Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Türk Telekom

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
YENİ LİDER ASLAN!
Beko Basketbol Ligi'nin açılış maçında Galatasaray evinde Türk Telekom'u ağırladı! Aslan liderlik koltuğuna oturmak için maça çıkarken Telekom liderliği sarı-kırmızılılara kaptırmamak için mücadele etti. Maçın başından sonuna kadar çekişmeli geçen maçı G.Saray 72-70 kazanarak ligin yeni lideri oldu!
Mesaj tarihi:
Güzel maçtı, Hüseyin içeriyi domine etti belli bölümlerde, Gaines'i beğendim kenardan gelip hem yüksek yüzdeyle skora katkı yaptı hem savunmayı sertleştirdi.
El-Amin pek yoktu yanlız bugün, bi de sakatlık eklennesine rağmen Telekom son saniyeye kadar kovaladı maçı bu sene çok iyiler.
Mesaj tarihi:
Telekom'u takip eden varsa bir yorum yapsın; acaba wright'ın sakatlığı çok mu fark ettirdi Telekom için?

Valla açıkçası fena oynamadığını düşünüyorum Galatasaray'ın ik periyottaki yumuşak defans ve geneldeki hücum organizasyonunda aksama başlıça eksikliklerdi bence.
Mesaj tarihi:
bi telekomlu olarak galatasarayı tebrik ederim, güzel kadro kurdular ve artık güzel de oynamaya başladılar, işallah böyle devam eder de zevkli-çekişmeli playoff maçları izleriz.

ps:cenk sayı atmaya başladı, başımıza taş yağacak:D
Mesaj tarihi:
Wright'ın olmaması çok etkiledi tabi, bir de Dudley orta mesafeden beklediğimden fazla kaçırdı oralarda affetmezdi kolay kolay, Hüseyin'i de hiç durduramadı.
Mesaj tarihi:
Sezon başı yabancılarımıza güveniyordum,çünkü gerçekten çok kaliteli adamlar aldık.Gerald Fitch gibi istatistiğine oynayan bir adamdansa rotasyonu çok güzel yaydık,Hüseyin başta olmak üzere yerli oyunculardan da güzel katkı alınca ve ULEB maçlarında çok zorlanmiip,kafa ve fiziko olarak sağlam kaldığımız için liderlik kaçınılmaz olarak geldi,hakkımız bu ligi ilk 4'de bitirmektir en kötüsünü düşünsem bile,ama gerçekten çok güzel bir çıkış yakaladık neden ilk iki olmasın?.Play-off'larda ise kendimizi sıniicaz,burdan en az bir yarı final gelir ama bu zaten yapabiliyorduk,umarım final oynarız.
Mesaj tarihi:
said:
Wright'ın olmaması çok etkiledi tabi, bir de Dudley orta mesafeden beklediğimden fazla kaçırdı oralarda affetmezdi kolay kolay, Hüseyin'i de hiç durduramadı

Yalnız, maç öncesi okuduğum analizlerde Telekom'un pota altı savunmasının zayıf olduğu yazıyordu, bu yüzden Hüseyin'i durduramamsı normal Telekom'un zira boyalı alanda Gaines, Owens gibi iyi adamları var Galatasaray'ın.
Mesaj tarihi:
Wright olmaması pek etkilemedi aslında,bizim takımı asıl etkileyen Dudley'in hala geçen seneki performanslarına erişememiş olması,Wright'in yokluğunda eski günlere de dönmek zorunda :)

Telekom bu sene iyi,final görür mutlaka.Efes ve Fener'in ligde düşüşe geçmesinden sonra GS-Telekom-BJK finali kovalar diyorum.Gerçi Efes'in sağı solu belli olmaz :)
  • Yeni Oluştur...