Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Herkes Sheldon Sheldon diye tutturunca ona ağırlık verdiler mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ne olursa olsun hep sheldon favorim benim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 leonard dizinin başında hatunu götürseydi, ötekiler gümlicekti. e leonarda götüremedi. (götürttürmediler). e sheldon da tam orjinal garip bişi ahah.. onun züerinden hikayeyi götürmeleri daha güzel oldu. ha bir de bir kez olsun bir kızla normal insan gibi ilgilense tamam olcak ama ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 sheldon bu sezon ÇOK iyi geçen sezon biraz fazla abartmışlardı şimdi tam ayarında harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 3. sezon devam ediyor, buna rağmen Leonard'ın inanılmaz bir şekilde Yılmaz Morgül'e benzemesini atlatamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 http://img692.imageshack.us/img692/8166/snapshot20091029052258.jpg uyuyuşuna kurban ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 ahahahah orda yarilmistim ben ya. ellerini kavusturmus ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 zauhuhisduhsiduhasid cylon toaster sdagdfgad t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 cok cok cok eglenceli degildi aslinda son bolum ama sevdim tabiki de yine hastasiyiz penny yine cok basariliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Geçenlerde aa big bang vardı diyip ilk 6 sını izledm de ,2 sezonda bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum,yada özlemişim bilmiyorm ,hele hele sheldonın çikolota ile pavlov köpeği misali penny i eğittiği ve leonardla tartıştığı kısma bittim ahahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Dragonmax said: leonard dizinin başında hatunu götürseydi, ötekiler gümlicekti. e leonarda götüremedi. (götürttürmediler). e sheldon da tam orjinal garip bişi ahah.. onun züerinden hikayeyi götürmeleri daha güzel oldu. ha bir de bir kez olsun bir kızla normal insan gibi ilgilense tamam olcak ama ahah ya dizinin pilot bölümünde sheldon sperm bağışlamaya gidiyodu, hatta leonard'a "we're practically experts" falan diyodu, bu sheldonın karakterine tamamen aykırı değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 big bang izlerken çok eğleniyorum ben. sheldon nedense hala sıkmadı beni:D penny de çok başarılı. dizi güzel yaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 smash said: Dragonmax said: leonard dizinin başında hatunu götürseydi, ötekiler gümlicekti. e leonarda götüremedi. (götürttürmediler). e sheldon da tam orjinal garip bişi ahah.. onun züerinden hikayeyi götürmeleri daha güzel oldu. ha bir de bir kez olsun bir kızla normal insan gibi ilgilense tamam olcak ama ahah ya dizinin pilot bölümünde sheldon sperm bağışlamaya gidiyodu, hatta leonard'a "we're practically experts" falan diyodu, bu sheldonın karakterine tamamen aykırı değil mi dizinin başındaki sheldon la şu andaki sheldon arasında baya fark var. baktılar tutuyor, gittikçe eksantrik bi adam yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 son bölüm mükemmeldi ya hele raj ve wolowitz mükemmeldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 abi son bölümde raj ile wolo bi an öpüşmeye başlıcaklar diye korktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 aynen biliyormusun bekledim o anı yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 eglenceli bolumdu yine, sheldon her zamanki gibi kopardi. anlamadigim bi bolum cekerken neden 2 kisi veya 1 kisi secip onun uzerine bolum yapiyorlar, yine arka planda kalanlar oldu comicstoredaki adam bile daha cok konustu rajdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 yaaa bu leonard ve penny ilişkisi biraz barney ve robin ilişkisine dönmeye başladı yaa çok aptal duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 leonard çok iğrenç ve tipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 iyice sheldonin azini yuzunu kirasim geldi bu bolum, it herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 penny benim olsa baska hic bisi istemem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 AHAHAH abi mükemmel bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Bölüm baya baya iyiydi, zaten bu sezon baştan sona mükemmel gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 süperdi ya ahahaha rajın dünyayının dönüşünü yavaslatmaya calısması harikaydı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 cok guzel bolumdu -it that my arm? ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar