Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık 2 adet sistem ( Sadece Kasa )

KingMadboy

Öne çıkan mesajlar

Sistem 1
Intel Dual Core E2140-1,60 Ghz.
Asrock Conroe1333 , Intel C, Dual Core + Core 2 Duo,775,DDR2,PciE,1333
160 Gb. Samsung (7200 )
2 Gb. DDR2 Ram , 667 Mhz.
512 Mb. X1650Pro 16X Pci Exp
18X LG Dvd Re Writer (Siyah )
ATX Kasa PIV (350w)
Fiyat 450Ytl

Sistem 2
Intel Celeron D 2.8
Asrock 775I65G Intel C, Dual Core + Core 2 Duo,775, DDR , AGP
80 Gb Samsumg SATA
2 Gb DDR Ram , 400 Mhz
256 Mb. Sapphire X1300Pro Agp
52x32x52 Samsung CD Re Writer+16x DVD Rom
Quake ATX Kasa
Fiyat : 350 Ytl
Not1: Sistem 1 sadece 1 aylıktır
Not2: Sistem 2 için fiyat pahalı demeyin sadece ekran kartı 160ytl. " Crysis ,Cod4, Bioshock " 1024 -768 medium ayarda AA off durumda kasmadan rahatça oynatailiyor.
Sistemlerle ilgili konuşmak için Msn : [email protected]
Herkese hayırlı bayramlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar saldırgan olmana gerek yoktu + 0 fiyatıyla satabilseydik keşke aldığımız herşeyi. Kartı tek satmaya kalksan 100 liraya falan giderdi. Ayrıca o kasa pahalı biraz 300 desen daha mantıklı olur sanki.

ha pardon sen şimdi karıştığım için bana da saldırırsın.

Edit : imla
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş kendi çapında ayar vermeye çalışmış,verdin linkteki siteyi ilk defa gördüm,millet mal mı o siteye bakıp aa adma doğru sölüyormuş diyecek,al sende şuna bak x1650 pro,dandik x1300 ü ezer geçer fiyatınada dikkatle bak.512mb bu arada

bilmedenkonuşmamaklazım

ayni kart : kapak2

p.s.: ö.m. den bi ayar vermiş arkadaş,bakalım ne yorum yapacak şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Dün yaptığım bi karşılaştırma ile hemen hemen aynı fiyatlara aynı sistemlerin sıfırını kurabildim gigatekten.Alınmasın arkadaş ama,herşeyin en ucuzu seçilerek yapılmış zaten sistemler.
2. sistem geleceği olmayan bi sistem zaten,iyiliğini kötülüğünü tartışmaktansa,geleceği olmayan bi sisteme 350 ytl değermi değmezmi diye düşünmek daha mantıklı bence.400 ytl'ye sıfır,upgrade imkanı olan bi sistem kurulabilir yeni nesil çift çekirdekli işlemcilerle çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence parana yazık. Anakartı dandik onu değiştirmen gerekebilir upgrade ederken. İşlemci de öyle. Ne yapıcaksın o bilgisayarla bilmiyorum ama oyun oynarken üzebilir biraz seni. Ekran Kartı da çok iyi değil.

Bence o paraya biraz daha koyup 550 liraya falan daha güzel bir sistem kurabilirsin hem de 0 almış olursun. donanimhaber forumlarından yardım al bilgisayar toplarken :)
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:
arkadaş kendi çapında ayar vermeye çalışmış,verdin linkteki siteyi ilk defa gördüm,millet mal mı o siteye bakıp aa adma doğru sölüyormuş diyecek,al sende şuna bak x1650 pro,dandik x1300 ü ezer geçer fiyatınada dikkatle bak.512mb bu arada

bilmedenkonuşmamaklazım

p.s.: ö.m. den bi ayar vermiş arkadaş,bakalım ne yorum yapacak "şimdi.

arkadaşım anlamadıgın burdan belli kapak olsun demişsin. ekran kartından bu kadar anlıyosun yanlıs anlama
verdigin 1650 pro
# Grafik Hızlandırma Teknik Özellikleri:
# Bellek : 512MB DDR2
# Chipset : ATI Radeon X1650PRO / RV535PRO
"# Çekirdek Hızı : 500MHz"
"# Bellek Hızı : 800MHz"
# Piksel Shader Ünitesi : 12
buda benim 256
"600MHz Çekirdek Hızı"
256MBGDDR2Bellek
"800MHz Bellek Hızı"
128-bitBellek Arayüzü
sana göre 512 ler 256 ları gecer performans bakımından .) sen devam et.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:
Bu kadar saldırgan olmana gerek yoktu + 0 fiyatıyla satabilseydik keşke aldığımız herşeyi. Kartı tek satmaya kalksan 100 liraya falan giderdi. Ayrıca o kasa pahalı biraz 300 desen daha mantıklı olur sanki.

ha pardon sen şimdi karıştığım için bana da saldırırsın.

Edit : imla

:)karışana saldırmıyorum arkadaşım yanlış anlaşılmasın.
sadece yorum yapılcaksa en azından araştırıp yapılsın.
kapak olsun demiş gitmiş işlemci çekirdek hızı bile daha düşük bi kart yazmış. fiyat uzuc bişiy göstermeye çalışmış gitmiş pci link vermiş ne diyim daha :)

Herkesin düşünce ve fikrine saygım var. mantıklı olduğu sürece.
ayrıca ben post da belirtim site sadece kartım tüm özelliklerini belirttigi için verdim ayrıca vatan ,mavi gibi sitelerdende bakılabilir dedim.
fiyatlara gelince zaten pazarlık payı var. Kenjuro arkadaşımla 1. sistem için 400 e anlaştık. misal.
Sosyal ağlarda paylaş

KingMadboy said:
arkadaşım anlamadıgın burdan belli kapak olsun demişsin. ekran kartından bu kadar anlıyosun yanlıs anlama

sana göre 512 ler 256 ları gecer performans bakımından .) sen devam et.

Kusura bakma da, sen mi anliyosun da millete laf atiyosun? Hersey GPU ve RAM clocklara baksaydi, 7900GTX'in 8800GT'den iyi veya ayni olmasi gerekirdi, ki kesinlikle oyle degil.

Senin savundugun kartta 4 pixel shader, 2 vertex shader islemcisi var, 1650'de bu sayilar 12-5. Transistor sayisi senin kartinin 1.5 kati. Clock hizlari da bunlara ragmen gayet yakin. Ustune 512MB RAM var, ve AGP8x. Daha ne olsun?

(Daha fazla RAM olmasi dogrudan daha hizli olmasi anlamina gelmez evet, ama zorlayan seylerde (ki bu karti zorlamayacak sey zor bulunur) 256MB ekran karti bottleneck yaratir, 512'de boyle bir sorun olmaz.)

Bu da X1650 Pro ile X1300XT arasindaki bir karsilastirma. ATI urunlerinde XT, Pro'dan daha ciddi bir overclocku belirtir, ona ragmen tablo bu.

Yardimci olabildim umarim.
Sosyal ağlarda paylaş

KingMadboy said:
Sistem 1
Intel Dual Core E2140-1,60 Ghz.
Asrock Conroe1333 , Intel C, Dual Core + Core 2 Duo,775,DDR2,PciE,1333
160 Gb. Samsung (7200 )
2 Gb. DDR2 Ram , 667 Mhz.
512 Mb. X1650Pro 16X Pci Exp
18X LG Dvd Re Writer (Siyah )
ATX Kasa PIV (350w)
Fiyat 450Ytl

Sistem 2
Intel Celeron D 2.8
Asrock 775I65G Intel C, Dual Core + Core 2 Duo,775, DDR , AGP
80 Gb Samsumg SATA
2 Gb DDR Ram , 400 Mhz
256 Mb. Sapphire X1300Pro Agp
52x32x52 Samsung CD Re Writer+16x DVD Rom
Quake ATX Kasa
Fiyat : 350 Ytl
Not1: Sistem 1 sadece 1 aylıktır
Not2: Sistem 2 için fiyat pahalı demeyin sadece ekran kartı 160ytl. " Crysis ,Cod4, Bioshock " 1024 -768 medium ayarda AA off durumda kasmadan rahatça oynatailiyor.
Sistemlerle ilgili konuşmak için Msn : [email protected]
Herkese hayırlı bayramlar.

olay boyle başladı

Dark_Soul said:
x1300 mü 160 ytl mi? şaka mı?

arkadaş cevabını aldı " ne yazıkkı arkadaşın okuduğunu anlama gibi bir kabiliyeti yok. ekran kartının fiyatı 160 ytl diyor. 160 a sadece ekran kartını satıyorum demiyor."

KingMadboy said:
tıkla gör ne kadarmış
ekran kartları hakkında bilgisi olmayan bi arkadaşımız yorum yapmış kartın fiyatı ve özellikleri hakkında bilgi yukardaki linkdedir.
cabuk açılan bir site olduğu için yukardaki linki verdim mavibilgisayar gold bil vatan bil. nerdeyse tümünde fiyat aynı!

cevabı alınca ii ce saçmalamış

Dark_Soul said:

bilmedenkonuşmamaklazım

p.s.: ö.m. den bi ayar vermiş arkadaş,bakalım ne yorum yapacak şimdi.

en sonda bu

Dark_Soul said:
baggio birak abi ya cahile laf anlatmak zor,herif bide üste çıkıyor,x1300 e adam 160 ytl dedi ya 2. el hemde,ben o fiyata 2. el x1900 pro bulurum.Al bakalım bi de şuna bak,fiyatı:150ytl.

sapphire x1650 pro gddr3:

got.edin.beni

"yanlız yukardaki tablodaki 1300 bilgileri yanlış en basitinden
veridigi clock core vertex ve shader bilgileri tutmuyor bendeki kartla."
ATI Radeon X1300 PRO GPU
600MHz Çekirdek Hızı
256MBGDDR2Bellek
800MHz Bellek Hızı
128-bitBellek Arayüzü
Entegre Çift400MHz DAC's
Shader Model 3.0
HDTV
S-Video TV-out
DVI out
2560X1600 3D Çözünürlük
DirectX® 9.0cve OpenGL®Desteği"

diger tüm yorumlara saygım var en azından " Baggio" adlı arkadaş tamamen dogru bilgilerle acıklama yapmış. yanlışım varsada onu düzeltmiş.

bu arada kendini bilmez arkadaş
"baggio birak abi ya cahile laf anlatmak zor,herif bide üste çıkıyor,x1300 e adam 160 ytl dedi ya 2. el hemde,ben o fiyata 2. el x1900 pro bulurum.Al bakalım bi de şuna bak,fiyatı:150ytl."

bu arada en azından cahilin kim olduğunu ii düşün. hala söylüyorum bilgin olmayan konularda konuşma. seviyen ve kişiligin msj larından belli.

bu msjımdan sonra konuyu kitlettirip yenisini açıcağım lütfen gereksiz insanlar msj atmasın başka bir sorunun varsa pm yoluyla ulaşabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...