Ytse Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 rapid hesabimin suresi doldu, hesabimda birkac dosya var bir daha yuklemek istemiyorum ama ayni zamanda kota da doldu.. son 5 gunde 25gb olayi hesapi uzatinca sifirlaniyormu yoksa yeni bi hesap mi acsam acaba, bir bilen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 uzatirsan rapid'ini dosyalarin kalir. silinmez, bişicik olmas, ama bitişinden sonra bilmem kac gun hakkin var uzatabilmek için, yani kaçirirsan silinir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 saol baluu ama benim esas derdim su anda 25gb kotasini doldurmus olmam.. hesabi uzatirsam hala download edemicekmiyim bir gun gecene kadar yoksa sifirlanio mu 25gb muhabbeti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Hesabı uzatınca sıfırlanmıyor 25 gb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 hesabı uzatınca herşey aynen devam ediyor +puan alıyorsun ben 2. 3aylık rapid pre aldığımda 1 aylık daha beleş geldi [8000puan + 3000puandan] +hesabını uzatmak için bitiş tarihinden itibaren 30günün var sonra siliniyor hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Hesap silindiginde dosyalarin silinmiyordu en son, ama premium degilsen belli bi sure kimse download etmezse siliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar