0ne Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 BuradanHayalet kızın görüntülerine ulaşabilirsiniz. En azından beni inandırdı.Ve şimdi doğru olup olmadıgını kontrol etmek için araştırmalara giriyorum.Buldugumda onuda koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Ya ayna showu ya video editing kısaca fake :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 faketir de, ben çok tırstım en sondaki seslerden yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 said: About This Video japonyadan hayalet kiz (more) Added: February 12, 2007 Tags: ghost girl from china >:D< Yorumlar da ayrı efsane. İnternet bi garip hiçbi şey yaptırmıyo, izleyemedim videoyu da yorumlar aşağı yukarı bi fikir verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 nahahahah hahahahah o sesler neydi ya ya bıraksın lar bu işleri ya hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 100 kere fakr 1000 kere fake sesler süper ztn =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 lol be. siz 80'lerde Terminatör, 90'larda Jurrasic Park izlemiş gençlerin haline bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 said: MARASLI21 (2 weeks ago) Show Hide Marked as spam 0 Reply | Spam kardesler bu gercek bu olay, japon bi arkadasim var,oda billyior, oda bana anlatti, yapon haberde de cikmis ve gercek bi olay, bu kiz cok tuaf bi kiz,inanilmazi sor ama gercekten, gercek bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 oo, o zaman geri alıyorum laflarımı. düşünememişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 ayna bozuk lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Maraşlı 21 açıklamış işte aquila, daha ne düşünüyorsun. GERÇEK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 hani gerçek olsada cokta seyimdeydi demek istiyorum acıkcası. bana mı hayalet AK47 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 haa caponyada arkadasi varmis, bizim yok tabi, pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 la ne kadar dikkatsiz adamım ha sonda zoomlayana kadar fark etmedim olayı sınavlarda da bu yüzden gidiyo puanlarım peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 zuha abi aynalar korku ogesi olarak kullanilmamali, zira en korkunc gece yaratiklari vampirler aynada gozukmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 töbe töbe tırstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Annen ya hahasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ahaha ağır fake. asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ahaha bu bariz fake de, bunun bir kamera sakasını yapmıslardı =), boyle kadının ikizi camın diger tarafına gecip kadını taklit ediyordu, baska gelenler kendilerini goremeyince tırsıyolardı eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Bunun nesi "eğlence" ya =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 çoq feyq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 O ne biçim göz lan öyle ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 abi cidden çok tırsarım bek izleyemem.. zaten yannızım bu akşam. ama çok da merak ettim :( biri msn e gelsin muhabebt etsin benle öyle muhabebt arasında izliyim. ya da cepten konuşalım falan :/ edit: izledim ama sesi kapatıp izledim. televizyonu da açtım =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Dragonmax said: abi cidden çok tırsarım bek izleyemem.. zaten yannızım bu akşam. ama çok da merak ettim :( biri msn e gelsin muhabebt etsin benle öyle muhabebt arasında izliyim. ya da cepten konuşalım falan :/ edit: izledim ama sesi kapatıp izledim. televizyonu da açtım =p ROFL SLDKFJLSDF gerçek olamazsın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar