adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Perşembe gününden cumartesi sabahına kadar babanemlerin yanında olcaz ailecek bayram münasebeti ile ama babanemlerin yanı dediğim kırklarelinde bi köy bildiğin inekli tavuklu tarlalı sıkıntıdan ölcem yine herzamanki gibi sıkılmamam için neler yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 kendini doğaya ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 köy kahvesinde okey dön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 müzik olabilir cep telefonunda java desteği varsa Ancient Empires II adlı oyunu bul yükle. frp tarzı bi oyun. ve rahat 3-5 saatini alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 KillJoy said: müzik olabilir cep telefonunda java desteği varsa Ancient Empires II adlı oyunu bul yükle. frp tarzı bi oyun. ve rahat 3-5 saatini alır. evet bunu yapabilirim güzel bi fikir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 of köy yeriymiş ahdhasdhsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 psp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Batak,Okey vb. ile kahvede vakit geçir,iyi oyna herkesin saygısını kazan. yoksa dizüstü alabilirsin yanına net olmadan da yaşarım diyorsan. PSP'de bir alternatif (varsa) Müzik dinleyebilirsin (MP3 Player veya Cep telefonu required) Kitap oku,finallere çalış falan filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Werewolf said: of köy yeriymiş ahdhasdhsa doğa işte.... doğayla kendinle içinle yüzleş.. buda felsefesini öğren tavuklarla seviş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 evet.. tavukla sevişmek :D aureka! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 valla hiç birine ihtiyaç kalmadı dedem sağolsun bütün günler boyunca eğlendirdi beni anti depresan kullanmaya başlamış gittiğimizde en ufak kuzenimle halay çekiyodu(ki ben daha güldüğü görmedim doğduğumdan beri gidiyoruz) babaneme dostum yemek yapsana falan diyodu harikaydı ahfuaehfuaeh:D hiç beklediğim gibi olmadı bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 negzel : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 sevindim adına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar