SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 her zaman telefonla konuşma imkanı bulamıyorsun mesela ben 39 kontöre 5000 sms kampanyasını kullanıyorum, gayet de güzel ama bazen işte gitmiyor çok sıkıntı veriyor... ayrıca okulun yemekhanesinden de çekmiyor mesela. şimdi telefon yasak, masanın altından halletmeye çalışıyorum şebeke gidiyor, masanın üsyüne tutuyorum geliyor, 20 cm mesafeden fark eder mi ya :)
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Bu ne iletişme hırsıdır ya rab :) Bayramları saymazsanız ben ayda 5 mesaj ya atatrım ya atmam. Hepsini geçtim tık tık tık yaz zaten zor zanaat, öyle dar alanda kısa mesajlaşmalara hiç gelmem. Ben dizüstünün klavyesine bie daha alışamadım değil cep telefonunun var ile yok arasında olan tuş takımında uzun uzun yazı yazmak :) Neyse efendim, sadece Avea değil bu çekmeyen, mesela arkadaşın evinin sadece bir odasında Turkcell çekiyor, başka hiç bir yerde çekmiyor. Ev nerede derseniz de Beşiktaş'da. Birde bizim fabrikanın yemekhanesinde cep telefonları hemeh hiç çekmezdi, sonra telefonumu değiştirince benimki çatır çatır çekmeye başladı. Bu iş sadece verici ile değil, alıcı ile de alakalı.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Telefonun alışı kuvvetli ya :) yani turkcellin çektiği yerde çekmiyor avea sonra bilmem ki yani dağ tepe biyer saylmaz Gemlik ...
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Istanbul, Maltepe. Minibüs caddesinin dibinde 3. kat, benim odam. AVEA ÇEKMİYOR LAN
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 50-60 sms yuh mu? Hesapladım şimdi günde ortalama 170 sms atıyorum...
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konyadayım çatır çatır çekiyor, hiç bir sorun da yok.
maelstrom Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 çekip çekmemesinin dışında özelliklerini özel mesaj olarak biri atabilir mi avea hattının hani şu beleş sms olaylı. :)
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 ben her ay 5000 yüklüyorum ve hiçbir mesajımın geç gittiğini veya gitmediğini görmedim. çağrı veya arama da sorun olduğunu görmedim. yemişim türksel telsimi hepsi kazık. türksel ve telsim hatlarım da var ama kullanmıyorum kullanamıyorum. telsim mesaj başı 2 kontor türksel nedir bilmiyorum. hep te hakkını yemeyin avea olmasa bakın siz telsim le türkseli 5 dakika 1 kontor kalkar. ve dakikası 4 kontor olur mesaj başı 2 kontor.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 hakkını yemek değil de problem sadece bizim evin konumundan mı kaynaklanıyor sorusunun cevabını aramaktayım :)
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 çatır çatır şu an çekiyorr avea türksel telsim allahım bozulmasın bu nimet. :) ya ben geçen ay 5000 mesajı bitiremedim 30 günlük zaman kaldı 600 mesajım mı ne kalmıştı bayram olmasa eve gelen giden falan o da biterdi:) bilgi: avea öğrenci hattı sanırım. 150 kontor yükleyip 5 bin yazarak 5000 mesaj sadece avea 5 yuz yazarak heryone 500 mesaj var. bir ay bitince mesajlar kalsa da siliniyor ve bakiyen 50 den fazlaysa gene yapabiliyorsun
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 bu %95 den geriye kalan %5 lik kısmı pati kullanıcıları sayesinde ortaya çıkarıp avea ya belirteceğiz :P
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 benim merak ettiğim konu avea olmasa türksel de 100 kontor ne kadar olurdu şimdi mesaj kaç kontor olur du konuşma ne olur du ben ce 100 kontor 20 ytl yi geçer di çoktan. mesaj türkcellilere bizbize tarifesinden 2 kontor. diğer operatörler 4 kontor olur du mesaj başına. konuşmada bizbize canımın kazığı tarifesinden türksel e dakikası sadece 5 kontor. diğerleri canımın dışı tarifesinden 10 kontor olur du dakikası:)
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 zaten varya türksel kadar kazık, adamın özellikle öğrenci milletinin ocağına incir ağacı diken bi operatör yoktur dünya genelinde
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 canımın bilmem neyi tarifesinden de saati de 100 kontor falan olur du
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 hiç çıkıp ta bi kimse avea 10 dk 2 kontor telsim 5 dk 1 kontor de demiyor. adamlar hala canımın bilmem ne köşesinden götürüyor malı bugüne kadar türksel kullanmadım kullanmayı denedim 539 aldım ama hala kullanamadım iptal oldu sanırım reklam yapmıyorum bariz gerçekler
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 çekme sorunu harici avea- telsim i tek geçerim yepyeni canımın üçü tarifesi: siz biz ve cüzdanınız :))
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 haha avea'nın genel müdürü olma ihtimalin var galiba savaşçı :P
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 yepyeni cancıklarım tarifesi:siz biz ve cüzdanlarınız :) bir de kafalarına salakça o sarı arı maya şapkalarını giymeleri yok mu deli ediyor beni bir de sanki hiçbiryerde yokmuş gibi adamlar heryere afiş açmışlar canımın bilmem ne tarifesi saati 50 kontor avea telsim in türksel out
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 anam kampanyaya döndü bu x)
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 avea genel müdürü olsam keşke:) canımın bilmem ne köşesi tarifi yapmayanın:)
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 patiçiğimin bilmemkaçköşesi tarifesi yap, tüm patiler bedava konuşalım :D
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 oeh ben 10 msg atmaya üşeniyorum günde 50 msg fln ??
Öne çıkan mesajlar