maxrep Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Karazhan da Quest yaptım.ve "Violet Signet of the Archmage " bunu verdi. Sonra yine bunu verdi. Başka finger seçeneği yoktu. Aşağıdaki finger i nasıl alabilirim. Violet Signet of the Great Protector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Exalted olup 75g ile takas ediyordun yanlış hatırlamıyorsam da gm e ticket at halleder sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Değişti o bildiğim kadarıyla, elindeki destroy edip, yenisini alıodun die okudum bi yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 90g a mı 75 g a mı ne değiştirilebilio ben onunla işim bitince master assasin alıcam değiştirip :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 tek sefer mi bu değiştirme hakkımız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 75g verdiğin sürece değiştirebiliosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar