codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 şöyle bluestan metale her tür ses verebilecek hoş ekonomiye koymayan bi pedal arıyorum ne önerirdiniz?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 200 milyona piyasadaki en iyi metal pedalı(bence): http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=2314&gid=726 Eğer pahalı gelirse 130 milyona lite versiyonu da var: http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=3451&gid=726 edik: blues ile metal aşırı zıt, bir pedal asla ikisini de iyi veremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Vamp2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Sansamp GT2 de düşünebilirsin belki? Yanına birde EQ koyarsan baya flexible bir alet olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 gt8imi satınca kesinlikle bir metal muff ve de bir bluesdriver alıcam. ikisi bi arada baya zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 DS2 al derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 oyle bir alet yok yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Boss DS-2 Turbo Distortion demek istediyse öyle bir alet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 hem metal hem blues tonu vericek bir alet yok manasında dediğini varsayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 KingOfLoss said: hem metal hem blues tonu vericek bir alet yok manasında dediğini varsayıyorum. +1 rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Böyle bir pedalın olmadığı doğru ama ben şöyle düşünüyorum, sen eğer metal tonunu sevebiliyorsan ve(tabiki eğlence geyik amaçlı hariç) o tonla çalmak istiyorsan, bu henüz blues tonunu tam olarak benimsemediğin anlamına gelir, buda bd2 veya benzeri birşey alırsan seni bence tatminsizliğe sürükler, o yüzden metal tonundan vazgeçene kadar sana bit mt-2 yada big muff pi öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 blues tonu için tech 21 sansamp tri-ac öneririm ayrıca amfi modülü olarakta kullanabiliyorsun yani analogunu dizip tri-ac ıda bağlıyınca amfiye gerek kalmıyor amfi varmış gibi net çıkıyor düzgün çıkıyor sesler... Çok hoş tonlar yazabiliyorsun elimde var bitane tertemiz 0 gibi satabilirim istersen :) buda linki: http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=2150&gid=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ben benimsedim -.- ayrıca mt-2den daha kötü bi pedal varsa o da digitech'in "death hede"sidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar