karşındaki takımda real madrid herhangi bi takım deil messiyi krkiçle giovanniyle aynı yere koyma o zaten 2 senedir kendini göstermiş bi isim dierleri daha çocuk ilk defa böle maçlarda oynuyolar zamanla daha iyi olabilirler ama hazır bi henry olsa farklı işler yapabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 ya usta neden böle saçma bi düşüncedesin.abi barca dakiler aptal mı çoluk cocuk oynatsın demekki mental ve fandimental olarak hazırlar abi sanki messi bu yollardan geçmedi.henry kadro da idi ama sakatlığı vardı oynatmadı o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 bojan krkic denen cocuk barca nin altyapi rekorlarini kirmiş biri, bir nevi bizim ozgurcan ozcan, altyapida ruzgar gibi esmis. barca gidio real macinda oynatiyo onu yeri geldimi biz hala tekrar altyapiya yolluyoruz bizdekileri o ayri. ha 2 seneye kadar deli gibi adi duyulur herhal bojan in o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 o yaşta adamların bu maçları kaldırması daha zordur yetenekli olabilirler ama karşılarında cannavaro denen adam tecrübenin kralı sürekli oynamakla kazanılıo bu tecrübede 1-2 seneye göre ikisinden biri messi gibi olur belkim bilemem neyse bu sene real yardırsın destekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar