Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avea'nin Türkiyenin % bilmemkaçında çekmesi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
her zaman telefonla konuşma imkanı bulamıyorsun mesela ben 39 kontöre 5000 sms kampanyasını kullanıyorum, gayet de güzel ama bazen işte gitmiyor çok sıkıntı veriyor... ayrıca okulun yemekhanesinden de çekmiyor mesela. şimdi telefon yasak, masanın altından halletmeye çalışıyorum şebeke gidiyor, masanın üsyüne tutuyorum geliyor, 20 cm mesafeden fark eder mi ya :)
Mesaj tarihi:
Bu ne iletişme hırsıdır ya rab :)

Bayramları saymazsanız ben ayda 5 mesaj ya atatrım ya atmam. Hepsini geçtim tık tık tık yaz zaten zor zanaat, öyle dar alanda kısa mesajlaşmalara hiç gelmem. Ben dizüstünün klavyesine bie daha alışamadım değil cep telefonunun var ile yok arasında olan tuş takımında uzun uzun yazı yazmak :)

Neyse efendim, sadece Avea değil bu çekmeyen, mesela arkadaşın evinin sadece bir odasında Turkcell çekiyor, başka hiç bir yerde çekmiyor. Ev nerede derseniz de Beşiktaş'da.

Birde bizim fabrikanın yemekhanesinde cep telefonları hemeh hiç çekmezdi, sonra telefonumu değiştirince benimki çatır çatır çekmeye başladı. Bu iş sadece verici ile değil, alıcı ile de alakalı.
Mesaj tarihi:
ben her ay 5000 yüklüyorum ve hiçbir mesajımın geç gittiğini veya gitmediğini görmedim.

çağrı veya arama da sorun olduğunu görmedim.

yemişim türksel telsimi hepsi kazık. türksel ve telsim hatlarım da var ama kullanmıyorum kullanamıyorum.

telsim mesaj başı 2 kontor türksel nedir bilmiyorum.

hep te hakkını yemeyin avea olmasa bakın siz telsim le türkseli 5 dakika 1 kontor kalkar. ve dakikası 4 kontor olur mesaj başı 2 kontor.
Mesaj tarihi:
çatır çatır şu an çekiyorr avea türksel telsim allahım bozulmasın bu nimet. :)

ya ben geçen ay 5000 mesajı bitiremedim 30 günlük zaman kaldı 600 mesajım mı ne kalmıştı bayram olmasa eve gelen giden falan o da biterdi:)

bilgi: avea öğrenci hattı sanırım. 150 kontor yükleyip 5 bin yazarak 5000 mesaj sadece avea 5 yuz yazarak heryone 500 mesaj var. bir ay bitince mesajlar kalsa da siliniyor ve bakiyen 50 den fazlaysa gene yapabiliyorsun
Mesaj tarihi:
benim merak ettiğim konu avea olmasa türksel de 100 kontor ne kadar olurdu şimdi mesaj kaç kontor olur du konuşma ne olur du

ben ce 100 kontor 20 ytl yi geçer di çoktan.
mesaj türkcellilere bizbize tarifesinden 2 kontor. diğer operatörler 4 kontor olur du mesaj başına.

konuşmada bizbize canımın kazığı tarifesinden türksel e dakikası sadece 5 kontor. diğerleri
canımın dışı tarifesinden 10 kontor olur du dakikası:)
Mesaj tarihi:
hiç çıkıp ta bi kimse avea 10 dk 2 kontor
telsim 5 dk 1 kontor de demiyor.

adamlar hala canımın bilmem ne köşesinden götürüyor malı

bugüne kadar türksel kullanmadım kullanmayı denedim 539 aldım ama hala kullanamadım iptal oldu sanırım

reklam yapmıyorum bariz gerçekler
Mesaj tarihi:
yepyeni cancıklarım tarifesi:siz biz ve cüzdanlarınız :)

bir de kafalarına salakça o sarı arı maya şapkalarını giymeleri yok mu deli ediyor beni

bir de sanki hiçbiryerde yokmuş gibi adamlar heryere afiş açmışlar

canımın bilmem ne tarifesi saati 50 kontor

avea telsim in
türksel out
  • Yeni Oluştur...