aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 dibini dovdurenler listesine ekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 2 bölüm süperdi ahahaha. shelbot :D :D araba sahneleri yardı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Çok iyiydi ya 2.bölüm ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 geçersizlik tuşu muhabbeti iyiydi :) bir de flütle çaldığı ilk parçayı bilen var mı hatunlar dans filan ediyordu ekranda hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 çok iyiydi 2. bölüm ya hahahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Baya büyük güldüm 2. bölümde, çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Abi spor yaparken izledim evde gülürken karnıma düştü dumble fdsgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Nako said: bir de flütle çaldığı ilk parçayı bilen var mı hatunlar dans filan ediyordu ekranda hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 süper süper süperrrrrrr şeldııınnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 harbi çok iyiydi bölüm ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 O çaldığı şarkı "greensleeves" anonim sayılabilecek britanya halk müziği eseridir. Çok da güzeldir. Farklı farklı pek çok cover'ı verdır ama çok slow ve daha klasik versiyonu için Loreena McKenitt ve daha tempolu hafif modernleşmiş versiyonu için Blackmore's Night iyidir. Dinleyin :) Bu bölümde ilk bölüm kadar gülemedim nedense, önceki gün hayatımda en çok güldüğüm günlerden biriydi belki daha gülecek halim kalmamıştır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 shelbot ve arabadaki bazinga mükemmeldi tek kelimeyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bunu yazmaya gelmiştim tam. bazinga süperdi ya dsadas bide kocaman kafa ve gülümsemesi devamlı hahahahahah yanakları böyle dsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 03x02 inanılmaz güzel bi bölümdü. hayvanlar gibi güldüm. harikaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 penny biraz kilo mu almış ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 aynen iyice duba gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 hangi gün çıkıyo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 cuma 03:00 gibi yayınlanıyor Türkiye saatiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 korkuyodum başka güne alınınca sıçar da sonra iptal edilir mi diye ama big bang ağzına sıçmış perşembe gecesinin. süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 zaten aynı saatte yayınlanan bones ve vampire diaries var rakip olabilecek bir tek. hadi bones belki ama diğeri hayatta rakip olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Süfer bölümdü yine.Her sezonu iyi olan izlediğim tek dizi diyebilirim :) Dans Howard'ın Raj'ın dansını taklit etmesi en çok güldüğüm sahneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 hic begenmedim bu bolumu :( su ana kadar ki tum yan karakterler, leslie, kripkee, comic store guy , howard in sevgilisi vs hepsi kendine ozgu keyifli sempatik karakterlerdi. ama bu kizin ciktigi yerlerde tuylerim diken diken oluyor resmen. gercekten merak ediyorum seveni var mi ? birde izleye izleye iyice nerd olduk heralde, kedileri gorunce aklima direk roommate agreement geldi, birinin digerinden habersiz eve canli sokamamasi, hayvan besleyememesi maddeleri vardi, yokmuydu? Sheldon gibi kuralci bi karaktere pek olmadi her ne kadar kendi capinda mutsuzluk resmetmis olsada. veya ben gecen haftaki gibi imba bir bolumden sonra hayal kirikligina ugradigim icin kulp takiyorum o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Spo Çok güzel bir bölümdü bence özellikle Raj ve Shamy bölümü götürdü. Dr.Sheldon Cooper da yavaş yavaş insan formuna dönmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 2. haftanın ardından bu bölüm neredeyse hiç güldürmedi. tbbt için çok nadir olan bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 sdfghjkl harika bölümdü oyuncak ayıdaki gizli kamera,Sheldon'ın soruya cevap bulamayıp duraklaması,Star Trek'teki abi,Sheldon'ın maskeli haliyle 'yeeees'deyişi ve son olarak Raj'ın 'bu iş burada bitmedi 'demesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar