Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Web programcisi ariyoruz

elaidi

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslarla yapicagimiz bir iki site fikri var konsept ve gorunum olaylarini yaptik calismalarini falan. bir iki insanla gorusuyoruz ama burdan da kesin bilen yapabilen birileri cikar diye yazayim istedim eger ozelden ulasirsaniz bir iki konusuruz bakariz olabiliyo mu olamiyo mu ona gore toplaniriz.

1) istanbulda olmali
2) ajax, java, asp.net gibi programlama dillerini biliyor olmasi gerekiyo iyi derecede.
3)user login logout olan siteler olucagi icin guvenlik konusunda da bir iki bisi bilsin istiyoruz, yani kisaca bundan anlasin istiyoruz.

Bos belese dost hatirina yapin degil de, otururuz konusuruz diyorum.

Nereye de acicami bilemedim, neyse burdan cevap veren versin iste. tsk

oldu mu
Sosyal ağlarda paylaş

anladım, sizin için önemli de, keşke önem verdiğiniz konuya cevap verecek olanların en çok ilgileneceği yer olan diller kısmında "...gibi programlama dilleri" demeseydiniz.

gerçekten ama gerçekten java kullanıcak mısınız mesela? "gibi" derken daha bunun içine kaç tane dil girebilir? web programcısı arıyosunuz ama mesela xhtml'den css'ten anlaması gerekmiyo mu? hiç mi?

amacım ayar falan değil. bi süredir bu alanda işleri takip ediyorum. en çok sinir olunan, vakit kaybedilen işler ne istediğini bilmeyen işverenler. o yüzden buna dikkat ederseniz eminim daha kolay bulursunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

çok bilmişliğin alemi yok. java yazan ilanda "java yoktur nasılsa" diye bi önyargıyla gidiyosan, "gibi programlama dilleri" dendiğinde bi saniye durup şüpheye düşmüyosan profesyonelliğinden şüphe ederim.

her java gördüğün iş ilanındaki java'nın javascript olduğunu varsayıyosan üstüne gülerim bi de.
Sosyal ağlarda paylaş

getafreelancer.com u tavsiye ederim bu tip ihtiyaçlarınız olursa. orda bir proje açıyorsunuz, en fazla ayıracağınız parayı da yazıyorsunuz, sonrasında işe talip olanlar açık azaltma yoluyla projenizi almaya çalışıyor. anlaşmanız halinde; siz parayı getafreelancer hesabına yatırıyorsunuz falan filan

3 hafta önce açtığım projeye 48 saat içersinde bir sürü cevap geldi, 4'ü ile pazarlığım devam ediyor hala.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Ulan ben biliyorum diyen, yaparım ben bunu parasını konuşalım diyen adamlar cevap verse yetmiyor mu? Ne gereksiz insanlar var.

burası forum ve konu dışı bölümü, eğer yenibiris.com olsaydı dediğin doğru olurdu tabi. ha diyosan ki gereksiz insan çok bende bunları punish ediyom, tabiki senin boş mesajında pek önemli sayılmaz. ne de olsa bi ton var
Sosyal ağlarda paylaş

af edersiniz yarım yamalak acıklama yapmışsınız, biileri söliyincede "la lamerler ya noluyo adam olun" moduna girmişsiniz,.

ha cok gizli bişi yapıyosunuzdur bomba igbi patlıycaz o yuzden hiç bişi söliyemeyiz mmmmmmm diyosanızda hiç acıklama yapmazsınız web designer arkadaslar bi öm atabilirmi dersiniz, sonra oturu konusursunuz.

sinri stress ettiniz ortamı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...