Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Şimdi ben Amerika'dan getirttim ps3. Ama sanırım oradakiler demiş ki alet sadece NTSC TV'lerle uyumlu. Anlamıyorum da bu işlerden ama Full HD televizyon alacağım özellikle ps3 için, elimde patlamasını istemiyorum. Yalnız bunu diyen adamlar Avrupa'dan aldığınız oyunları oynayamazsınız da demişler, korkarım biraz cahiller ama ben yine de bir sorayım dedim. Var mı yurtdışından getirtip de sorunsuz oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 abi herhangi bir hd tv de çalışır sorun olmaz arkadaşlar saçmalamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 tv degil de, oyunlar sorun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 arkadaşlar ps3 oyunları region freedir hiçbir sorun olmaz kesinlikle oyunlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 aquila said: tv degil de, oyunlar sorun olabilir. Oyunlarda region yok, o sorun değil kankut. Adamlar cahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 xae sole acikliyim ntsc ve pal muhabbeti sadece tve ps3 unu analog yane scartla felan baglarsan olur eger digital baglarsan (hdmi) tvnin ne uretimi ne de pal ntsc olmasi onemlidir bu arada ps3 oyunnar region free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Online oyunlarda Sıkıntı yaşanır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Zaten yeni üretilen TVler her iki formatı da destekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 hayir online oyunnarda hep berabe roynaniyor yane farkli oyunnarda farkli olabilirde genelde her oyun ayni servera baglaniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Yeni üretilen TV'ler zaten NTSC oluyormuş, adamlar boşuna panik yaptırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 o deil de kaan, sen bunları aldıktan sonra dotada o kaçışların babına bana bi haftasonu evi açarsın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Alır gelirim makineyi kankut. Naz Assassin's Creed'i alsın da bana, gerisi yalan sdfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar