Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Jedi said: AHAHAHAHA ben buna çok gülerim :D CF = CrossFire yani 2 x 3870 demek.Doğal yani öyle bi test sonucu heh.Bence 8800GT yi bi SLI yapıp testlerini koymak var.Harika bi kart diye bende katılıyorum.Axle 8800GT var bende de.Crysis DX10 mod'u(ultra high) ile gayet akıcı bi şekilde oynuyorum bende. Intel E6750 @ 3.0 ghz 2x1gb ram 2x 160 gb sata raid Gigabyte P35 DS3R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 CF crossfire, ama bu tek kart üzerinde. İki tane 3870 CF takıp 4 çekirdek GPU çalıştırabiliyorsunuz. SLI için var mı böyle bir imkan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Ben de crossfire'ı SLI'dan daha performanslı diye biliyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Mirage said: CF crossfire, ama bu tek kart üzerinde. İki tane 3870 CF takıp 4 çekirdek GPU çalıştırabiliyorsunuz. SLI için var mı böyle bir imkan? Yakındır gelir muhtemelen :) Nvidia'yı savunduğumdan demiyorum yahu ehuh.Ati zaten bu gibi özellikleri yaparaktan ön plana çıkıyo.Yoksa halen üst seviye bi kartı yok bence.Daha fazla seçeneği yada özelliği var genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Korax said: CF = CrossFire yani 2 x 3870 demek.D dostum beni aydınlattıgın için salol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Netice olarak Cross fire o demek :) 2 x Gpu yani.Teknik olarak aynı kart üzerinde olması yada 2 adet kart kullanılması farketmez.Pratikte eğer 2x gpu tek kart üzerinde ise,4 x Gpu kullanmana olanak tanır böylelikle.Enazından biz neyin ne olduğunu bilmeden buraya gelip,test sonuçları koyup sağa sola "ahaaaa döt oldunnu" diye imalı mesaj atmıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Jedi said: Baggio said: O da hemen hemen ayni fiyat 8800GT ile, performansi da yine daha dusuk. Ille de DX10.1 uyumlu olsun diyen ve 20$ tasarruf etmek isteyenler ile kayitsiz sartsiz ATI fanatiklerine hitap eden bir kart daha cok. AHAHAHAHA ben buna çok gülerim :D CF Crossfire demek, gulmeden once ogrenmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar