Udinen Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 PS3 için bu iki oyunun full set çlgılarıyla birlikte İstanbulda nerde bulabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 guitar hero bulunuyor sagda solda, ama iyi fiyata istiyorsan www.play-asia.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 rock band alsam play asiadan gümrük yermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 rock band in gitari ve davulu cok cabuk kırılıyormus. hatta bi cogu direk bozuk cikiyormus kutudan. adamlar direk değiştirdikleri icin cok problem yaratmiyor ama bizim durumumuzda bi hayli riskli import ettirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Zamanında Guitar Hero 2 setini Sendit.com'dan almıştım. 4-5 günde geldi ve hiç de sorun yaşamadım. Yalnız, Asya sitelerini bilmiyorum ama Avrupa sitelerinden sipariş verilecek zaman değil pek. Noel falan araya girdi mi çok bekleyebiliyosunuz. Geçen sene bu zamanlarda bi sipariş vermiştim Sendit'ten, önce noel geldi, sonra yeni yıl tatili, sonra üstüne bizim bayram geldi; 24'ünde verdiğim sipariş ocak 16'da geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 rockband alcaksan dikkat etmen gereken bisi war rockbandle bi tane davul bi tane mikrofon bi tanede gitar geliyor yane ikinci gitar yok bu sebeble sanirim ps3 de sarklari full calamyosun xboxda sairim guitar hero gitarlari oldgundan sorun olmuyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Eğlenceli olsa gerek; oldum olası bu tip oyun oynamışlığım yoktur. PSOne'ımda yıllar önce Ejay diye bir oyun vardı onu oynardım deliler gibi müzik kasardım. Sanırım aynı adlı bir PC programı var aynı işleve yarayan aklıma geldi bi an Guitar Hero ve Rock Band'i yazısını görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Kadıköy Platin elektronik hem x box hem ps3 için getirmiş Guitar Hero 3. Gitarlı set halinde 250 ytl ye satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Rock band almayı düşünüyoruz, daha önce sipariş etmiş olan varmı? Gümrükte sorun yaşarmıyız? Avrupadan sipariş edebilcek iyi siteler hangileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 guitar hero Aerosmith BUNDLE http://www.amazon.com/Guitar-Hero-Aerosmith-Wireless-Bundle/dp/B0017KCUAK/ref=pd_bbs_sr_6?ie=UTF8&s=videogames&qid=1213428217&sr=8-6 disarida 29 haziran da cikiyor, turkiye ye gelicek mi bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar