Regador Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Su anki digitech pedalı satıp ustunede biraz para ekleyip analog pedal seti kurmaya baslamak istiyorum hayırlısıyla ancak bu işlere biraz yabancı oldugumu fark ettim bana butceye uygun onerebileceginiz seyler varmı.Su anlık bir overdrive tonuna net ihtiyacım var onun yanında belki bir delay koyabilirim diye dusunyorum ama herhangi baska goruslerede açığım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 http://www.ehx.com/ehx2/Default.asp?f=%2FCatalog%2F01_New_Products%2F03_Little_Big_Muff&q=f Bundan gayri Tube Screamer'ı da severim de; gitarının, amfinin ne olduğunu, manyetiklerini söylersen sabahleyin yardım ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Lambalı amfi kullanıyorsan ibanez in tube screamer modellerini, yoksa boss un overdrive veya blues drive pedallarını tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Boss tavsiye etmem ben. Tonlarını sevmiyorum, aşırı generic, herkese uyan ürünleri var. Çok satalım, kaba satalım hesabı. Daha özel tonlar bul derim kendine. Rat'lara falan da bakabilirsin. Paraya kıyıp Radial'a yönelebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 GERGE said: Boss tavsiye etmem ben. Tonlarını sevmiyorum, aşırı generic, herkese uyan ürünleri var. Çok satalım, kaba satalım hesabı. Daha özel tonlar bul derim kendine. Rat'lara falan da bakabilirsin. Paraya kıyıp Radial'a yönelebilirsin. Çok yerinde bir yorum olmuş gerçekten tebrik ederim. Gerçekten boss ürünleri genel olarak versatile değil, generic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 bulaşma analoga hiç gel ben sana zoom gfx8 satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 teknik donamımım tam sayılmaz ama digitechin 10 kanallı (death, metal, blues, punk) gibi kategorilerde rengarenk satılan pedalcıkları mevcuttu =) okulumuza 2 tane almıştık tee lisedeyken. bilmiorm yararlı olr mu ama sesleri fena deildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Elimde şu anda digitech in RP80'i var onuda satmayı planlıyorum analog pedalları alırken.Analog pedal tercih etmemin nedeni her şarkı için aynı overdrive aynı delay tonlarını kullanmak cesitliliği azaltıyor, şarkıları birbirine benzetiyor bence, en kucuk sustain ayarının bile çok şeyi değiştirebileceğine inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Jandor said: bulaşma analoga hiç gel ben sana zoom gfx8 satayım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 GERGE said: Boss tavsiye etmem ben. Tonlarını sevmiyorum, aşırı generic, herkese uyan ürünleri var. Çok satalım, kaba satalım hesabı. Daha özel tonlar bul derim kendine. Rat'lara falan da bakabilirsin. Paraya kıyıp Radial'a yönelebilirsin. boss kullanıcısı olarak bu söze tamamen katılıyorum.en yakın zamandada elimdeki boss pedalları çıkarmayı düşünüyorum. pedal olarakta ibanez ts9 ve ts9dx(bunu bulabilirsen al derim) i öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Jandor said: bulaşma analoga hiç gel ben sana zoom gfx8 satayım Üşenip tonundan ve tuşenden feda edip processora geçme kararı alsan bile zoom'a geçmemeni öneririm. Boss konusunda oldukça haklı herkes alternatif markalar olarak; T.C. Electronics, MXR, Radial Engineering, Carl Martin, Vox deneyebileceğin daha doğal ve daha orjinal aletler yaratıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar