Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 dedim kendimizce neden oylamayalım tek tek kategorilerde olmasa bile. buraya aday olarak eklemek istediğiniz anime'leri yazarsanız daha sonra ayrı bir başlıkta oy kullanabiliriz. sadece yılın en iyi anime'i için oy vereceğiz. 2007 içinde son bölümünün yayınlanması koşuluyla (2006'da başlamış olabilir yani) ova, film, seri, herşeyi ekleyebilirsiniz. tür sınırı yok, hentai hariç. (:P) orijinal adlarıyla yazabilirseniz en güzeli. ben aklıma gelen bazı adayları yazıyorum: - claymore - nodame cantabile - death note - tengen toppa gurren lagann - seirei no moribito - saiunkoku monogatari - genshiken 2 (önümüzdeki hafta bitiyormuş) oylamaya önümüzdeki haftasonuna doğru geçilebilir herhalde. sizden ricam oyunuzu burada belirtmemeniz, (aday başlıklarında hep yaşanıyor da heh) sonraki başlığı beklemeniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 code geass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Objektif yaklaşırsam Seirei no Moribito = THE show of 2007 Kişisel favorim Higurashi no Naku Koro ni Kai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Hentai yoksa Death Note (:P)...Dallandırıp,budaklandırırsak..Kurgu,özgün senaryo ve sürükleyicilik (bu elementi ben uydurdum) olaylarında kaptırmaz bu sene diğerlerine..Claymore'da birkaç ödül alıversin bari =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 burada neye oy vereceğinizi söylemeniz farketmiyor, sadece aday olmasını istediğiniz isimleri veriyorsunuz. sadece bu listedeki adaylardan seçim yapılabileceği için (öteki türlü eski anime'ler filan karışır araya) önemsiz değil. haftasonu oylama başlığını açacağım o yüzden aday yazmaya devam. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Maksat katılımcılar artsın Devil May Cry Heroic Age Busou Renkin Kiba Zombie Loan Kenichi Witchblade narutonun ve bleachinde 2006da cıkan filmleri var ama dvdsi beklenip sublandıgından ancak 2007de izleyebildik Sam hangi katagorilerden değerlendireceğimizi söylersen bizde şimdiden düşünmeye başlarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 hmm evet dvd sub'lanması uzun sürüyor hayli. appleseed saga ex machina bekliyorum kaç aydır, onu ekleyemedim aday olarak mesela. o tarz durumlara istisna yapabiliriz 2006'dansa. ben sadece bir tane "en iyilerin en iyisi" seçeriz diye düşünmüştüm çünkü mecha, action, komedi vs alt-türlere ayırırsak yeterli oy çıkmayabilir sağlıklı sonuç verecek kadar. yok çıkar derseniz ayırabiliriz de tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 avatar sayılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 naruto 2007 demi bitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 avatr sayılmaz çünkü hem teknik olarak anime değil hem de devam ediyor halen. naruto sayılabilir, (her ne kadar istisnai bir durum olsa da 5 yıllık uzunluğu gereği) 2007'de bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 bencede sayılmasın naruto, üstelük filler faan hoş olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Naruto aday bile olamamalı bence. Sux big time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 History's Strongest Disciple Kenichi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 narutonun 2006 ve 2007 de yayinlanan bolumlerini dusununce yok aday filan olmasin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Liste tamamlandıktan sonra kategorilere ayırır bir güzel oylarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 bleach eklensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 bleach tv serisi eklenemez, halen devam ediyor. naruto gibi bir durum da karas için var mesela, 2007'de tamamlandı. naruto'yu katmazsak onu da katamayız herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 İzlediğim en iyi anime serisi Bleach ama 2007 de bitenler arasında Death Note Sonrada Claymore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Romance/Drama olarak bence Ef a tale of memeories... (bu senenin eniyi serisiydi..) geri kalanını code geass alırzaten bide TTGL var oda baya alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 TTGL bence bu senenin en iyi çizimlerine sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 SenariouS said: Romance/Drama olarak bence Ef a tale of memeories... (bu senenin eniyi serisiydi..) geri kalanını code geass alırzaten bide TTGL var oda baya alır Chihiro veya Kei best female lead de alır açık ara :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 başka aday gösterilmeyecekse buradaki listeyi toplayıp oylama başlığını açıyorum bu gece. yalnız kategorilere ayrılacak kadar çok aday yok ortada doğrusu, anlamsız görüyorum şu haliyle ayırmayı. aklınıza gelene başka varsa yazın bugün lütfen, oylama başlığında "oha bunu nasıl eklememişsiniz" deyip ekleyemeyiz çünkü. sonuçları allak bullak eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Darker Than Black'i de unutmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Death Note derim ben ^_^ HEY HEY NINGEN SUCKER NINGEN NINGEN FUCKER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 -Kekkaishi (action-magic-shounen) -Goshuushou-sama Ninomiya-kun (ecchi-superpower) -Dennou Coil(artifical int -future )fikir olarak oldukca ilginc ve guzel bir anime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar