Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LCD Monitör tavsiyesi lütfen

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

hpnin son seri lcd monitorleri tam anlamıyla "kickass"

hpden nefret etmeme rağmen , piyasada özellik bakımından en iyi lcd monitörler şu anda hpler.. hdmi uyum + parlak ekran özelliği olan başka lcd bilmiyorum.. varsa işler değişir tabiki ama yine de gözden kaçırmayın derim.

hatta varsa paranız duvarınıza hdmi bir lcd "tv" alın :)

ek : hp 20" widescreen
Sosyal ağlarda paylaş

yeni monitorumu dun kurdum
samsung 2232BW laptoba bagliyorum film izlemek icin tx box aldim televizyon yerinede kullaniyorum ps3 ude dvi dan bagliyorum hd goruntu geliyor

goruntu kalitesi cok iyi 2ms zaten tepki suresi
simdilik bi sorunum yok ama
laptop dan film actigim zaman film kasmiyor ama laptop da bisey daha yapmak istersem kasiyor yaptigim islem kasiyor yavasliyor baya makina
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage said:
İlla dual istiyorsan ilerde para biriktirip bir 22" daha alırsın. Uzay üssü olur mübarek. Benim öyle bi hayalim var, ama para yok. :)

harbi çılgınlık o, ben iki 17 kullandım o bile çılgındı, 2 tane 22 omg.

bi kere bunlarık ullanmak için en az 100 metrekare oda isterim ben yani, insanın içi daralıyo oda da falan 2 tane yan yana 22" düşünsene, hiç iç açıcı değil ahah
Sosyal ağlarda paylaş

Kullanma deneyimi olan biri olaraktan diyorum,ALIN! :D

Uzay üssü gibi oluyo hakkaten çok hoş,çok daha fazla alan vs. özellikle müzik programlarında olsun,yada masaüstünde olsun.Biyanda msn falan öte yanda çalışma falan yapıyosanız o işler vesaire,gayet bi rahat.

Onun dışında eve hakkaten perde falan almak lazım.Sora oraya yansıtma olayı bilmemne,acaip fantazilerim var bu konuda.Para kazanmaya başlayınca yapıcam bu fantazileri isveçte :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...