Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1500-2000 usd ye toplanılabilecek güzel sistem ?

kingpin

Öne çıkan mesajlar

Ekran kartına 700 küsür dolar vermek sacmalık,1 sene sonra daha ucuza cok daha hızlı ve yeni teknolojileri destekleyen kartlar cikar,bence max 350-400 usd verilmeli ekran kartına ve oyun delisi isen 5-6 ay sonra 2. el fiyatı fazla düşmeden elinden cikarip yenisini alırsın böylece cok büyük zarar etmeden yeni teknolojiyi takip etmiş olursun
Sosyal ağlarda paylaş

benim öyle bir opsiyonum yok daha sonra elden çıkarayım üstüne para koyayım da yeni teknoloji alayım resmen hayal benim için zira commodore 64 ten beri eve bilgisayar alan bir babaya sahip olduğum için artık bıkmış vaziyette muhtemelen son pc alışı olacak almışken düzgün bişey aldırayım da beni okul bitene kadar idare etsin hesabı modundayım şahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:
Ekran kartına 700 küsür dolar vermek sacmalık,1 sene sonra daha ucuza cok daha hızlı ve yeni teknolojileri destekleyen kartlar cikar,bence max 350-400 usd verilmeli ekran kartına ve oyun delisi isen 5-6 ay sonra 2. el fiyatı fazla düşmeden elinden cikarip yenisini alırsın böylece cok büyük zarar etmeden yeni teknolojiyi takip etmiş olursun

700 küsur dolar vermek saçmalık değil.
hele monitörsüz 1500-2000 dolar arası bilgisayar almak isteyen biri için gayet uygun.
hani o kadar kıtkanaat bilgisayar toplayacak şekilde para derdi de yok.

testlerde bile bir alttaki kartın 2 katı performans veren modeller gtx ve ultra.

herkes 5 ayda bir 300 dolar ödeyemiyor.
ben mesela 2 yıl oldu hala ekran kartımı değiştircem...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...