CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 İlle kıl olcak diye birşey de yok. Deri parçaları falan da çıkıyormuş bazılarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 neden oluyo peki pisikolojikmi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 CaNNi said: İlle kıl olcak diye birşey de yok. Deri parçaları falan da çıkıyormuş bazılarında. Vallaha o dediğini ilk defa senden duydum benim yaşadıklarım kıl kaynaklı hep.Ama dediğin yanlışta demiyorum bu konuda resmi tıp sitelerini inceleyin derim genede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 salyangoz said: Çıkan bir kılınızın dönmesi değilde daha çok yeni çıkacak bir kılın derinin dışına çıkamamasından kaynaklanıyor.Çıkamayınca bu sefer derinin altına doğru uzamaya başlıyor vücutta bunu engellemek için etrafını duvarla örmeye çalışıyor böylece orası şişmeye başlıyor. o aslında adı kıl dönmesi olması gereken ve nispeten sorunsuz olan bir vaka (ben de eskiden bu ağır ameliyatlı olanları öyle sanıyordum). Burda kıçını kesip açtıkları ameliyata sebep veren olay da saçından başından düşen bir kıl parçası bel ya da kıç bölgene yakın bir yerde bir kıla takılıyor. Daha sonra elbise ve kılın kordine sürtünme hareketleriyle deriye saplanıp içeri giriyor (insan derisinin en ince olduğu bölgeler orası) içeri girdikten sonra da iltahaba sebep olup ordaki kanalları dolduruyor ve hepsinin temizlenmesi gerekiyor. ameliyat sonrası o ilhtabın tekrar baş göstermemesi için zaman zaman kıçını kesilmiş halde bırakabiliyor pansuman yapılması adına. of içim fena oldu yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Ben oldum da, doktor söylemişti :) Bilinmiyor sebebi aslında. Ama çok oturmaktan olabiliceğine inanıyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 çok oturmaktan olsa kıl dönmesi konusunda rekor kırabilirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 allah kimsenn kılını döndürmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 olup olmadığını nasıl anlıcaz ya ? :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 olduysa geçmiş olsun zaten boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Kaba etinde şişkinlik , kızarıklık , tiksinç bir koku veya akıntı varsa doktor kontrölü şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 kıldır döner kızdır öper fdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ben 1 gecede anladım olduğunu :) Koltuğa oturamadım acısından. Belirti falan olmadı 1 gecede coştu sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Benim kıl dönmesi maceram trajikomik olarak wowla bağlantılı diyebilirim iki buçuk yıl önce wowa başlamamdan altı ay sonra çıktı.Wowu suçlamıyorum ama üniversitenin gevşek sistemi sayesinde wowa daha çok zaman ayırır olmuştum ve sandalyemle bütünleştim.Tabiki vücut kıllarımın fazla oluşununda etkisi var ama kafamda şöyle bir şema oluştu. wow + sandalyeyle bütünleşme + kıllı vücut yapısı=3x kıl dönmesdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ~30 dk boyunca sert bir yatağa oturur şekilde durunca acıyor, sayılır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ben kıllı değilim mesela. Hatta doktorum geçenlerde bi kızı da ameliyat ettim demişti :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Sana özel mesaj attım fly kardeş ordan konuşalım.Şimdi kaba etinin tam neresinde ne var falan gibi ayrıntılara burda girmeyelim istersen.Zaten girsekde en iyisini doktorlar söyler sana ben sadece tahminde bulunucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 shuTdoWnX said: oldugu yerdemi yoksa diğer kılların etrafındamı of yere düştüm ahauhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 kıl dönmesi ile ilgili iki önemli husus: birincisi, kuyruk sokumunuzu da içine alan irice bir dikdörtgen şeklinde ameliyat iziniz olduğundan, artık kuyruk sokumunuz olmuyor, düz oluyor arka taraf. ikincisi, lokal anestazi olduğu için, uyanık kalacağınız zaman diliminde bi iğne yapıyolar, bi tür morfin, mütiş muutluluk veriyor hastaya. arkadaşın ameliyattan çıktığında herkes endişeli bi halde ona bakarken yüzünde müthiş eblek bi gülücükle bi el sallayışı vardı ki, o kafa için o ameliyata değer derdiniz. yarım saatlik ameliyat için, "5 dakika gibi geçti" diyodu. bunları bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 gene mi bu konu ya. abi feci paranoya oluyorum.. duzenli olarak her sene guncelleniyor baslik. ya bende de varsa. doktora gidip acamam ki var mi bende bak diye. utangac adamim ben. of ulan pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Valla herkese tavsiyem sırtınızda kıl varsa kesin... Popodaki kıllar dönmüyor farklı bir yapıya sahipmişler. Ama sırtınızda kıl varsa ve dökülüp üçgene düşerse işte onlar dönüp dönüp götünüze girebilio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Yahu her kafadan bir ses çıkıyo forumları okuyanın aklı karışacak.Eğer kıl dönmesi olduğunuzdan süphe ediyorsanız zaman kaybetmeden doktora görünün.Sırtınızdaki kıllarıda falan kesmeyin sakın durup dururken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Valla ben doktorun yalancısıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Ben 3 kere kıl dönmesi ameliyatı oldum sırtımda hiç kıl yoktur.Kaba etimde ve göğüs bölümümde çok vardır.Dediğin gibi sırttan düşerekde oluyor ama bunun için jileti alıpta sırttaki kılları kesmek sorunu çözmüyor.Sadece sırt kaynaklı bir olay değil.Kaldıki doktor size şu şu bölgelerdeki kıllarınız sorun yaşatıyor yokedilmesi lazım dersede zaten bu işlem keserek yapılmıyor lazer epilasyon sistemiyle kıl kökleri yakılarak yapılıyor.Gene söylüyorum burdan biz bu konuda uzman değiliz eğer kıl dönmesi şüpheniz varsa burdaki forumlarda zaman kaybediceğinize hemen bir doktor kontrolüne gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 PrudenT said: shuTdoWnX said: oldugu yerdemi yoksa diğer kılların etrafındamı of yere düştüm ahauhauha hem kendi hem de diğer kıllar etrafında. aynı zamanda üstten basık yandan şişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 çok geçmiş olsun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar