Overseer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Elimde uyduruk geforce7300LE kart var. 8800gt alıp SLI hedesini denemek istiodum ama bende sadece 1 tane PCI express slotu var? GG mi oldum? (Anakart asus p5b bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 GG sayılmaz 8800gt kendi başına bile gayet yeterli diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Öncelikle anakartının SLI desteklemesi lazım. Tek PCI-E slotu olduğuna göre desteklemiyor. Ayrıca SLI için iki kartın modelinin aynı olması lazım. ATI Crossfire'da farklı kartlar da takılabiliyor bildiğim kadarıyla. NVidia SLI sitesinden alıntı Can I mix and match graphics cards? In order to provide optimal symmetric scaling, SLI technology requires the NVIDIA GPUs to match. For example, a GeForce 7800 GTX must be paired with another GeForce 7800 GTX. Likewise, a GeForce 6600 GT must be paired with another GeForce 6600 GT. However, using the latest Release 80 or later graphics drivers, NVIDIA GPUs sold by different manufacturers can be used together in an SLI configuration. For example, a GeForce 7800 GT from vendor ABC can be matched with a GeForce 7800 GT from vendor XYZ. http://www.slizone.com/page/slizone_faq.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Yeni yaptim 8800GT SLI, anlatiyim birinci elden. Kartlarin ayni olmasi lazim, anakartin da SLI uyumlu olmasi lazim. nForce (tercihen 650i veya 680i) chipseti olan ozel SLI anakarti lazim yani, her 2x PCI-E slotu olan anakartta SLI olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Anakarttan yattık o zaman. Ben SLI desteği var sanıyodum kartta. Zaten fikrim ilerde bi 8800 daha alıp yapmaktı. Kısmet değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Ühü nerden buldunuz 8800GT'yi ya. İstanbul'da (Anadolu) hiçbi firmanın internet sitesinde stoklarda olarak gözükmüyo. Gidip direkt konuşmamakla mı kaybediyorum yoksa :P Ayrıca ben de 8800GT gayet süper bi ekran kartı diye biliyorum. Tek başına yeterli olsa gerekç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Ankara'da DFS Bilgisayar'dan ismarladim ben, eVGA Superclocked, hos baya :) Heatsink + fan kismini da baya kompakt yapmislar, yandaki kart yuvasini taciz etmiyo ve etraftaki kablolar fanin icine kolay kolay giremiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Baggio said: Yeni yaptim 8800GT SLI, anlatiyim birinci elden. Kartlarin ayni olmasi lazim, anakartin da SLI uyumlu olmasi lazim. nForce (tercihen 650i veya 680i) chipseti olan ozel SLI anakarti lazim yani, her 2x PCI-E slotu olan anakartta SLI olmaz. Gule gule kullan Baggio. Nasil memnun musun peki? Planladigin performansi yakalayabildin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Hmm anladım, aslında ben de getirtebilirim internetten ya onu hiç düşünmemiştim :P Güle güle kullan bu arada. Bi de, sistemin ve güç kaynağını söylersen çok mutlu olurum. Yakında 8800GT almayı düşüyodum da, güç kaynağım yeter mi merak ettim. Düzgün çalıştığından hiç emin olmadığım, aşırı gürültülü bi 550W güç kaynağım var da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Butun oyunlar guzel valla, 1280'de herseyi acarak oynaniyo zorlamadan. Crysis'te High anca oluyo ama hala, arttirinca fps rahatsizlik veriyo, oyunu oynamak o kadar rahatsizlastiktan sonra grafigi napayim. Hem 8800GT'lerle hem de SLI'la problemleri varmis ama genel olarak Crysis'in, patch cikinca biraz daha optimize olur heralde. edit: PSU da 850W Coolermaster. Power Supply Calculator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar