Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paintsign Paintball yeni yere taşındı.. Ankara'da 23-30 Ocak arasında paintball...

Bone

Öne çıkan mesajlar

blade'e kafam girsin evet evet..

gelirim ben aslında da en fazla ateş ederim koşamam (sanki geçen sefer çok koştum da..)
bacağım ağrıyor ehehe..

bir mangal yaparız ya yeriz güzeldi..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper
Sosyal ağlarda paylaş

hehe bu ne gazdır yaw helal olsun ben burdan daha duyuru bile yapmadan turnuvayı organize etmişsiniz.

tarihi belirleyin de kalabalık olacak gibi gözüküyor gene tüm günü ayırayım size.

tabii ki her zaman ki paticik tarifesi mangal beleş (lavaş yok burda ama) salata, ekmek hede hödö benden, yiyecekler ister sizden ister bizden, içecekler kafeden ;)

II. GELENEKSEL PATİCİK PAINTBALL TURNUVASI hayırlı uğurlu olsun ;)

Not: yannız biz takım olarak katılmıcaz bu sefer çok dengesiz oluyor. Onun yerine takım üyelerini teker teker dağıtmayı düşünüyorum eksik takım olursa.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OguzAmca, 21 January 2004 10:35 tarihinde demiş ki:
Not: yannız biz takım olarak katılmıcaz bu sefer çok dengesiz oluyor. Onun yerine takım üyelerini teker teker dağıtmayı düşünüyorum eksik takım olursa.

uyar , ramboyu aldim o zaman ben ahahah :P[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...