venom Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Selam kardeşlerim, Lütfen tıklayınız. Bu sabahtan beri ekşi sözlükte bu problemi alıyorum. Ayrıca torrentlerin maximum hızı 4 kb oluyor,bir downloadı adam gibi yapamıyorum.Acaba bu sorunu başkaları da yaşıyor mu?Yaşamıyorsa muhtemel problemler neler olabilir? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 bende de patiye oldu bugün birkaç kez. ama geçti sonra. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 İlginiz için teşekkür ederim sayın Lancelion. Paticikteki lag biraz düzeldi şu an. Tekrar teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 TT'a daha fazla küfür edip, tekrar deniycez. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 patide de oluyor bu çoğu zaman. denildiği kadarıyla css'nin yüklenmemesinden dolayı oluyor. bunun da birkaç sebebi var. 1- o sitenin serverında problemler çıkmış olabilir. 2- o serverla senin arandaki internet bağlantılarında kopukluk olabilir. 3- direk senin internette problem olabilir, eğer sorun sendeyse, internet servis sağlayıcınla görüşüp nedenini sorabilirsin. bazen restart atıyorlar düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Banada arada sırada oluyor demekki dandiklik TTnette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 DNSci indirip çalıştırıyoruz. birazcık olsun kendine geliyor değerler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 aynısı dün bana da oldu sadece sözlükte, giriş yapınca düzeldi sandım ama 3-4 sayfa dolanınca yine oldu. geçti sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Sabahtan beri benim netimde de problem var çekmiyo bişey netten. 10kb ile başlayıp 2-3 dakikada sıfırlanıyo bağlantılar. Kablonet / İzmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar