Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paintsign Paintball yeni yere taşındı.. Ankara'da 23-30 Ocak arasında paintball...

Bone

Öne çıkan mesajlar

Bana gelen mail şöyle:

Merhaba !!

Size BİR KÖTÜ, İKİ DE İYİ haberimiz var. KÖTÜ haber, alıştığınız ve sevdiğiniz Eskişehir Yolu Sahamız kapandı.

İYİ haberler ise YENİ BİR SAHA ve YEPYENİ BİR KAMPANYAYLA yeni yıla merhaba diyoruz.

YENİ SAHA

Paintsign Paintball Artık Çankaya - Mühye'de sizlere çok daha yakın olarak şehir içinde organizasyonlarına devam edecek. Üstelik yapılan çalışmalar sonucu ışıklandırılan ve paintball sahası haline getirilen eski bir tuğla fabrikasında !! Toplam 15 bin metrekare büyüklüğündeki bu dev sahada sadece siperlerden çok daha fazlasını bulacaksınız !!

Sahanın içinde bulunan Yaklaşık 1000 metrekarelik 2 katlı tuğla fabrikasının yarattığı stratejik çeşitlilik ve atmosfer, bayrak kapmacanın çok daha ötesinde, saldır-savun ve rehine kurtarma gibi değişik senaryo oyunlarına da imkan sağlamakta.

Ayrıca az kişili gruplar, yağıştan ve çamurdan hoşlanmayanlar, gece oyunu sevenler ya da yeni bir şey denemek isteyenler için sadece fabrika binasını kullanarak oynanacak indoor senaryolarımız da mevcut !!

Bunlara ek olarak oyunları seyretmeye de olanak sağlayan kafeteryamız ve kapalı dinlenme alanımız da yeni sahamızda sizleri bekliyor !!

YENİ KAMPANYA

Yeni sahamızın açılışı şerefine sizler için şok bir kampanya düzenledik !

23 Ocak Cuma - 30 Ocak Cuma tarihleri arasında paintball oyunlarımız 50 boya topu dahil kişi başı sadece;

Haftaiçi: 9.000.000 TL + KDV
Haftasonu: 15.000.000 TL + KDV

Rezervasyon için acele edin, sınırlı kontenjanı kaçırmayın !

KISA BİR SÜRELİĞİNE BİZLERE CEP TELEFONU YOLUYLA ULAŞMANIZ GEREKİYOR !!

ÖZKAN AKMAN ......... 0 (532) 284 50 79
OĞUZ ALTUNDAĞ ..... 0 (532) 300 22 25

Yeni sahada görüşmek üzere :)

PAINTSIGN EXTREME SPORTS ORG
Sosyal ağlarda paylaş

Oğuz amca'nın yeri burası geçen ankara paintball turnuvasında gitmiştik hani..

Bizim evin altındaki vadi eheh çok güzel artık paintball turnuvası felan yapabiliriz istediğiniz zaman, siz bel-pa'da buluşursunuz ben iki adım aşşağı inerim ehehe..

e-mail'de neresi olduğunu söylememiş ben kısaca tarif edeyim.

Kızılay meydanı'nda bakanlıklar caddesi var. Ordan Kuğulu Park'a doğru gidiyoruz. Sonra Cinnah Caddesi'ni çıkıyoruz, Atakule'ye varıyoruz, daha sonra devam edip eski Çarşı mağazasının önüne kadar gidiyoruz. Sağa dönersek oran'a doğru gideriz. Dümdüz gidersek mühye köyüne gideriz.
Ee biz de dümdüz devam edip sancak Mahallesi'ne devam ediyoruz. Yolun sonunda bir çevre yolu karşımıza çıkcak. Yol burda bitiyor gibi gözükse de çevre yolunu dik olarak kesip yolumuza devam ediyoruz, yokuş aşşağı inmeye başlıyoruz aşşağıda mühye köyü var bir vadinin ortasında..

Basit bir şekilde tarif ettim. Harita olsa üstünde gösterirdim ehehe..
Kısaca şöyle diyim, Bir hat çizecek olursak, bir tarafı mühye köyü, diğer tarafı da havaalanı oluyor.
Bu yol üstünde tabii atakule, kuğulu park, meclis, kızılay felan da var..

Neyse asıl konuya gelelim.
Bir daha ki hafta paintball'a gidebiliriz açılış sırasında oynayabiliriz.
tabii ne dersiniz bilem..

O tuğla fabrikasında eskiden mad dog mu bad boy mu ne öyle bir paintball vardı.. Umarım paintsign'a orası hayırlı gelir..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper
Sosyal ağlarda paylaş

hadi ankaralı paintballcular nerdesiniz yazın deli eğlenmiştik bu sefer mangal olmaz ama warehouse tarzı da süfer zevkli olur bence, yakın temas felan super yani[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Sosyal ağlarda paylaş

arazi savası yetenek istiyo biraz nisancılık filan olayi ki onu da herkes yapamayabilir, ama kapalı alan daha cok taktik güzel olur yani geçen turnuvada olanlara bakalım özel mesaj cekelim ya da telefonla arayalım vs. yapalım yani kesinlikle[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
Sosyal ağlarda paylaş

ya o kapalı alanda ne kadar hayvani boyutlarda mermi harcarız düşünmek bile istemiyorum
iflas edicez boya almak için ahahah[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.

edit : RAMBOYU ISTERIZ AYRIYETTEN!

[Bu mesaj sanerixx tarafından 20 January 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deli333, 20 January 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
said:
Angelfire, 20 January 2004 21:39 tarihinde demiş ki:
benide sayabilirsiniz bi terslik olmazsa bi 3 4 kişi geliriz biz

Gün sen gelirsen bende gelirim :)

gün ve kerim siz gelirseniz bende gelirim ehe..

yanı bu sefer cıdden gelıcem engellerı ve tabuları asıp gelmelıyım benı lısteye eklemeyen utansın..[signature][hline]|apache the taksimetre|
Sosyal ağlarda paylaş

hehe geçen ilk maça ne gaz çıkmıştım ama ben be heyt :)
kerim onur yazın isminizi benide yazın bi kaç kişi daha gelir benlen bi hastalık olmassa katılırım yeniden zevkli olur[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Sosyal ağlarda paylaş

ra'd
wanderer1985
prodigy
kharon(mesaj cektim cepten)
throndor
rogman
tsubasa
zegna
raider
codmaster
pacos bill
azmo

yukardaki şahışları nerde görürseniz icq gerçek yaşam direk bu threade yönlendirin ben bi kaçına pm çektim ama siz yinede gönderin bu topiğe[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep

[Bu mesaj Aegean tarafından 20 January 2004 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...