synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 harikaydı cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 güzeldi bölüm. raj çok iyiydi ya kostüm falan :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 daha önce 1 bölüm daha izlememiştim dün gece arkadaşla beraber izledim son bölümü yarıldım ya fırsat bulup izlemek lazım tüm sezonlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 amy olmayınca daha mı güzel oluyor ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Raj en iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 penny penny penny penny penny bölmünde çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Flasssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 MrLevie said: smash said: Dalga mı geçiyosun ya en klasik en çok kullanılan ve korkunç espri türü bence. esefle kınıyorum big bang theoryi bu saçmalık için. sheldonı osurttular da zaten. ohooo adamlardan mütemadiyen yeni espri türü bekliyorsanız zaten bütün dizileri izleyen insanlar olarak size espri beğendirmek bi süre sonra imkansız olur. izleyin geçin ya, her bölüm karnınızı tuta tuta izlemek gerekmiyor. community frasier seinfeld bunlarin nerdeyse her bolumunde cosuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 geliyor bugün yeni bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Beni eğlendirmedi pek bu bölüm. Peni sanki biraz zayıflamış, güzelleşmiş geldi gözüme gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 (td) Kötüydü yeni bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 izlemedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 guzeldi bence ya. sheldon yardı yine tripleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 mükemmel değildi ama eğlenceliydi yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Leonard:You're fired Sheldon:Really?Why? (:P) birde o çaldığı alet gerçekmi yaw ne acaip bişimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur derler ama güldüm ne yapayım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Darko2 said: birde o çaldığı alet gerçekmi yaw ne acaip bişimiş evet gercek, ismi de o, googleden arat bulursun. x files gibi dizi/filmlerde (uzayli/korku/falan filan) cok kullanildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2DArray Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 doğa için çalda da kullanılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yalnız acayip bir derecede iphone app yazasım geldi sdf. Pennynin fikir efsane derecede tutar ben diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Llama said: osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur derler ama güldüm ne yapayım : ) yok la osuruğa değil orda adamın osuruğa gülmesine gülüyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 çok sıkıldım bu diziden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 sheldon eglenceliden cok sinir bozucuydu bu bolum ya. cok eglenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 yeni izledim 12. bölümü. indirip unutmuşum heh. güzeldi ya bölüm baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 CBS 3 sezonluk anlaşma yapmış. 2014 e kadar kesin devam edecek yani dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Bayar böyle giderse (td). Penny 200 kilo fln olur 2014te, diğerleride kesin uzaya fln gider orayı karıştırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 2014 mü abi nasıl uzata bilcekler bu diziyi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar