Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kopya o ye

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

o çocuk olduğumu sanmıyorum ama bütün öğrenim hayatımda tek bir kez yakalandım kopya çekerken oda L3 din dersiydi işin kötü yanı kopya çekmediğim için kopyadan yakalandım :)
sıraları değiştirmişti hoca bende dünyadan bihaberken hoca sıranın altında cevapların olduğu kaıdı buldu tabi anlatamadım derdimi :)
Sosyal ağlarda paylaş

açıklandı sonuç

11 şubat 2008'den başlamak üzere 3 hafta uzaklaştırma

okul 18 şubatta açılıyor
ilk haftada ders falan olmaz zaten

dolayısıyla sadece 1 haftalık uzaklaştırma var; ama uzaklaştırma cezası bursumun kesilmesine yol açıyor, bu da benim kaldırabileceğim bir şey değil.

şu anda ne yapacağız bilmiyorum, soruşturma tutanaklarını falan talep edicem, bir şey düşüneceğiz
Sosyal ağlarda paylaş

abi sevmiyorum böyle hocaları. fizik bölümünden bir hocanın asistanlığını yaparken bir arkadaşım bariz başkasından kopya çekilmiş bir kağıt görmüşler adam "görmezden gel" demiş.

adam sınavda sınıftan çıkıp gidiyor ve daha kimsenin kopya çektiğini görmedim. komplekslerini aşması lazım insanların
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Ne oldu ne bitti bir güncelleme yapayım:

Üniversite vakfından tanıdık aracılığıyla dekanla görüşüldü, dekan durumu anlatan ve bursun kesilmesini engellenmesini rica eden bir dilekçe yazılmasının iyi olacağını falan söyledi.

Cuma günü dilekçeyi yazdım verdim, o gün de şey öğrendim. Genelde, dönemden az olan uzaklaştırma cezalarını bursun kesilmesi için bildirmiyorlarmış.

Her neyse, bugün gittim burs ofisiyle görüştüm, bursun kesilmemesi için görüşmeler yapıyorlarmış, büyük ihtimalle kesilmeyecekmiş.

Şu anki durum böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...