Mumu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 heracles1986 said: Ya arkadaşlar kulağımı deldirmek istiyorum fakat ailem buna aşırı derecede karşı hatta babam bu eve giremezsin kulağını deldirirsen dedi ya ben naapacam .? sorduğumdada askerlikte zor olur felan diyolar pfff :( yardım edin lütfen baba konusunda mesleğine göre değişir polis falansa harbiden almayabilir eve ama başka bişeyse kabul etmesi daha olası. fazla tepki göstermez git mötünü de deldir der en fazla bi de bi süre konuşmayabilir. askerlik konusuna gelince. kaç yaşındasın ki şu anda ve kaç yaşında askere gitmeyi planlıyosun? ben 21im 30a kadar yolu var diyorum, iki kolum dirseğime kadar dövme kulaklarım delik melik bi sürü ıvır zıvır. dünya değiştikçe insanlar alışıyo bazı şeylere o açıdan pek sorun etme askerlik işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 nick heracles1986 kac yasındasın diye soruyosun Mumu dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 86 lıysan 22 yaşına yakın oluyorsun abi ne bileyim insan neyi isterse onu yapar bir yaştan sonra . Bence deldir istiyorsan nasıl almaz ki eve mutlaka alır hiç birşey de olmaz . Yada biraz anlayışlıysa baban kulak deldirmenin o kadar da kötü birşey olmadığına alıştırmaya çalış . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 baba cinsel tercihim seni ilgilendirmez de, yüzü değişince şaka olduğunu söyle sonrada arada kulağını deldirdiğini söylersin rahatlayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 baba ben deldirdim de, sonra mal mal bakarken gay oldum babaa gay de, sonra baban saskınlık icindeyken saka dedim de, bi dayak yersin sonra baba kulagı deldirdim de dayaktan sonra, baba nası olsa yorgundur bişi demez artık alısır gidersiniz orcunun acıklamalı ornekli mesajı oldu bu ZDFVSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Hayatını kendi eline alınca deldir, sokakta kalma. *uzaklara dalar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 ben deldirdim babam ilk gordugunde bu da deldirmiş dedi guldu tabi benimki anlayıslı bosvver deldirme bence harbiden istemiyosa adam. noolcak bak ben deldirdim cok bişey deişmedi kupem var eee sonuc? sadece kendimi mutlu hissediyorum baska bişi de yok yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Askere giderken çıkarırsın, çünkü çıkıyor küpe kulaktan. Gerçekten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Fistan said: her kulak delme topicinde alt komsumuz ve oglunun dialog aklıma gelir. -baba kulagımı deldirdim -bugun kulagını yarın dötünü deldirirsin sen sttir git!ben deldirdim eve geldim babam bi gördü şu yukardaki aynı dialog geçti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 yoksa sen alt komsunun oglu musun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Xaenin said: Askere giderken çıkarırsın, çünkü çıkıyor küpe kulaktan. Gerçekten... ben bunu bilmiyodum, hep deldirmek istedim ama sonsuza kadar ayni kupeyle yasayamam diye yapmamistim, artik bu gercegi bildigime gpre gonul rahatligiyla delinebilirim, yippeee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 dilini deldir memeni dedlridr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 bizimkiler hiç tepki bile vermemişlerdi. ama sonradan annem güzel bi küpe hediye etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 wildpervert said: bizimkiler hiç tepki bile vermemişlerdi. ama sonradan annem güzel bi küpe hediye ettivermiş işte tepkiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 yok ilk tepkiden bahsediyom. ankaradan küpeyle dnmüştüm ilk sene, hiç cümle kurmadılar, yok gibi davrandılar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 yahu deldir kulagını.evde takmazsın dışarda takarsın kulagktaki minicik delik belli olmuo yani uzaktan.ayrıca belli bi süre sora ztn kapanıyolar 1 ay da kapanıo benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 bi de şey var, oturup babanla konuşup seri halde göt edebilirsin babanı, acayip tartışabilirsiniz kendisiyle ama belli ki yıllardır onun belli kuralları var sende bu kurallah dahilinde yaşıyosun. konuşarak ikna edebilirsin ama sırf ekşi yüz görüceğime takmam yanında çıkarırım daha iyi diyeceksindir muhtemelen en sonunda. bu şekilde takan çok arkadaşım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Gel evlatlık alalım seni. Annem kulağımı deldirmem için ısrar ediyor, babamın zaten bir kulağı delik. Piercingimi babam, bir dövmemi de annem ısmarladı. Ama iki gün önce babamın downloadunu kapadım diye kavga çıktı, şaka gibi. Herkesin kendince problemleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 ne indiriyomuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Belgesel bir sürü. Edit: Hayvanlı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 hayvanlı belgeselmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 -alatariel- said: ben olsam gıcıklıgına iki kulagımada tünel yaptırırdım. coluk cocuk sahibi olacaz abi battik ya evlenmeme nedenim oldun alatariel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Deldirip uzun süre küpe takmazsan delik kapanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 sürekli küpe takarsan da delik genişleyip ödem yapıyo bizim bi arkadaşa olmuştu doktora git dedik dinlemedi kafa oldu balon gibi boyundan yukarısını aldılar çocuğun hafifledim lan dünya varmış dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 varsınolsun said: sürekli küpe takarsan da delik genişleyip ödem yapıyo bizim bi arkadaşa olmuştu doktora git dedik dinlemedi kafa oldu balon gibi boyundan yukarısını aldılar çocuğun hafifledim lan dünya varmış dedi. aha iimiş abi o da ama ne biliim asker adam dediğim gibi... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar