Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kulak deldirme sorunsalı

heracles1986

Öne çıkan mesajlar

heracles1986 said:
Ya arkadaşlar kulağımı deldirmek istiyorum fakat ailem buna aşırı derecede karşı hatta babam bu eve giremezsin kulağını deldirirsen dedi ya ben naapacam .? sorduğumdada askerlikte zor olur felan diyolar pfff :( yardım edin lütfen

baba konusunda mesleğine göre değişir polis falansa harbiden almayabilir eve ama başka bişeyse kabul etmesi daha olası. fazla tepki göstermez git mötünü de deldir der en fazla bi de bi süre konuşmayabilir.

askerlik konusuna gelince. kaç yaşındasın ki şu anda ve kaç yaşında askere gitmeyi planlıyosun? ben 21im 30a kadar yolu var diyorum, iki kolum dirseğime kadar dövme kulaklarım delik melik bi sürü ıvır zıvır. dünya değiştikçe insanlar alışıyo bazı şeylere o açıdan pek sorun etme askerlik işini.
Sosyal ağlarda paylaş

86 lıysan 22 yaşına yakın oluyorsun abi ne bileyim insan neyi isterse onu yapar bir yaştan sonra . Bence deldir istiyorsan nasıl almaz ki eve mutlaka alır hiç birşey de olmaz .

Yada biraz anlayışlıysa baban kulak deldirmenin o kadar da kötü birşey olmadığına alıştırmaya çalış .
Sosyal ağlarda paylaş

baba ben deldirdim de, sonra mal mal bakarken gay oldum babaa gay de, sonra baban saskınlık icindeyken saka dedim de, bi dayak yersin sonra baba kulagı deldirdim de dayaktan sonra, baba nası olsa yorgundur bişi demez artık alısır gidersiniz orcunun acıklamalı ornekli mesajı oldu bu ZDFVSD
Sosyal ağlarda paylaş

bi de şey var, oturup babanla konuşup seri halde göt edebilirsin babanı, acayip tartışabilirsiniz kendisiyle ama belli ki yıllardır onun belli kuralları var sende bu kurallah dahilinde yaşıyosun. konuşarak ikna edebilirsin ama sırf ekşi yüz görüceğime takmam yanında çıkarırım daha iyi diyeceksindir muhtemelen en sonunda. bu şekilde takan çok arkadaşım var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...