Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

23.12.2007 La Liga : Barcelona -R. Madrid @ - NTV -

Madcat

Öne çıkan mesajlar

Barça,hücum rotasyonuna çok yıldız doldurdu yanlış yaptı bence,Ronaldinho iyi bir paraya gidebiliyorken gitsin Chelsea'ye falan...Dos Santos yetişir,serpilirse Messi'yle bu takımı sırtlar senelerce...Ama Real Madrid geri döndü...Akıllı hamleler yapıldı geçen seneden beri,Emerson'un gidişi kötü oldu diyordum ama birşey değişmedi,bravo krallara...
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
real madrid daha formda.

ehm ehm.

barça gerçekten iyi oynamıyor. oyundaki en etkili iki adamları dos santos ile krkiç ti düşünün. messi'yi çok aradılar ve de takım olarak çok formsuzlar. sanki lig başı. oynamışsın 200 maç şu maça kadar hala neyin formsuzluğundan bahsediyoruz ki? nasıl olabiliyor? ronaldinho kramponlarını asmış parasını yemeye başlamış herhalde ayrıca. bitiş dönemine girdi o da. talibi çıkarsa hemen satılmalı zira dos santos en az ronaldinho kadar iyi bir çocuk. el fantastico yalan oldu kısacası, el galactico gibi.

ben olsam eto'o yu da satarım. gerek yok bu takımda bu kadar çok yıldıza ki eto'o yıldız değil bence. önümüzdeki sezon bu takımın ağırlığını henry messi dos santos ve krkiç'e dayasınlar, barça şampiyon olur iddiaya giriyorum.

son sözüm de r.madrid'e, schuster çok iyi hatta taş gibi bi takım yaratmış. helal olsun. transferler çok iyi ki dün gece gago bile oynamadı neredeyse. marcelo'da yoktu ama heinze sol kanatta nefis oynadı. bir takımın iyi top oynayıp kupalar kazanması için yalnızca sağlam ve iyi oyunculara ihtiyaç olduğunu, süperstarlara gerek olmadığını kanıtladı yeniden real madrid.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...