Mix Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 selam arkadaşlar. 1000 lira ile 1300 lira arasında bütçeyle, iyi bir laptop almak istiyorum. bu parayla alabilecegim en iyi özellikli laptop konusunda önerilerinizi bekliyorum. ayrıca kampanyalı playstation 3 satan bir yer var mı bildiğiniz (oyun hediyeli falan.) yardımlarınız için teşekkürler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 önerim bence alma :D eğer illa alcam diosan gel benimkini satim. aldım kullanmıyorum boş boş duruyor... core 2 duo 1 gb ram fln.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Ne amacla "iyi" olsun, oyun oynamaya niyetin varsa pek mumkun degil. Biraz zorlarsan, 1400'lere de razi olursan islemcisi, ram'i vs. guzel bisey elbet bulunur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Evet amacın çok önemli. Genel amaçlı olsun, oyun da oynansın falan dersen işin zor. Çünkü elbet bir yerlerden kısman gerekiyor. İşlemci Ekran kartı Ram Boyut / Ağırlık Gürültü Şarz süresi Marka / Garanti ve benzeri özellikler var. Herhangi birini arttırınca, fiyatı sabit tuttuğun sürece, diğerlerinden kısıyorsun. Yani hangilerinin senin için önemli olduğuna karar vermen lazım en iyi tercihi yapabilmen için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 oyle iyi laptop bulamazsin, gel ben sana satayim hp laptop centrino duo 2gb ram 120gb hdd 128mb ekran karti ohh ne guzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 arkadaşlar 2. el aramıyorum sagolun. ben daha cok oyun amaçlı istiyorum ama şarj süresi de önemli. yani mirage ın yazdıklarına göre İşlemci Ekran kartı Ram Şarz süresi Marka / Garanti (marka cok önemli olamsada garanti olmazsa olmaz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Baggio said: Ne amacla "iyi" olsun, oyun oynamaya niyetin varsa pek mumkun degil. Biraz zorlarsan, 1400'lere de razi olursan islemcisi, ram'i vs. guzel bisey elbet bulunur ama. ha 1300 ha 1400 baggio :) bu kadar cok fark edecekse 1400 lerden de önerebilirsin tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 ekran kartı iyileştikçe pil ömrü azalır. o yüzden o ikisinden birini kaldırman lazım öncelikler listenden. not: şarz değil, şarj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 oyun icin istiyosan zaten sarjla olucak is degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 oyun içni istiyorum ama sıksık seyahat ediyorum o yüzden şarj süresi önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 eğer öyle diyorsan harici pil alman gerekecektir. Onun için 8 ya da 12 hücre piller var ama bayağı ağır oluyor o zaman bilgisayar, masaüstü mü dizüstü mü belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Mum_Chamber said: ekran kartı iyileştikçe pil ömrü azalır. o yüzden o ikisinden birini kaldırman lazım öncelikler listenden. not: şarz değil, şarj Eyvallah. Şarj diye okunur ama şarz diye yazılır diye kandırmışlardı beni. İnanmıştım ben de saf saf. TDK'ya baktım hakkaten şarjmış. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 dil yapısına uymayan, yabancı kökenli bir kelime olduğu için sık yapılan bir hata. bence pil ömrü demek en güzeli =) en türkçesinden ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 şarj ve ekran kartı arasında tercih yapmak zorundaysam tabiki ekran kartını seçerim ayrıca ilk mesajımda sordugum, playstation 3 ü kampanyalı (hediye oyunlarla) satan bir yer var mı bildiginiz:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 HP Pavillion dv6000 aldım. limitleri biraz zorlayarak 1500 ytl ye. şarjı fazla uzun degil malesef. onun dısında, sanırım iyi fiyata aldım:) amd turion 64 x 2 mobile technology TL-56, MMX, 3DNow (2 CPUS) 1.8GHZ 1024 MB DDR2 Ram geforce go 7200 256mb 120 GB Sata HDD 15.4" Widescreen Ekran Kart Okuyucu QuickPlay Özelliği dahili kamera mikrofon vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ramler ve harddisk daha fazla olabilirmis ama onlarla daha sonra da ilgilenebilirsin. hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ben de dahil etrafımdaki pavilion dv6000 serisi notebook alanların hepsi çok pişman. dilerim senin şansın tutar. hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar