Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayalet Kız(MIŞ)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BuradanHayalet kızın görüntülerine ulaşabilirsiniz.

En azından beni inandırdı.Ve şimdi doğru olup olmadıgını kontrol etmek için araştırmalara giriyorum.Buldugumda onuda koyarım
Mesaj tarihi:
said:

About This Video
japonyadan hayalet kiz (more)
Added: February 12, 2007
Tags: ghost girl from china

>:D<
Yorumlar da ayrı efsane. İnternet bi garip hiçbi şey yaptırmıyo, izleyemedim videoyu da yorumlar aşağı yukarı bi fikir verdi.
Mesaj tarihi:
said:
MARASLI21 (2 weeks ago) Show Hide Marked as spam 0 Reply | Spam kardesler bu gercek bu olay, japon bi arkadasim var,oda billyior, oda bana anlatti, yapon haberde de cikmis ve gercek bi olay, bu kiz cok tuaf bi kiz,inanilmazi sor ama gercekten, gercek bu olay
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ahaha bu bariz fake de, bunun bir kamera sakasını yapmıslardı =), boyle kadının ikizi camın diger tarafına gecip kadını taklit ediyordu, baska gelenler kendilerini goremeyince tırsıyolardı eheh...
Mesaj tarihi:
abi cidden çok tırsarım bek izleyemem.. zaten yannızım bu akşam. ama çok da merak ettim :( biri msn e gelsin muhabebt etsin benle öyle muhabebt arasında izliyim. ya da cepten konuşalım falan :/
edit: izledim ama sesi kapatıp izledim. televizyonu da açtım =p
Mesaj tarihi:
Dragonmax said:
abi cidden çok tırsarım bek izleyemem.. zaten yannızım bu akşam. ama çok da merak ettim :( biri msn e gelsin muhabebt etsin benle öyle muhabebt arasında izliyim. ya da cepten konuşalım falan :/
edit: izledim ama sesi kapatıp izledim. televizyonu da açtım =p

ROFL SLDKFJLSDF gerçek olamazsın :p
  • Yeni Oluştur...