Bleda Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 " sadece salak denir ..." Odtüden emekli öğretmen anne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 ulan yakalanmasam dersten bb veya üstünde not alıcam ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mutlu mesut bi şekilde karşılaman olayı ilginç esas, ben olsam üzülürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Sopalık bu adam be =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 90+ alsaydın kopyayla, ve dersi alan diğer insanlar öğrenseydi 90+ kişi saldırırdı herhalde curve'e ettiklerinden dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 katalog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Hımm boğaziçi di mi olayın geçtiği yer? Benim psikolojide okuyan arkadaşlarım anlatıp anlatıp gülüyorlardı bir iki kopya olayını. Sanırım o ünlülerden biri sensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ahhaha meşhur oldun lan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Ardeth said: "Din dersinde kopya çekerken yakalanan çocuktan beri böyle bir rezalet görülmemişti" - Clark Kent başıma geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 o çocuk sen misin helm adına o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 o çocuk olduğumu sanmıyorum ama bütün öğrenim hayatımda tek bir kez yakalandım kopya çekerken oda L3 din dersiydi işin kötü yanı kopya çekmediğim için kopyadan yakalandım :) sıraları değiştirmişti hoca bende dünyadan bihaberken hoca sıranın altında cevapların olduğu kaıdı buldu tabi anlatamadım derdimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 açıklandı sonuç 11 şubat 2008'den başlamak üzere 3 hafta uzaklaştırma okul 18 şubatta açılıyor ilk haftada ders falan olmaz zaten dolayısıyla sadece 1 haftalık uzaklaştırma var; ama uzaklaştırma cezası bursumun kesilmesine yol açıyor, bu da benim kaldırabileceğim bir şey değil. şu anda ne yapacağız bilmiyorum, soruşturma tutanaklarını falan talep edicem, bir şey düşüneceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 geçmiş olsun. umarım itiraz edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 abi sevmiyorum böyle hocaları. fizik bölümünden bir hocanın asistanlığını yaparken bir arkadaşım bariz başkasından kopya çekilmiş bir kağıt görmüşler adam "görmezden gel" demiş. adam sınavda sınıftan çıkıp gidiyor ve daha kimsenin kopya çektiğini görmedim. komplekslerini aşması lazım insanların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 az kalsın bende finalde güme gidiyodum asistan var bi tane .... geldi kağıdı aldı az kalsın 2 kredilik ders için başımı yakıcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 anaa naaptın durum düzeltiliyor mu yalan mı oldu burslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 valla gecmiş olsun cok kotu olmus itiraz kabul edilir insallah rahatlarsın. yaw kopya cektiysen dersten birazk bidaha alsın neden işi bukadar uzatıyo ki hoca anlamadım yaaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ah be abi görünmeden çekemedin mi? (ders almamamış insan örneğiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ne var kopyayı bukadar büyütüyolar.. öğrenci göze alıp çekiyosa öğretmende yakaladığında tebrik etmesede en azından saygı duyup sadece kağıdı filan alsa ya zor ama olsn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Ne oldu ne bitti bir güncelleme yapayım: Üniversite vakfından tanıdık aracılığıyla dekanla görüşüldü, dekan durumu anlatan ve bursun kesilmesini engellenmesini rica eden bir dilekçe yazılmasının iyi olacağını falan söyledi. Cuma günü dilekçeyi yazdım verdim, o gün de şey öğrendim. Genelde, dönemden az olan uzaklaştırma cezalarını bursun kesilmesi için bildirmiyorlarmış. Her neyse, bugün gittim burs ofisiyle görüştüm, bursun kesilmemesi için görüşmeler yapıyorlarmış, büyük ihtimalle kesilmeyecekmiş. Şu anki durum böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 işallah kesilmez bursun, bu gidişle kesilmicek gibi duruyor hadi bundan sonra kopya çekenlerin kulağını çekersin sen=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 hadi hayırlısı, bomba gibi dönelim 2. dönem abey eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 inşallah kesilmez walla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 okulda yalan okulmus bir ogrenci daha ne yapabilirki kesilmesi icin p.s zaugna alinma yani burs mantigina tamamen aykiri ondan soyliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Arda eşşek sıpasının başını çekiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar