Saeros Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 bugün arkadaşlar izlerken ben de izledim bi bölümünü çok fazla gülme efekti var bu dizide, biraz azaltsalar daha komik olabilir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 senko said: çocuk normal hayatında gayet delikanlı olabilir tabi yok dibine gay gerçek hayatta. karakter aseksüel evt. ama ilk sezonlara göre zaten karakterler tutarsız bi hal almadı mı? hani rajesh konuşamıyodu? eline 1 şişe tutuştur bitti gitti oldu. mesela ilk bölümü açın izleyin. 10 katı nerdler. hayvan gibi konseptin kurallarına bağlı ve asosyaller şimdi olay bilimadamları ve kızlar dizisi oldu. hafif 2 terminolojiyi kaldır oldu mu sana OC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 oraya doğru gidiyor ama bi yandan da haklılar abi kim nerdleri izlemek isterki belli bir kitle dışında rajesh mesela ilk bölümlerde yazılım mühendisiydi, dizide bile olsa mesleğin o kadar vahim olduğunu anlayınca değiştirdiler astrolog mastrolog bişiler yaptılar. şimdi ne iş yaptığı belli değil. konsept dağıldı gitti, eski underground nerd esprilerinden eser kalmadı, anca vakit geçirtmelik çerez dizisi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 bi de hala MMOları mousesuz oynuyolar ona üzülüyorum çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Hep Pennynin başının altından çıkıyor bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 penny özünde iyi bir insan aslında bu arada o sırığın gay olduğu doğru mu yoksa her popüler erkeğin gay olması durumu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 yok baya gay o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 kırk yılın başına popüler bi nerd çıktı o da gay anasını satiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 hakkatten konsept bayağı dağıldı. azgın raj gitti yerine gay raj geldi. leonard hatun avcısı oldu , wolovitz evleniyor başka söze gerek yok içlerinde ne stabil sayılacak olanı sheldon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Ben sırf Sheldon için izliyorum zaten o yüzden bana aynı geliyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Masakari said: hakkatten konsept bayağı dağıldı. azgın raj gitti yerine gay raj geldi. leonard hatun avcısı oldu , wolovitz evleniyor başka söze gerek yok içlerinde ne stabil sayılacak olanı sheldon. şu benim de hoşuma gitmiyor son bölümler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Hawking geldi,bölüm güzeldi.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 gerçek olan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 evet=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Kahkahalarla güldüm inanılmaz bir bölümdü gerçekten bir daha izliycem şimdi.Ahahhahahahhah S5e21Howard'ın ' Believe mi I know' deyişi Sheldon'ın uzaklaş diyince buzdolabının arkasına saklanışı hizmetçi kıyafeti içindeki halleri off çok iyiydi yaa =))] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 özel bölüm çıkmış ne iş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 22 mmeh ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 iyiydi yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 23 star trek tarzı doktorculuk oynadıkları sahnede gülmekten ölüyordum -don't stop >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Amy tek bi kıyafetle seksilik katsayısını arttırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Amy muhteşemdi. Kendisi değil tabiki yaptıkları :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 5.sezon finali fena değildi,hepsini özliycem eylüle kadar ühü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 duygulndm valla...hele ki eylül 2012'de görüşmek üzereyi görünce daha bir kötü oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 http://dunya.milliyet.com.tr/unlu-dizi-yildizi-elini-kaybedebilir-/dunya/dunyadetay/17.08.2012/1582532/default.htm Dünyanın yakından tanıdığı The Big Bang Theory dizisinde Sheldon Cooper'ın kız arkadaşı Amy Farrah Fowler'ı canlandıran Mayim Bialik ciddi bir trafik kazası geçirdi. Los Angeles'ta otomobiliyle Şili'den gelen turistleri taşıyan bir araca çarpan Bialik, hastaneye kaldırıldı. Kazanın ardından yapılan ilk açıklamada 36 yaşındaki dizi yıldızının sol elinin kaza sırasında ciddi zarar gördüğü ve elini ya da parmaklarını kaybedebileceği açıklandı. Ancak Bialik'ın kocası Michael Stone Twitter'dan üzerinden karısının "acı içerisinde" olduğunu ancak parmaklarını kaybetmeyeceğini duyurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 eyvaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar