khala Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 YENİ LİDER ASLAN! Beko Basketbol Ligi'nin açılış maçında Galatasaray evinde Türk Telekom'u ağırladı! Aslan liderlik koltuğuna oturmak için maça çıkarken Telekom liderliği sarı-kırmızılılara kaptırmamak için mücadele etti. Maçın başından sonuna kadar çekişmeli geçen maçı G.Saray 72-70 kazanarak ligin yeni lideri oldu!
Pha Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Güzel maçtı, Hüseyin içeriyi domine etti belli bölümlerde, Gaines'i beğendim kenardan gelip hem yüksek yüzdeyle skora katkı yaptı hem savunmayı sertleştirdi. El-Amin pek yoktu yanlız bugün, bi de sakatlık eklennesine rağmen Telekom son saniyeye kadar kovaladı maçı bu sene çok iyiler.
eldar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Telekom'u takip eden varsa bir yorum yapsın; acaba wright'ın sakatlığı çok mu fark ettirdi Telekom için? Valla açıkçası fena oynamadığını düşünüyorum Galatasaray'ın ik periyottaki yumuşak defans ve geneldeki hücum organizasyonunda aksama başlıça eksikliklerdi bence.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Wright sonuçta bu ligin sayı lideri şu an,ama Telekom derin kadrolu mücadeleci bir takım Wright oynasada son ana kadar yine çekişme olurdu,ama TT koparamazdı bu maçı.
bya Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 bi telekomlu olarak galatasarayı tebrik ederim, güzel kadro kurdular ve artık güzel de oynamaya başladılar, işallah böyle devam eder de zevkli-çekişmeli playoff maçları izleriz. ps:cenk sayı atmaya başladı, başımıza taş yağacak:D
Pha Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Wright'ın olmaması çok etkiledi tabi, bir de Dudley orta mesafeden beklediğimden fazla kaçırdı oralarda affetmezdi kolay kolay, Hüseyin'i de hiç durduramadı.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Sezon başı yabancılarımıza güveniyordum,çünkü gerçekten çok kaliteli adamlar aldık.Gerald Fitch gibi istatistiğine oynayan bir adamdansa rotasyonu çok güzel yaydık,Hüseyin başta olmak üzere yerli oyunculardan da güzel katkı alınca ve ULEB maçlarında çok zorlanmiip,kafa ve fiziko olarak sağlam kaldığımız için liderlik kaçınılmaz olarak geldi,hakkımız bu ligi ilk 4'de bitirmektir en kötüsünü düşünsem bile,ama gerçekten çok güzel bir çıkış yakaladık neden ilk iki olmasın?.Play-off'larda ise kendimizi sıniicaz,burdan en az bir yarı final gelir ama bu zaten yapabiliyorduk,umarım final oynarız.
eldar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 said: Wright'ın olmaması çok etkiledi tabi, bir de Dudley orta mesafeden beklediğimden fazla kaçırdı oralarda affetmezdi kolay kolay, Hüseyin'i de hiç durduramadı Yalnız, maç öncesi okuduğum analizlerde Telekom'un pota altı savunmasının zayıf olduğu yazıyordu, bu yüzden Hüseyin'i durduramamsı normal Telekom'un zira boyalı alanda Gaines, Owens gibi iyi adamları var Galatasaray'ın.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Wright olmaması pek etkilemedi aslında,bizim takımı asıl etkileyen Dudley'in hala geçen seneki performanslarına erişememiş olması,Wright'in yokluğunda eski günlere de dönmek zorunda :) Telekom bu sene iyi,final görür mutlaka.Efes ve Fener'in ligde düşüşe geçmesinden sonra GS-Telekom-BJK finali kovalar diyorum.Gerçi Efes'in sağı solu belli olmaz :)
eldar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Bakarsın Wright'ın 1 ay yok olması Dudley için iyi bile olur adam ilk 5 başlayamadığı için bence performansını arttıramadı.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Bana kalırsa finalin bir kolu belli o da Telekom ama,diğeri için gs-fb-efes çemkirir birbirini...Bjk Uleb'e kasar,yarı finalden ötesi çıkmaz ligde.
Öne çıkan mesajlar