tunch Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 hpnin son seri lcd monitorleri tam anlamıyla "kickass" hpden nefret etmeme rağmen , piyasada özellik bakımından en iyi lcd monitörler şu anda hpler.. hdmi uyum + parlak ekran özelliği olan başka lcd bilmiyorum.. varsa işler değişir tabiki ama yine de gözden kaçırmayın derim. hatta varsa paranız duvarınıza hdmi bir lcd "tv" alın :) ek : hp 20" widescreen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 hp w2007 i 7800gt ile kullaniyorum yaklasik 4-5 aydir. 1680x1050 cozunurluk yeni oyunlarda baya kastiriyo ancak bunun disinda cok cok memnunum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 yeni monitorumu dun kurdum samsung 2232BW laptoba bagliyorum film izlemek icin tx box aldim televizyon yerinede kullaniyorum ps3 ude dvi dan bagliyorum hd goruntu geliyor goruntu kalitesi cok iyi 2ms zaten tepki suresi simdilik bi sorunum yok ama laptop dan film actigim zaman film kasmiyor ama laptop da bisey daha yapmak istersem kasiyor yaptigim islem kasiyor yavasliyor baya makina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Sizce iki tane 19" wide almak mı mantıklı olur veya 17 yoksa bi tane 22" almak mı ? 5 ms yeterli olur gibi geldi burayı okuduktan sonra. Onun dışında 8800GT almayı düşünüyorum ekran kartı heralde 22" alırsam da oyunlarda bir problem çıkarmaz full ekranda ? 22" wide varsa wide tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 22" lerin nerdeyse hepsi geniş ekran. Dual screen yapıyorsan iki monitörün aynı boy olması daha hoş olur. Ben olsam sadece tek 22" alırdım. İlla dual istiyorsan ilerde para biriktirip bir 22" daha alırsın. Uzay üssü olur mübarek. Benim öyle bi hayalim var, ama para yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ahahah mir, crt iidir diyip duruyodun şimdi haline bak ehaheha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Külliyen yalan. :p yada Onu dediğim vakitlerde LCD alcak param yoktu ondan. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mirage said: İlla dual istiyorsan ilerde para biriktirip bir 22" daha alırsın. Uzay üssü olur mübarek. Benim öyle bi hayalim var, ama para yok. :) harbi çılgınlık o, ben iki 17 kullandım o bile çılgındı, 2 tane 22 omg. bi kere bunlarık ullanmak için en az 100 metrekare oda isterim ben yani, insanın içi daralıyo oda da falan 2 tane yan yana 22" düşünsene, hiç iç açıcı değil ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Kullanma deneyimi olan biri olaraktan diyorum,ALIN! :D Uzay üssü gibi oluyo hakkaten çok hoş,çok daha fazla alan vs. özellikle müzik programlarında olsun,yada masaüstünde olsun.Biyanda msn falan öte yanda çalışma falan yapıyosanız o işler vesaire,gayet bi rahat. Onun dışında eve hakkaten perde falan almak lazım.Sora oraya yansıtma olayı bilmemne,acaip fantazilerim var bu konuda.Para kazanmaya başlayınca yapıcam bu fantazileri isveçte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 masa ve crt al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Mirage said: Türkiye'deki fiyatını bilmiyorum. Ama Samsung 931BW alırsan pişman olmayacağına eminim. Tüm dediklerine uyuyor. kesinlikle onerilir.. Mukemmel otesi denilebilir.. :D Yani benim butun beklentilerimi karsiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar