lucretia85 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 hamachi deneyelim.Ağ adı:lucretia85 şifre:pati en azından olup olmadığını görürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 girdim ne yapiyorusz simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Bi kişi eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Yahu az once denedik de olmadı gormedi oyunu ama biraz daha netten arastırayım diyorum ne ayarları yapmak vs lazım diye eger varsa. Ama isin garip kısmı google calismiyo bende hehe her site calismasina ragmen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Nası yahu? Lan gameden yapıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Simdi bi daha aciyorum LAN game, herkes de girdi kanala sonucta, eger gorebiliyosanız girin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 direk IP den niye denemiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 beyler actim ben direk Internet i secin oyundan valkrye yerine ve IP ye 195.174.96.207 yazin bunu dneiyelim bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Venator seni hamachide bişi var, göremiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Bu arada HoI2 oynanabilir gozukuyor hamachi uzerinden biraz daha bakıyorm. Sanırım 0.9.9.9 versiyonuyla uyumlu calısıyo HoI onu indirip yuklemeyi deniyecem simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 oyun bulamadı ip yazınca da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 3 kisi icerdeyiz valla goruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ya yanlış anlamayında bi instant messenger'dan konuşsanız cok daha rahat olmazmı sizin için? ama oyun gelişmelerini burda paylaşmak şartıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 eskiden teamspeak vardı gerek kalmiyodu :) şimdi her yerden konusuyoruz, burasi, hamachi, ingame chat, msn.. bi daha açın internet game'i.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Oyun gelişmeleri mi?:) Kaç haftadır toplanıyoruz bir türlü oynayamadık.İlk sefer January 1 den 8 e kadar oynayabildik.Daha sonra Jan 20ye kadar geldik.Şimdi hiç başlayamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Evet internet game'i acan kimse bi daha acsin da IPsini buraya yazsın, biz burda bekliyoruz ( benim haberim bile yoktu hamachi'de bekliyodum oylece ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 belki 10 kere denedim, açtım kapadım oyunu vs ama giremiyor o ip'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ombakkombak said: Evet son durum: Komintern: Viktor => SSCB Asteroth => Türkiye Mihver: Venator => Almanya Gimli => Japonya aktiftablet => İtalya lucretia85 => Macaristan ombakkombak => Romanya (iyi teklif gelirse Mihver'i satar Komintern'e geçerim ona göre :) ) Müttefikler: Sam => ABD Behran => İngiltere Efe => Fransa Tarafsızlar: Doruk => İspanya Tam 11 kişi. 11 kişi oluyor mu? 11 kisi vay be... benim anlamadigim kac haftadir konusuyoruz oyuna girmeyi gectim milelt kasip suraya gelicem yada gelmiycem seklinde tek bir mesaj bile atmiyor isim var zamanim yoktu hebe hube degil bu insaf 1 hafta gecti yahu 1 hafta 24*7 den 168 saat oda 10080 dakika eder suraya aticaginzi bir gelmiyorum yada geliyorum mesaji haftanizdan net kaplumbag hizinda olsa maksimum 3 dakika calar 3 dakika ayirip tek bir kelime bile yazmamak dupeduz burdaki insanalri essek yerine koymaktir 2 haftadir pazar planalri iptal ediyorum saatimi ona gore ayarliyorum eminim gelen arkadaslarda aynisini yapiyor ama o ne bizi essek yerine koyan insanlar oldugundan yatiyor hayir yani oynamiyicaksaniz haftada bir egcenizi buna veremiyorsaniz bastan niye gelirim diyorsunuz? ciddi ciddi oyun gunune kadar konusup tartisiyorsunuz burda? "yani isim gucum var benim oyunmu oyniycam lan denyo" olayiysa neden bastan gelirim tamam dediniz burda iki el counter atmiyoruz sonucta ciddi agir bir oyun bu ve bir baslayinca aylar surucek ama biz daha ilk gune basliyamadik iki haftada onumuzdeki hafta milelt toplansa bile bu saatten sonra ben insanalrin ciddi ciddi ayalrca her hafta saatinde bu oyuan gelip oyniyacakalrina nasil inaniyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Beyler eger iptal ediyosak o zaman konusmanın daha fazla anlamı yok ama, su hamachi olayını bi denesek? 0.9.9.9 yukledim az once herkes yuklerse calısabilir belki bilmiyorum. Ya da internet game denesek ipsi acık olan birisi yazsa, Viktor mesela senin kablo oldugundan sana girebiliyo olmamız lazım? Eger denemeyecek de iptal olur o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 orağına, çekicine sağlık yoldaş. (:P) haa bir de o listeye "OYNARIM!" diye tek mesaj atıp bir daha ortaya çıkmayan tipler dahil değil. onları da eklersen 15 (RAKAMLA 15) ediyor. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 IP ayni benim aciyorum gene, birdaha deniyelim baglanildi sorunsuz demin 195.174.96.207 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 IP : 81.214.231.113 Internet'ten gelin, biz denedik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 viktor'un oyununa giremiyorum ama öbürüne girebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ordan girelim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Yahu benim net gitti geldi az once :/ Napıyoruz savegame'den devam mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar