Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik 2007'nin En İyi Anime'ini Seçiyor: Adaylar

Sam

Öne çıkan mesajlar

dedim kendimizce neden oylamayalım tek tek kategorilerde olmasa bile. buraya aday olarak eklemek istediğiniz anime'leri yazarsanız daha sonra ayrı bir başlıkta oy kullanabiliriz. sadece yılın en iyi anime'i için oy vereceğiz.

2007 içinde son bölümünün yayınlanması koşuluyla (2006'da başlamış olabilir yani) ova, film, seri, herşeyi ekleyebilirsiniz. tür sınırı yok, hentai hariç. (:P) orijinal adlarıyla yazabilirseniz en güzeli.

ben aklıma gelen bazı adayları yazıyorum:

- claymore
- nodame cantabile
- death note
- tengen toppa gurren lagann
- seirei no moribito
- saiunkoku monogatari
- genshiken 2 (önümüzdeki hafta bitiyormuş)

oylamaya önümüzdeki haftasonuna doğru geçilebilir herhalde. sizden ricam oyunuzu burada belirtmemeniz, (aday başlıklarında hep yaşanıyor da heh) sonraki başlığı beklemeniz.
Sosyal ağlarda paylaş

burada neye oy vereceğinizi söylemeniz farketmiyor, sadece aday olmasını istediğiniz isimleri veriyorsunuz. sadece bu listedeki adaylardan seçim yapılabileceği için (öteki türlü eski anime'ler filan karışır araya) önemsiz değil.

haftasonu oylama başlığını açacağım o yüzden aday yazmaya devam. ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Maksat katılımcılar artsın
Devil May Cry
Heroic Age
Busou Renkin
Kiba
Zombie Loan
Kenichi
Witchblade
narutonun ve bleachinde 2006da cıkan filmleri var ama dvdsi beklenip sublandıgından ancak 2007de izleyebildik
Sam hangi katagorilerden değerlendireceğimizi söylersen bizde şimdiden düşünmeye başlarız :)
Sosyal ağlarda paylaş

hmm evet dvd sub'lanması uzun sürüyor hayli. appleseed saga ex machina bekliyorum kaç aydır, onu ekleyemedim aday olarak mesela. o tarz durumlara istisna yapabiliriz 2006'dansa.

ben sadece bir tane "en iyilerin en iyisi" seçeriz diye düşünmüştüm çünkü mecha, action, komedi vs alt-türlere ayırırsak yeterli oy çıkmayabilir sağlıklı sonuç verecek kadar. yok çıkar derseniz ayırabiliriz de tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

başka aday gösterilmeyecekse buradaki listeyi toplayıp oylama başlığını açıyorum bu gece. yalnız kategorilere ayrılacak kadar çok aday yok ortada doğrusu, anlamsız görüyorum şu haliyle ayırmayı.

aklınıza gelene başka varsa yazın bugün lütfen, oylama başlığında "oha bunu nasıl eklememişsiniz" deyip ekleyemeyiz çünkü. sonuçları allak bullak eder.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...