Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[PS3]Guitar Hero 3 ve Rock Band

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rock band in gitari ve davulu cok cabuk kırılıyormus. hatta bi cogu direk bozuk cikiyormus kutudan. adamlar direk değiştirdikleri icin cok problem yaratmiyor ama bizim durumumuzda bi hayli riskli import ettirmek.
Mesaj tarihi:
Zamanında Guitar Hero 2 setini Sendit.com'dan almıştım. 4-5 günde geldi ve hiç de sorun yaşamadım.
Yalnız, Asya sitelerini bilmiyorum ama Avrupa sitelerinden sipariş verilecek zaman değil pek. Noel falan araya girdi mi çok bekleyebiliyosunuz. Geçen sene bu zamanlarda bi sipariş vermiştim Sendit'ten, önce noel geldi, sonra yeni yıl tatili, sonra üstüne bizim bayram geldi; 24'ünde verdiğim sipariş ocak 16'da geldi.
Mesaj tarihi:
rockband alcaksan dikkat etmen gereken bisi war
rockbandle bi tane davul bi tane mikrofon bi tanede gitar geliyor
yane ikinci gitar yok
bu sebeble sanirim ps3 de sarklari full calamyosun
xboxda sairim guitar hero gitarlari oldgundan sorun olmuyomus
Mesaj tarihi:
Eğlenceli olsa gerek; oldum olası bu tip oyun oynamışlığım yoktur. PSOne'ımda yıllar önce Ejay diye bir oyun vardı onu oynardım deliler gibi müzik kasardım. Sanırım aynı adlı bir PC programı var aynı işleve yarayan aklıma geldi bi an Guitar Hero ve Rock Band'i yazısını görünce.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Rock band almayı düşünüyoruz, daha önce sipariş etmiş olan varmı? Gümrükte sorun yaşarmıyız? Avrupadan sipariş edebilcek iyi siteler hangileri?
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
guitar hero Aerosmith BUNDLE
http://www.amazon.com/Guitar-Hero-Aerosmith-Wireless-Bundle/dp/B0017KCUAK/ref=pd_bbs_sr_6?ie=UTF8&s=videogames&qid=1213428217&sr=8-6

disarida 29 haziran da cikiyor, turkiye ye gelicek mi bilen ?
  • Yeni Oluştur...