Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Analog pedal

Regador

Öne çıkan mesajlar

Su anki digitech pedalı satıp ustunede biraz para ekleyip analog pedal seti kurmaya baslamak istiyorum hayırlısıyla ancak bu işlere biraz yabancı oldugumu fark ettim bana butceye uygun onerebileceginiz seyler varmı.Su anlık bir overdrive tonuna net ihtiyacım var onun yanında belki bir delay koyabilirim diye dusunyorum ama herhangi baska goruslerede açığım...
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:
Boss tavsiye etmem ben. Tonlarını sevmiyorum, aşırı generic, herkese uyan ürünleri var. Çok satalım, kaba satalım hesabı. Daha özel tonlar bul derim kendine. Rat'lara falan da bakabilirsin. Paraya kıyıp Radial'a yönelebilirsin.

Çok yerinde bir yorum olmuş gerçekten tebrik ederim. Gerçekten boss ürünleri genel olarak versatile değil, generic..
Sosyal ağlarda paylaş

Elimde şu anda digitech in RP80'i var onuda satmayı planlıyorum analog pedalları alırken.Analog pedal tercih etmemin nedeni her şarkı için aynı overdrive aynı delay tonlarını kullanmak cesitliliği azaltıyor, şarkıları birbirine benzetiyor bence, en kucuk sustain ayarının bile çok şeyi değiştirebileceğine inanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:
Boss tavsiye etmem ben. Tonlarını sevmiyorum, aşırı generic, herkese uyan ürünleri var. Çok satalım, kaba satalım hesabı. Daha özel tonlar bul derim kendine. Rat'lara falan da bakabilirsin. Paraya kıyıp Radial'a yönelebilirsin.

boss kullanıcısı olarak bu söze tamamen katılıyorum.en yakın zamandada elimdeki boss pedalları çıkarmayı düşünüyorum.

pedal olarakta ibanez ts9 ve ts9dx(bunu bulabilirsen al derim) i öneririm
Sosyal ağlarda paylaş

Jandor said:
bulaşma analoga hiç
gel ben sana zoom gfx8 satayım

Üşenip tonundan ve tuşenden feda edip processora geçme kararı alsan bile zoom'a geçmemeni öneririm. Boss konusunda oldukça haklı herkes alternatif markalar olarak; T.C. Electronics, MXR, Radial Engineering, Carl Martin, Vox deneyebileceğin daha doğal ve daha orjinal aletler yaratıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...