bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 tekmeledimi lan sizide bana bi koydu dünyaam şaştı :s halbusi sevioduk ben ondan sucuk yapardım ama ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 beni tekmelediydi küçüktüm daha çok korkmuştum.. o günden beri pure etoburum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 iyi yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 gel biz gidelim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 oo anlayalım (orta okul seviyesine düşüş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 uuuuuuuuuuu ne dediiiiiiiiiiiiğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 kurbanlar için hazırlanan yer dümdüz betondu çukur yok mazgal yok kanlar aktı ortalığa hep. biz sabah gittik bi de üç dört hayvan kesilmişti. şimdi gitsen gore-fest olmuştur oralar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 gazoz istermisin yavrucum?!? omghh!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ilk defa su kurbanda izleyemedim bi hayvanın bogazının cayır cuyur kesilisini. bi eksiklik hissediyorum psikolojikman.birine dalıcam ekmek bıcagıyla kan görmek istiyoruumm sdxfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 pederi tekmelemiş dfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ben izlenmesinden ve bilinçsiz amatör kişilerin kesmesinden yana değilim..iki tarafada eziyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 izlediğim kadarıyla kazandıgım tecrübeyle cok rahat koyun koc keci falan keserim. danaya daha zaman var. ona biraz kol kuvveti gerekiyor.tavuk horoz hindi kesmişliğim vardır. bayram 2. günü kurban kestirmek isteyenlere duyrulur.sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 19-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 kaçırıyoduk az kalsın,yatıramadık hayvanı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar